co myslicie o eko samochodach? teraz w modzie sa hybrydy a ja wlasnie mysle nad kupnem takiego samochodu. zastanawiam sie nad modelem. chyba najbardizej kobieca bylaby toyota yaris hybrydowa.. lub auris ewentualnie. jak myslicie?
czekam na opinie dot. aut hybrydowych ![]()
To wszystko pic na wodę. Produkcja i utylizacja eko samochodów jest bardziej kłopotliwa i szkodliwa dla środowiska.
Naprawy są droższe, fachowcy musza byc bardziej wykształceni a to powoduje, że na naszych samochodach i za nasze pieniądze często dyletanci ćwiczą. Elektroniki coraz więcej a wiadomo, że im jej więcej tym prawdopodobieństwo padnięcia rośnie.
Nie ulegam modzie i nie pozwalam sobie kitu wciskać a za taki uważam wszystko co ma w motoryzacji przedrostek eko. Samochód ma byc wygodny, mało palić i być tani w obsłudze.
co myslicie o eko samochodach? teraz w modzie sa hybrydy a ja wlasnie mysle nad kupnem takiego samochodu. zastanawiam sie nad modelem. chyba najbardizej kobieca bylaby toyota yaris hybrydowa.. lub auris ewentualnie. jak myslicie?
czekam na opinie dot. aut hybrydowych
Hybrydy są w modzie?
A gdzie?
Pomimo natrętnej kampanii propagandowej nikt nie chce tego badziewia.
Jeżeli masz full kasy i chodzi Ci tylko o lans, to spoko; ale jeśli rzeczywiście masz na myśli ekologię, to kup sobie rower.
Ostatnio zainteresowałam się Dacia Sandero Stepway. Widziałam, że miał naklejkę "eco" - czy rzeczywiście to jest samochód eco?
eco jest rower oraz chodzenie piechotą. Samochody spalinowe i elektryczne trują i nawet najfajniejsza naklejka tego faktu nie zmieni.