Zazdrosna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Zazdrosna

Hey wszystkim nie mam z kim pogadać więc pisze do was chyba jestem zazdrosna o narzeczoną mojego szwagra. Jest ładna szczupła nie taka jak ja wszyscy ją lubią niby mnie też ale o niej wyrażają się jak o jakimś bogu. Chociaż staram się jak mogę pomagam we wszystkim co  tylko chcą teściowe i tak ona jest ta najlepsza tak jak ostatnio kupiła bilet na kabarety i wszyscy oglądali w tv bo ona tam jest tak samo jak ja miałam kilka pryszczy to do mnie teściowa powiedziała że ale masz twarz ale jak zobaczyła ją bez make up że ma cała twarz w pryszczach  nic jej nie powiedziała. Zawsze jest tylko ona nawet jak ubrała się na wesele to wszyscy tylko do niej jak pięknie jest ubrana nie-wiem co mam robić pomóżcie prosze

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez darksoul (2014-09-02 20:11:31)

Odp: Zazdrosna

Powinnaś wyluzować.
Urządzasz jakiś wyścig szczurów.Tylko po co?
Zajmij się swoim życiem,nie porównuj się do niej.A jak jest Tobie tak źle to zadbaj o siebie.

3 Ostatnio edytowany przez ApoteozaPrawdy (2014-09-02 20:17:39)

Zazdrość jest brzydką, negatywną emocją. Powinnaś ją jakoś zwalczyć.
Co innego mamy ci niby doradzić? Zrzuć ją ze schodów?
Pomóc ci? Jak? My mamy ją zrzucić?

4

Ja myślę, że niepotrzebnie się do niej równasz. Dlaczego tak bardzo zależy Ci na komplementach od rodziny? Myślę, że lekiem na Twoją zazdrość byłby facet, który prawiłby Ci komplementy i sprawiał, że byś się lepiej czuła. Jednak, żeby takiego znaleźć to trzeba zaakceptować siebie i pokochać. Dopiero wtedy inne osoby zobaczą ten "blask", który bije od osób co czują się dobrze w swojej skórze.

5

Jak ona by mieszkała z teściową, a Ty nie, to Ty byś była tą najlepszą i chwaloną XD Normalne XD

6 Ostatnio edytowany przez asia245 (2014-09-22 20:41:04)

hey wszystkim mam problem chce zapomnieć o koledze któremu  wyznałam  miłość. Ponieważ spotykaliśmy się zawsze gdy przyjeżdżał i dzwonił do mnie pisaliśmy gdy się widzieliśmy zawsze nam się super gadało flirtował ze mną. Nagle któregoś dnia się pocałowaliśmy ale on chciał o tym zapomnieć więc nic nie gadałam o swoich uczuciach kiedyś nie wytrzymałam i mu o tym powiedziałam ale on nic sobie z tego nie zrobił pokłóciliśmy się bo mu wygarnęłam i się pokłóciliśmy i teraz niewiem jak o nim zapomnieć

7

widzę, że zazdrość o tę dziewczynę nie jest największym Twoim problemem. Rogi męża przede wszystkim.

8

Excop napisał/a:

widzę, że zazdrość o tę dziewczynę nie jest największym Twoim problemem. Rogi męża przede wszystkim.

Coś, jak zachwianie priorytetów smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024