Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Mój chłopak powiedział mi ostatnio, że chciałby bym wcieliła się specjalnie dla niego w hiszpańską kurtyzanę. Ja nie miałam pojęcia skąd mu się to wzięło i puściłam to mimo uszu. Koleżanka mi uświadomiła, że jest taka pozycja. Kochałyście się może w ten sposób?
Ty siadasz na krawędzi łóżka. Facet klęka, wchodzi w Ciebie, a Ty powinnaś nogi owinąć wokół jego pasa. Może być też tak że on stoi i trzyma Cię, ale nie każdy facet jest taki silny, hi hi. Pozycja pozwala na dość głęboką penetrację, no ale najważniejsze o co w niej chodzi to aby kobieta miała dość solidne podparcie, bo bez tego facet się męczy.
To jest dobra pozycja na np. na igraszki w kuchni, na stole kuchennym. Ja kochałam się tak z moim narzeczonym, ale wydaje mi się, że sa ciekawsze pozycje, które dają większą satysfakcję i szybciej doprowadzają do orgazmu. Ja lubię dużą bliskość, a tak siedząc na krawędzi zastanawiam się czy nie spadnę i nie mogę się skoncentrować na rozkoszy ![]()