napisałam wiadomość do kogoś przez sen - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » napisałam wiadomość do kogoś przez sen

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: napisałam wiadomość do kogoś przez sen

Pewnego dnia późnym wieczorem położyłam się spać.
Następnego dnia mój znajomy pyta mi się co oznaczał mój sms.
Ja nie wiedziałam o co chodzi.
Potem patrzę w wiadomości, rzeczywiście tak było, napisałam coś takiego "spookojnie nie przepraszaj" (oczywiście w treści niektóre literki zostały przekręcone, ale łatwo można było się domyśleć co jest napisane).
Nigdy nie lunatykowałam. Jedyne czasem coś do siebie mówiłam.
Chciałabym Was zapytać co o tym myślicie? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: napisałam wiadomość do kogoś przez sen

Nie mialam tak nigdy.

Sama czasem odpisuje prawie jak śpię i na drugi dzień nie pamietam ze pisalam co kolwiek.

3

Telefon był pod poduszką jak spałaś?

4

telefon był obok na poduszce
kompletnie tego nie pamiętam

5

(mam dotykowy telefon, a żeby go odblokować trzeba znać wzór) zastanawia mnie to jak to jest możliwe
ten sms nie miał nic wspólnego z tym znajomym, a adresat w kontaktach znajduje się pod koniec listy

6

Tez kiedys tak mialem. Napisalem przez sen sms'a do kumpla "zjadlbym chipsy" z tym ze, nie napisalem tego w j polskim. Lol.

7

hahaha big_smile no przecież nic aż tak wielkiego się nie stało! ja kiedyś przez sen napisałam (ale nie wysłałam, bo nie miałam nic na koncie i wiadomość zapisała się w roboczych) do byłego chłopaka (jeszcze wtedy z nim byłam) jakiegoś smsa pożegnalnego niby, bo śniło mi się, że ktoś chce mnie zabić big_smile coś tam było o tym, że przepraszam za wszystko już nigdy się nie zobaczymy, bo ja umieram właśnie... jakbym to ja odczytała takiego smsa w nocy, to dostałabym chyba zawału!!!

8

Hej a ja tak mam czesto. A jeszcze zeby bylo smieszniej to mieszkam od jakiegos czasu we Wloszech i czesto przez sen wysylam do znajomego sms-y, oczywiscie po wlosku. Czasami sama sie sobie dziwie jak poprawnie i logicznie pisze. Mam iphona i aby odblokowac trzeba wpisac kod i wczesniej odpowiednio przesunsc po ekranie palcem wiec przypadkiem to sie nie dzieje

9

hahaah big_smile ja tylko gadam przez sen i to często. Gorzej jak kiedyś po imprezie zostałam u znajomej i przez sen zaczełam ją wyzywać  przeklinałam  na nią tongue  przez długi czas potem sie do mnie nie odzywala ,a ja nie wiedzialam o co chodzi

10

Na temat gadania przez sen to moge ksiazke napisac. Ilez to razy oppwiadalam rozne cuda he he a i chodzic mi sie niekiedy zdarza smile

11

hehe:) fajny post ja jakis czas temu napisalem sms do kolezanki:) dopiero rano sie zorientowalem i nie widzialem jak wstalem czy to mi sie snilo czy faktycznie napisalem:) ale krotkiego, cos mi sie snilo i napisalem jej " .... Ty mnie nie chcialas i odrzucilas" pozniej glupio mi bylo, mialem ukryty zal i jakos w czasie snu sie to objawilo:)

12

Hmm, sama się zastanawiam jak to jest z tymi nocnymi smsami. Wczoraj wystosowałam do swojego chłopaka życzenia urodzinowe, chociaż wcale urodzin nie miał. Zobaczyłam to dopiero dzisiaj rano. Zjawisko dla mnie wciąż niewytłumaczalne, bo również nigdy nie lunatykowałam, nie miałam żadnych ekscesów ze snem.
Chyba nic, tylko się uśmiechnąć wink

13

Ja raz miałam tak, że odebrałam telefon od wtedy-ukochanego przez sen. Obudziłam się pod koniec rozmowy. Dziwne uczucie, gdy mózg się budzi i próbuje się zorientować, co się dzieje i stwierdza, że właśnie gada jakieś głupoty.
Ja - blebleble... eee... Jezu, przepraszam, dopiero się obudziłam!
On - Czy ty jesteś normalna? Nachlałaś się czy może naćpałaś?
Ja - Nie jestem pijana, a wiesz, że nie ćpam. Odebrałam telefon przez sen, właśnie się zorientowałam!
On - OK, powiedz mi tylko jedno: jesteś w ciąży tak jak mówiłaś?
Ja - ??? Nie, no skąd! Naprawdę cię przepraszam, nie mam pojęcia, co mówiłam!
On - Jasne... wiesz co, pogadamy, jak wytrzeźwiejesz.
Ja - Nic nie piłam!
On- Dobra, na razie.

14

O boże. Nie powinnam się śmia ale zabiłaś mnie tym smile

15

big_smile Teraz to jest śmieszne, ale fakt faktem w trzeźwość mi nigdy nie uwierzył i miał po tym przez dłuższy czas niesmak.

16

Witam od paru lat z przerwami w trakcie snu wysyłam wiadomości do różnych osób potem to najczęściej usuwam ,a rano nie zdaje sobie sprawy z tego. Potrafię też przeglądać Facebooka czy instagrama i czasem nie mam pojęcia co tam robię . Ludzie ,czy znajomi mi mówią że dostają odemnie dziwny bełkot ale czasem nawet treści są logiczne myślą że jestem pijana, czy mam problemy psychiczne a poprostu śpię i robię to nie świadomie. Co mogę zrobić?zaczynam bać się zasypiać że znów coś zrobię głupiego na telefonie. Z góry dziękuję

17

KAMILLA00 napisał/a:

Witam od paru lat z przerwami w trakcie snu wysyłam wiadomości do różnych osób potem to najczęściej usuwam ,a rano nie zdaje sobie sprawy z tego. Potrafię też przeglądać Facebooka czy instagrama i czasem nie mam pojęcia co tam robię . Ludzie ,czy znajomi mi mówią że dostają odemnie dziwny bełkot ale czasem nawet treści są logiczne myślą że jestem pijana, czy mam problemy psychiczne a poprostu śpię i robię to nie świadomie. Co mogę zrobić?zaczynam bać się zasypiać że znów coś zrobię głupiego na telefonie. Z góry dziękuję

Może zmień sobie hasło do odblokowania telefonu? Senna nie będziesz go pamiętać.

18

Dobra rada 8 lat później :d

Pamiętam jak kiedyś mama się mnie zapytała dlaczego w środku nocy przyszedłem do ich pokoju, usiadłem na fotelu i po kilku minutach sobie poszedłem.
Kompletnie nie rozumiałem o co jej chodzi bo całą noc spałem.

Potem się okazało, że miałem kilka razy przypadków lunatykowania.

20 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-07-04 01:01:22)

To ja za czasów jak się późno do domu wracało, żeby wejść do swojego pokoju musiałam przejść przez pokój braci. Spali smacznie więc po cichu się skradałam. Nagle jeden zaczął mówić coś przez sen...
-ja tu sobie zostawiłem takie coś kolorowe i mieszałem, żeby zakwitło...
A drugi, również przez sen mu na to:
-zamknij ryj

Sprawdziłam obu. Spali jak dzieci smile

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » napisałam wiadomość do kogoś przez sen

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024