Jestem zalamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Jestem zalamana

Hej pomóżcie nie mam chłopaka a będę mieć półmetek wstyd mi jest niby mam takie powodzenia a tu lipa. chce mi się ryczec jakaś porażka pasuje mi zaprosić chłopaka który mnie olal uczuciowo? Ze dał mi kosza. jest przystojny koleżanki by mi zazdrościly a ja czułam się jak księżniczka u boku księcia wiem głupie ale jestem uczuciowa. wiec nie wiem co rb poradźcie mi bo jestem w depresji

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-09 23:16:55)

Odp: Jestem zalamana
kopciuszek21 napisał/a:

Hej pomóżcie nie mam chłopaka a będę mieć półmetek wstyd mi jest niby mam takie powodzenia a tu lipa. chce mi się ryczec jakaś porażka pasuje mi zaprosić chłopaka który mnie olal uczuciowo? Ze dał mi kosza. jest przystojny koleżanki by mi zazdrościly a ja czułam się jak księżniczka u boku księcia wiem głupie ale jestem uczuciowa. wiec nie wiem co rb poradźcie mi bo jestem w depresji

Ty masz się dobrze bawić a nie wzbudzać zazdrość. Nie wiem czy to dobry pomysł z Ex (no chyba żeby przyjechał na białym koniu). Raczej pogadał bym z koleżankami czy nie mają fajnego brata, kuzyna aby pożyczyć na półmetek.

3

Panno Kopciuszko

Ładna miska jeść nie daje

Jeśli ktoś raz zawiódł to jaką mamy pewność że sytuacja się nie powtórzy w najmniej oczekiwanym momencie

To że akurat nie masz partnera nie powiem jest dyskomfortem (ale mniejszym cierpieniem)

Źle ulokowane uczucia będą jeszcze bardziej bolesne (wtedy poczujesz co znaczy cierpieć)

Złamane serce bardzo boli bardziej jak głęboka rana   

Przecież nie toniesz i brzytwy nie musisz się chwytać (a teraz to chcesz uczynić)

Zaraz powiesz już tyle czekałaś a może warto było trochę poczekać

Czasami szczęście jest bardzo blisko wystarczy po nie sięgnąć

Nie patrz na koleżanki tylko na siebie co czujesz i kogo kochasz

To wcale nie musi być elegancik ani kasanowa   

Wystarczy aby cię kochał jak ty jego

Zbyś

4

Właśnie nie wiem czy będą mieć a on nie jest moim ex po prostu dał mi kosza a zawsze chciałam wzbudzić zazdrość koleżanek i wreszcie pokazać że stać mnie na ładnego faceta ale to pieprzonej życie nie dało mi cudownego faceta

5

kopciuszek21 napisał/a:

Właśnie nie wiem czy będą mieć a on nie jest moim ex po prostu dał mi kosza a zawsze chciałam wzbudzić zazdrość koleżanek i wreszcie pokazać że stać mnie na ładnego faceta ale to pieprzonej życie nie dało mi cudownego faceta

Jeżeli 21 to twój wiek to bardzo się dziwię. Argumentujesz jak gimnazjalistka.
P.S

Zbyś napisał/a:

Panno Kopciuszko
                                                                             Ładna miska jeść nie daje

Zbyś

Bez urazy ale czy nie mógł byś pisać normalnie. Ciężko czyta się posty pisane "wierszem".

6

Nie mam 21lat chce żeby laski mi zazdrościly

7 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-10 18:43:29)

kopciuszek21 napisał/a:

Nie mam 21lat chce żeby laski mi zazdrościly

To weź mnie.
Porażka totalna jak zależy Ci tylko na zazdrości lasek. Weź sobie kolesia z agencji: opalony, wysportowany, i cena tylko 20 k.

8

Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?

9 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-09-10 18:45:44)

iLoveMyLambs napisał/a:

Czytam temat "Jestem załamana", myślę poważny problem a tu takie coś... oO a sukienkę masz?

I jeszcze to: mam 21 lat.

iLoveMyLambs napisał/a:

Raczej : majtki masz?

10

Janix2 napisał/a:
iLoveMyLambs napisał/a:

iLoveMyLambs napisał/a:

big_smile

11

iLoveMyLambs napisał/a:
Janix2 napisał/a:
iLoveMyLambs napisał/a:

iLoveMyLambs napisał/a:

big_smile

Sorry:za spam
smile smile smile smile

12 Ostatnio edytowany przez iLoveMyLambs (2014-09-10 19:09:47)

kopciuszek21 przejrzałam Twoje wcześniejsze tematy i Ty chyba jesteś trolem albo walnęłaś literówkę przy numerku i pewnie powinno być 12 lat

13

iLoveMyLambs napisał/a:

kopciuszek21 przejrzałam Twoje wcześniejsze tematy i Ty chyba jesteś trolem albo walnęłaś literówkę przy numerku i pewnie powinno być 12 lat

Też tak pomyślałem.

14

Nie mam 21lat 21latka chodziłaby kurde na półmetek ogarniacie tylko mi pomóżcie co myślicie o zaproszeniu tego co mi dał kosza? A na Pana z agencji nie stać mnie

15

kopciuszek21 napisał/a:

Nie mam 21lat 21latka chodziłaby kurde na półmetek ogarniacie tylko mi pomóżcie co myślicie o zaproszeniu tego co mi dał kosza? A na Pana z agencji nie stać mnie

Idź do Warsaw Shore, tam na bank znajdziesz "fajnego" kolesia

16

Nie jedźcie tak po niej. Na tym forum piszą ludzie z problemami, wg nich dużymi. Jak nie chcecie tego czytać, czy starać się zrozumieć albo pomóc, to odpuście sobie...
Jak chcesz znaleźć bardzo przystojnego gościa tylko na jeden wieczór, to wypatrz jakiegoś przystojniaka, podejdź i zagadaj, że szukasz partnera na półmetek a On Ci się podoba i wydaje Ci się, że miło spędzicie czas. Może Cię wyśmiać a może nie smile
Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomych koleżanek.
To są bardzo odważne zagrania ale jak bardzo Ci zależy... big_smile

17

apollina3 napisał/a:

Nie jedźcie tak po niej. Na tym forum piszą ludzie z problemami, wg nich dużymi. Jak nie chcecie tego czytać, czy starać się zrozumieć albo pomóc, to odpuście sobie...
Jak chcesz znaleźć bardzo przystojnego gościa tylko na jeden wieczór, to wypatrz jakiegoś przystojniaka, podejdź i zagadaj, że szukasz partnera na półmetek a On Ci się podoba i wydaje Ci się, że miło spędzicie czas. Może Cię wyśmiać a może nie smile
Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomzych koleżanek.

Wreszcie normalna osoba a nie tak jak inne upośledzone smile Dzięki za rade

18

kopciuszek21 napisał/a:
apollina3 napisał/a:

Zostaje Ci ewentualnie np spotted albo szukanie po znajomzych koleżanek.

Wreszcie normalna osoba a nie tak jak inne upośledzone smile Dzięki za rade

Upośledzone? Hmm..

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024