Ostrów/Kalisz/Inne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Ostrów/Kalisz/Inne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ostrów/Kalisz/Inne

Hej wink mam 24 lata i także szukam nowej znajomości... z tego że każda moja 'przyjaciółka' jest fałszywa.. a jak jest jakaś w porządku to albo ma dziecko i nie ma czasu nawet popisać ani nigdzie wyjść albo chłopaka i nie siedzą już w polsce.. może napiszecie coś o sobie?
Może stworzymy jakąś grupę naszej paczki? Poznam również jakąś koleżankę może być z całej polski aby popisać o różnych tematach wink

2

Odp: Ostrów/Kalisz/Inne

hej, mam na imie Hania mam 28 lat:)
Skąd jesteś? bo widzę Ostrów/ Kalisz smile ja z Ostrowa wlkp, od 5 lat mieszkam w Ostrowie i nie mam żadnej przyjaciółki , zbytnio tez koleżanek nie mam bo każda albo tak jak Ty pisałaś ma dziecko nie ma czasu. Może kiedyś się  spotkamy jeśli będziesz chciała i się poznamy będzie i bardzo miło smile Pozdrawiam

3

To bardzo mi miło wink Mam nadzieję że wybierzemy się na kawkę czy coś w tym stylu, jak czas pozwoli, mam wspaniały związek ale wiadomo ile można ciągle z chłopakiem rozmawiać a baby to zawsze inaczej.. a z jakich rejonów jesteś ostrowa? nie wiem czemu tak teraz jest z nie którymi by się jeszcze spotkało ale tak jakoś mnie nie ciągnie do nich szczególnie że prawie każda ma już dziecko albo mieszkają poza ostrowem a dużo także wyjechało z polski a jak się jeszcze z jakąś spotka to co ma koleżanka 18-19 lat ale to nie to samo bo jeszcze pstro ma w głowie.. a zawsze obracałam się dużo w towarzystwie i strasznie mi tego brakuje ile można...

4

Hejka dziewczyny big_smile  mieszkam w Kaliszu ale do Ostrowa to bliziutko wink  również chętnie nawiąże nowe znajomości smile 
...ech bo ze "starymi" to różnie bywa...... 

pozdrawiam cieplutko Marta

5

hej Marta smile
to miło że napisałaś fajnie poznać nowe osoby ja 5 lat mieszkam w Ostrowie i nie mam szczerze tutaj znajomych odezwi sie na maila albo na gg smile

6

Pewnie, że tak.. trzeba się zapoznać wink

7

To i ja się tutaj dołączam smile
Mieszkam pod Kaliszem smile Również chętnie poznam nowe osoby smile

8

Hej Irja nie wiem jak masz na imię ale miło Cie poznać:)

9

Mam na imię Helena smile Również miło mi poznać smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Ostrów/Kalisz/Inne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024