Hej
mam 24 lata i także szukam nowej znajomości... z tego że każda moja 'przyjaciółka' jest fałszywa.. a jak jest jakaś w porządku to albo ma dziecko i nie ma czasu nawet popisać ani nigdzie wyjść albo chłopaka i nie siedzą już w polsce.. może napiszecie coś o sobie?
Może stworzymy jakąś grupę naszej paczki? Poznam również jakąś koleżankę może być z całej polski aby popisać o różnych tematach ![]()
hej, mam na imie Hania mam 28 lat:)
Skąd jesteś? bo widzę Ostrów/ Kalisz
ja z Ostrowa wlkp, od 5 lat mieszkam w Ostrowie i nie mam żadnej przyjaciółki , zbytnio tez koleżanek nie mam bo każda albo tak jak Ty pisałaś ma dziecko nie ma czasu. Może kiedyś się spotkamy jeśli będziesz chciała i się poznamy będzie i bardzo miło
Pozdrawiam
To bardzo mi miło
Mam nadzieję że wybierzemy się na kawkę czy coś w tym stylu, jak czas pozwoli, mam wspaniały związek ale wiadomo ile można ciągle z chłopakiem rozmawiać a baby to zawsze inaczej.. a z jakich rejonów jesteś ostrowa? nie wiem czemu tak teraz jest z nie którymi by się jeszcze spotkało ale tak jakoś mnie nie ciągnie do nich szczególnie że prawie każda ma już dziecko albo mieszkają poza ostrowem a dużo także wyjechało z polski a jak się jeszcze z jakąś spotka to co ma koleżanka 18-19 lat ale to nie to samo bo jeszcze pstro ma w głowie.. a zawsze obracałam się dużo w towarzystwie i strasznie mi tego brakuje ile można...
Hejka dziewczyny
mieszkam w Kaliszu ale do Ostrowa to bliziutko
również chętnie nawiąże nowe znajomości
...ech bo ze "starymi" to różnie bywa......
pozdrawiam cieplutko Marta
hej Marta ![]()
to miło że napisałaś fajnie poznać nowe osoby ja 5 lat mieszkam w Ostrowie i nie mam szczerze tutaj znajomych odezwi sie na maila albo na gg ![]()
Pewnie, że tak.. trzeba się zapoznać ![]()
To i ja się tutaj dołączam ![]()
Mieszkam pod Kaliszem
Również chętnie poznam nowe osoby ![]()
Hej Irja nie wiem jak masz na imię ale miło Cie poznać:)
Mam na imię Helena
Również miło mi poznać ![]()