Ubezpieczenie na życie / 3 filar - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Ubezpieczenie na życie / 3 filar

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez sympatyczna22 (2014-08-16 22:43:29)

Temat: Ubezpieczenie na życie / 3 filar

Witam.
Czy ktoś z Was opłaca sobie 3 filar? Jeżeli tak to w jakich towarzystwach ubezpieczeniowych opłacacie?
Kto z Was twierdzi że jest to dobry pomysl na ulokowanie pieniędzy na przyszłą emeryturę a kto nigdy by się nie zdecydował na założenie 3 filaru?
Chcialam sobie założyć, ale nie mogę się za bardzo zdecydować. Bo miałby to być koszt 2000 zł rocznie, a dla mnie to zbyt duża kwota.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ubezpieczenie na życie / 3 filar

Lokata w banku jest pewniejsza razem z zyskiem , ale decyzja nalezy do Ciebie .

3

czyli ty nie zakładałabyś 3 filaru tylko lokate? Też pomysł...
A co inni myślicie?

4

ja mam ubepzieczenie z inwestycja w generali, skladki sa male ,a przynajmniej mam podwojne zabezpieczenie na przyszlosc. Dobra opcja dla rodziny.

5

Moja siostra samodzielnie  u nich skonstruowała ostateczną formę polisy, a liczba możliwości była dość spora. Plus korzystne polisy dla rodziny. W banku to jedynie lokata może wyjść na korzyść.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Ubezpieczenie na życie / 3 filar

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024