praca mgr o kształceniu nauczycieli - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » praca mgr o kształceniu nauczycieli

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: praca mgr o kształceniu nauczycieli

Witam! Zamierzam pisac pracę magisterska o kształceniu nauczycieli. Chodzi o to czy chca sie szkolic, dlaczego, co im daja rozne kursy. Przeprowadze pewnie ankiete, wsrod nauczycieli i dyrektora. Bedzie to szkola podstawowa pewnie.

Mam do Was pytanko. Czy mozecie polecic mi jakas literature z tego zakresu? Artykuly, strony internetowe? Moze ktos pisał na podobny temat zeby tylko naprowadzil co musialabym zawrzec w pracy. Wiem ze od tego jest promotor ale chcialabym sie juz przygotowac co nieco smile

Z gory bardzo dziekuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: praca mgr o kształceniu nauczycieli

ja pisałam taka prace, potem ci napisze ale na maila,
był maly problem z ankietami, bo musiałam zrobić ich więcej niż dalam do analizy gdyż niechętnie nauczyciele wypełniali pytania otwarte, wiec moja rada jak najmniej takich pytan, lepiej zamknięte pytania z odpowiedziami, choć promotor radzil mi co innego
obroniłam na 5:)

3

ooo super smile nie bardzo wiem jak sie za to zabrac smile a cos chcialabym zadzialac. wiec jesli moge prosic o jakies materialy, literature to podaje mojego maila: milenka2306@o2.pl
z gory dzieki smile

4

nie ma nikogo wiecej kto tez pisal prace na taki temat? smile

5

przeanalizuj możliwości czyli kursy,miejsca gdzie takie dokształcanie się odbywa
w każdej szkole nauczyciele rozliczają się rocznie z form doskonalenia zawodowego, są sprawozdania, musisz popukać do szkół ...

6

doszedł mail? a watpie żeby dostala dziewczyna wgląd do takich sprawozdan

7

a dlaczego nie
sprawozdania nie są tajne
protokoły tak

8

mariola856 - niestety nie doszedl. mozesz wyslac jeszcze raz na milenka2306@o2.pl  ? smile

9

in_ka - czyli w szkole moglabym dostac cos na ten temat tak? i tak pewnie zawitam do jakiejs z ankieta to moze wtedy cos mi sie uda zalatwic.

10

pukaj  do drzwi, pytaj - w jednej może odmówią info w drugiej dostaniesz...

11

ponawiam temat smile

12

halooo ktos cos? smile

13

No no, temat dość ambitny wink A co do literatury - odsyłam do Google...

14

tylko ze w google jest tego bardzo duzo a liczylam na to ze ktos poleci cos naprawde dobrego smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » praca mgr o kształceniu nauczycieli

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024