Eko autka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Eko autka

co myslicie o eko samochodach? teraz w modzie sa hybrydy a ja wlasnie mysle nad kupnem takiego samochodu. zastanawiam sie nad modelem. chyba najbardizej kobieca bylaby toyota yaris hybrydowa.. lub auris ewentualnie. jak myslicie?
czekam na opinie dot. aut hybrydowych smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Eko autka

To wszystko pic na wodę. Produkcja i utylizacja eko samochodów jest bardziej kłopotliwa i szkodliwa dla środowiska.
Naprawy są droższe, fachowcy musza byc bardziej wykształceni a to powoduje, że na naszych samochodach i za nasze pieniądze często dyletanci ćwiczą. Elektroniki coraz więcej a wiadomo, że im jej więcej tym prawdopodobieństwo padnięcia rośnie.

Nie ulegam modzie i nie pozwalam sobie kitu wciskać a za taki uważam wszystko co ma w motoryzacji przedrostek eko. Samochód ma byc wygodny, mało palić i być tani w obsłudze.

3

emmaB napisał/a:

co myslicie o eko samochodach? teraz w modzie sa hybrydy a ja wlasnie mysle nad kupnem takiego samochodu. zastanawiam sie nad modelem. chyba najbardizej kobieca bylaby toyota yaris hybrydowa.. lub auris ewentualnie. jak myslicie?
czekam na opinie dot. aut hybrydowych smile

Hybrydy są w modzie?
A gdzie?
Pomimo natrętnej kampanii propagandowej nikt nie chce tego badziewia.
Jeżeli masz full kasy i chodzi Ci tylko o lans, to spoko; ale jeśli rzeczywiście masz na myśli ekologię, to kup sobie rower.

4

Ostatnio zainteresowałam się Dacia Sandero Stepway. Widziałam, że miał naklejkę "eco" - czy rzeczywiście to jest samochód eco?

5

eco jest rower oraz chodzenie piechotą. Samochody spalinowe i elektryczne trują i nawet najfajniejsza naklejka tego faktu nie zmieni.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024