Moja niesamowita historia...
Długo byłam sama do prawie 18 roku życia byłam zupełnie sama, bez przeżyć znajomych i chłopaka, jedyne co miałam to kiepską klasę i nieszczęśliwe miłości(platoniczne) gdy one się skończyły to była już tragedia, marzyłam o pierwszym pocałunku o przytulaniu, oglądałam romantyczne komedie by patrzeć na miłość i uwierzyć ze kiedyś mnie spotka...
Co rok przed gwiazdką padało pytanie, czego chcesz a ja zawsze odpowiadałam chłopaka, przecież to nie realne więc wiedziałam ze z nieba pod choinkę nie spadnie...
Sytuacja ta trwała do października 2007 roku. wtedy moja mam i jej koleżanka z pracy wraz ze swoim chłopakiem(teraz moim kumplem) zaczęły kombinować jak tu by mnie z kimś poznać, no i znalazła się kandydat kolega jej chłopaka, przyszli do mnie(mamy koleżanka z chłopakiem) pogadaliśmy wzieli moje numer fotki, i zanieśli jemu, on sceptyczny nie odzywał się, ja straciłam nadzieję i zapomniałam, aż do dni gdy po powrocie z zakupów przedświątecznych 8 grudnia 2007 roku z rodzicami zajrzałam na swoje gg a tam wiadomość od kogoś(?) odpisałam, okazało się że to on, 14 spotkaliśmy się i dostałam wspaniały prezent pierwszy pocałunek i chłopaka(miłość)
tego roku dostałam inne prezenty ale w dniu wigilii powiedziałam tylko jedno "marzenia się spełniają, dostałam prezent o którym marzyłam od kilku dobrych lat" szok... jestem teraz wdzięczna Mamie, Monice i Lesiowi za to co zrobili. Może i czasem jest źle ale to już prawie dwa lata a moje uczucia nadal do niego...
Te święta odmieniły moje życie wraz z chłopakiem dostałam przyjaciół miłość wspomnienia i radość życia ![]()
Chciałam się tym z wami podzielić by pokazać że marzenia mogą się spełnić tylko trzeba się ich konsekwentnie trzymać nawet jeśli są nie realne...
1 2009-10-07 21:37:21 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2009-10-07 21:38:56)
Kami, sympatyczna historia
Pokazuje, ze marzenia mogą się spełnić. A Tobie życzę dużo szczęścia w miłości i niech Wasz związek kwitnie i trwa jak najdłużej ![]()
To nie spełnienie gwiazdkowego marzenia, to poprostu przeznaczenie.
najważniejsze, że sie spełniło i jesteś szczęśliwa:)
Najważniejsze to mocno wierzyć że marzenia się spełniają!
to o czym każda dziewczyna marzy najbardziej. mieć kochanego i kochającego chłopaka i przyjaciół ![]()
co prawda ja osobiśnie nie cierpię swatania i wściekłabym się na Twoim miejscu ;P ale historia jest baaardzo sympatyczna
marzenia się spełniają ! Moje też się spełnią, dalam im na to tyle czasu....
niestety marzenia też się rozlatują w mgnieniu oka, rozstaliśmy się, ale bywa, teraz póki co jesteśmy kumplami, ale to trudne, chcę znaleźć inne swoje szczęście, tą osobą dla której będę najważniejsza
Ojej, tak nagle? Bo o swoim wielkim szczęściu pisałaś zaledwie kilka dni temu... Szkoda.
Wspaniała historia, na typowe świąteczne wieczory ![]()
Mam nadzieję, że spędzicie ze sobą jeszcze takich wiele.
Marzenia się spełniają, tylko trzeba w nie mocno wierzyć ![]()