Hej pomóżcie nie mam chłopaka a będę mieć półmetek wstyd mi jest niby mam takie powodzenia a tu lipa. chce mi się ryczec jakaś porażka pasuje mi zaprosić chłopaka który mnie olal uczuciowo? Ze dał mi kosza. jest przystojny koleżanki by mi zazdrościly a ja czułam się jak księżniczka u boku księcia wiem głupie ale jestem uczuciowa. wiec nie wiem co rb poradźcie mi bo jestem w depresji
2 2014-09-09 23:15:25 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-09 23:16:55)
Hej pomóżcie nie mam chłopaka a będę mieć półmetek wstyd mi jest niby mam takie powodzenia a tu lipa. chce mi się ryczec jakaś porażka pasuje mi zaprosić chłopaka który mnie olal uczuciowo? Ze dał mi kosza. jest przystojny koleżanki by mi zazdrościly a ja czułam się jak księżniczka u boku księcia wiem głupie ale jestem uczuciowa. wiec nie wiem co rb poradźcie mi bo jestem w depresji
Ty masz się dobrze bawić a nie wzbudzać zazdrość. Nie wiem czy to dobry pomysł z Ex (no chyba żeby przyjechał na białym koniu). Raczej pogadał bym z koleżankami czy nie mają fajnego brata, kuzyna aby pożyczyć na półmetek.
Panno Kopciuszko
Ładna miska jeść nie daje
Jeśli ktoś raz zawiódł to jaką mamy pewność że sytuacja się nie powtórzy w najmniej oczekiwanym momencie
To że akurat nie masz partnera nie powiem jest dyskomfortem (ale mniejszym cierpieniem)
Źle ulokowane uczucia będą jeszcze bardziej bolesne (wtedy poczujesz co znaczy cierpieć)
Złamane serce bardzo boli bardziej jak głęboka rana
Przecież nie toniesz i brzytwy nie musisz się chwytać (a teraz to chcesz uczynić)
Zaraz powiesz już tyle czekałaś a może warto było trochę poczekać
Czasami szczęście jest bardzo blisko wystarczy po nie sięgnąć
Nie patrz na koleżanki tylko na siebie co czujesz i kogo kochasz
To wcale nie musi być elegancik ani kasanowa
Wystarczy aby cię kochał jak ty jego
Zbyś
Właśnie nie wiem czy będą mieć a on nie jest moim ex po prostu dał mi kosza a zawsze chciałam wzbudzić zazdrość koleżanek i wreszcie pokazać że stać mnie na ładnego faceta ale to pieprzonej życie nie dało mi cudownego faceta
Właśnie nie wiem czy będą mieć a on nie jest moim ex po prostu dał mi kosza a zawsze chciałam wzbudzić zazdrość koleżanek i wreszcie pokazać że stać mnie na ładnego faceta ale to pieprzonej życie nie dało mi cudownego faceta
Jeżeli 21 to twój wiek to bardzo się dziwię. Argumentujesz jak gimnazjalistka.
P.S
Panno Kopciuszko
Ładna miska jeść nie dajeZbyś
Bez urazy ale czy nie mógł byś pisać normalnie. Ciężko czyta się posty pisane "wierszem".
Nie mam 21lat chce żeby laski mi zazdrościly
7 2014-09-10 18:38:46 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-10 18:43:29)
Nie mam 21lat chce żeby laski mi zazdrościly
To weź mnie.
Porażka totalna jak zależy Ci tylko na zazdrości lasek. Weź sobie kolesia z agencji: opalony, wysportowany, i cena tylko 20 k.
Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?
9 2014-09-10 18:44:32 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-10 18:45:44)
Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?
I jeszcze to: mam 21 lat.
Raczej : majtki masz?
iLoveMyLambs napisał/a:Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?
iLoveMyLambs napisał/a:Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?
![]()
Janix2 napisał/a:iLoveMyLambs napisał/a:Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?
Sorry:za spam
![]()
12 2014-09-10 19:09:27 Ostatnio edytowany przez iLoveMyLambs (2014-09-10 19:09:47)
kopciuszek21 przejrzałam Twoje wcześniejsze tematy i Ty chyba jesteś trolem albo walnęłaś literówkę przy numerku i pewnie powinno być 12 lat
kopciuszek21 przejrzałam Twoje wcześniejsze tematy i Ty chyba jesteś trolem albo walnęłaś literówkę przy numerku i pewnie powinno być 12 lat
Też tak pomyślałem.
Nie mam 21lat 21latka chodziłaby kurde na półmetek ogarniacie tylko mi pomóżcie co myślicie o zaproszeniu tego co mi dał kosza? A na Pana z agencji nie stać mnie
Nie mam 21lat 21latka chodziłaby kurde na półmetek ogarniacie tylko mi pomóżcie co myślicie o zaproszeniu tego co mi dał kosza? A na Pana z agencji nie stać mnie
Idź do Warsaw Shore, tam na bank znajdziesz "fajnego" kolesia
Nie jedźcie tak po niej. Na tym forum piszą ludzie z problemami, wg nich dużymi. Jak nie chcecie tego czytać, czy starać się zrozumieć albo pomóc, to odpuście sobie...
Jak chcesz znaleźć bardzo przystojnego gościa tylko na jeden wieczór, to wypatrz jakiegoś przystojniaka, podejdź i zagadaj, że szukasz partnera na półmetek a On Ci się podoba i wydaje Ci się, że miło spędzicie czas. Może Cię wyśmiać a może nie
Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomych koleżanek.
To są bardzo odważne zagrania ale jak bardzo Ci zależy... ![]()
Nie jedźcie tak po niej. Na tym forum piszą ludzie z problemami, wg nich dużymi. Jak nie chcecie tego czytać, czy starać się zrozumieć albo pomóc, to odpuście sobie...
Jak chcesz znaleźć bardzo przystojnego gościa tylko na jeden wieczór, to wypatrz jakiegoś przystojniaka, podejdź i zagadaj, że szukasz partnera na półmetek a On Ci się podoba i wydaje Ci się, że miło spędzicie czas. Może Cię wyśmiać a może nie![]()
Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomzych koleżanek.
To są bardzo odważne zagrania ale jak bardzo Ci zależy...
Wreszcie normalna osoba a nie tak jak inne upośledzone
Dzięki za rade
apollina3 napisał/a:Nie jedźcie tak po niej. Na tym forum piszą ludzie z problemami, wg nich dużymi. Jak nie chcecie tego czytać, czy starać się zrozumieć albo pomóc, to odpuście sobie...
Jak chcesz znaleźć bardzo przystojnego gościa tylko na jeden wieczór, to wypatrz jakiegoś przystojniaka, podejdź i zagadaj, że szukasz partnera na półmetek a On Ci się podoba i wydaje Ci się, że miło spędzicie czas. Może Cię wyśmiać a może nie![]()
Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomzych koleżanek.
To są bardzo odważne zagrania ale jak bardzo Ci zależy...Wreszcie normalna osoba a nie tak jak inne upośledzone
Dzięki za rade
Upośledzone? Hmm..