Dlaczego chce tylko seksu oralnego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego chce tylko seksu oralnego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Dlaczego chce tylko seksu oralnego

Chcialabym poznać opinię panów ,dlaczego facet chce wyłącznie seksu oralnego ? Znamy się jakiś czas,był na początku fajny seks,niestety pózniej wyłącznie chciał oralnego.

Bardzo mu się to podoba w moim wykonaniu,rzeczywiście ma kosmiczny odjazd,ale nie chce stosunku.Tłumaczy się tym,że się boi itd,itd...sparzył się kilka razy i teraz już nie ufa kobietom.

Jak z nim porozmawiać???O co chodzi??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego chce tylko seksu oralnego

Byc moze boi sie ciazy.

3

A który z tych Twoich zonatych ma ten "problem"?

4 Ostatnio edytowany przez krrokodyll (2014-08-15 18:35:11)

vinnga napisał/a:

Ta złośliwość jest zupelnie niepotrzebna !!! I ten post jest trochę bez sensu i nie na poziomie,sorry.
A poza tym-on nie jest żonaty !!! I co zatkało?

Chciałeś(chciałaś)być moderatorze błyskotliwy,tylko trochę ci nie wyszło.Założyłam co prawda wątek-precz z żonatymi,ale ten tutaj wątek nie ma z tym nic wspólnego.

5

Wbrew pozorom pytanie nie było bez sensu. W przypadu żonatego faceta wyjaśnienie byłoby banalnie proste.
Jeśli żonaty nie jest to prawdopodobnie seks oralny jest jego zdecydowaną preferencją. Można jeszcze przypuszczać, że nie zależy mu specjalnie na Twojej satysfakcji. Jeśli znacie się krótko - może jest jakaś nadzieja na zmianę jego nastawienia. Jeśli dłużej - wątpię.

6

vinnga napisał/a:

Wbrew pozorom pytanie nie było bez sensu. W przypadu żonatego faceta wyjaśnienie byłoby banalnie proste.
Jeśli żonaty nie jest to prawdopodobnie seks oralny jest jego zdecydowaną preferencją. Można jeszcze przypuszczać, że nie zależy mu specjalnie na Twojej satysfakcji. Jeśli znacie się krótko - może jest jakaś nadzieja na zmianę jego nastawienia. Jeśli dłużej - wątpię.

Wiem,że w przypadku żonatego pytanie byłoby proste,wtedy bym go nie zadawała.

Zapytalam go co bym musiala zrobić,żeby zgodzil się na seks-powiedzial-badania.
Nie wiem,czy powinnam się obrazić czy nie.

7

vinnga napisał/a:

Hahaha dobre to było big_smile
Może boi się niekontrolowanego wystrzału w tobie i tyle ma za małą nad tym kontrolę to wszystko siedzi w głowie dopamina i te sprawy.

8 Ostatnio edytowany przez krrokodyll (2014-08-15 18:49:42)

hans9123 napisał/a:
vinnga napisał/a:

Hahaha dobre to było big_smile
Może boi się niekontrolowanego wystrzału w tobie i tyle ma za małą nad tym kontrolę to wszystko siedzi w głowie dopamina i te sprawy.

To nie było dobre,tylko mało lotne i mało błyskotliwe,bo nie napisalam,że chodzi o żonatego i nie chodzi.Ale twoja odpowiedz jest dobra !!!! Dzięki.

Miał wcześniej podobne problemy podczas seksu ze mną !!!!

9

Nie powinnaś się obrażać. Zrób te badania. Tylko ciekawe co wtedy wymyśli. Wątpię, żeby to było takie proste i oczywiste.
Oczywiście skorzystaj z okazji i jego też o badania poproś.

10

vinnga napisał/a:

Nie powinnaś się obrażać. Zrób te badania. Tylko ciekawe co wtedy wymyśli. Wątpię, żeby to było takie proste i oczywiste.
Oczywiście skorzystaj z okazji i jego też o badania poproś.

On jest zawodowym sportowcem,robi badania regularnie.

11

Ale pisałaś, że seks na początku uprawialiście. Bez prezerwatywy?

12

vinnga napisał/a:

tak,ale to bylo dawno -3 lata temu,potem nie mieliśmy ''bliższego''kontaktu.On w międzyczasie podobno coś ''chwycił''.

13

krrokodyll napisał/a:
vinnga napisał/a:

tak,ale to bylo dawno -3 lata temu,potem nie mieliśmy ''bliższego''kontaktu.On w międzyczasie podobno coś ''chwycił''.

hmmm...mnie przychodzi jedno na mysl,a nie nagrodzilas ty go przypadkiem te 3 lata temu CZYMS???? bo to by wyjasnialo kwestie badan ,innej opcji nie widze-mysle ze mamy odpowiedz

14

LUSILJU napisał/a:
krrokodyll napisał/a:
vinnga napisał/a:

hmmm...mnie przychodzi jedno na mysl,a nie nagrodzilas ty go przypadkiem te 3 lata temu CZYMS???? bo to by wyjasnialo kwestie badan ,innej opcji nie widze-mysle ze mamy odpowiedz

Nie,nie ja nie ,ale ktoś inny i on teraz się boi....A może nie jest do końca wyleczony i boi się,że mnie zarazi.

15

krrokodyll napisał/a:
LUSILJU napisał/a:
krrokodyll napisał/a:

Nie,nie ja nie ,ale ktoś inny i on teraz się boi....A może nie jest do końca wyleczony i boi się,że mnie zarazi.

Badania ja sama zaproponowałam,bo zapytalam-co mam zrobić,żeby uprawiał ze mną seks a on odpowiedział -badania.

16

krrokodyll napisał/a:
krrokodyll napisał/a:
LUSILJU napisał/a:

Badania ja sama zaproponowałam,bo zapytalam-co mam zrobić,żeby uprawiał ze mną seks a on odpowiedział -badania.

i ty majac taka wiedze uprawiasz z nim sex oralny,no to PIEKNIE I BRAWO,
a wiesz ze to taka sama możliwość zarazenia się (jeśli się nie doleczyl rzecz jasna),
jakbys była moja corka to bym ci pogadanke strzelila o odpowiedzialności za własne zycie i zdrowie ale nie ja cie wychowałam to się nie wtryniam ;-))
a poza wszystkim nie możesz sobie znalesc kogos NORMALNEGO,no po co ci takie CUŚ?? ja się pytam?

17

Zgadzam się z Lusilju. Jeśli gość uważa, że może nie być do końca wyleczony może oznaczać, że w ogóle nie podjął leczenia spęcjalistycznego.  Zażądaj od niego przebadania się na "WR" i sama to zrób!
Jeśli będziecie "czyści", a o nadal  będzie "uchylał się" od penetracji, jako zwieńczenia gry wstępnej, może to być wyraz jego swoistego poczucia dominacji nad Tobą. To nic złego, gdy odpowiada obojgu partnerom. Ale  u Was tak nie jest.

18

LUSILJU napisał/a:
krrokodyll napisał/a:
krrokodyll napisał/a:

i ty majac taka wiedze uprawiasz z nim sex oralny,no to PIEKNIE I BRAWO,
a wiesz ze to taka sama możliwość zarazenia się (jeśli się nie doleczyl rzecz jasna),
jakbys była moja corka to bym ci pogadanke strzelila o odpowiedzialności za własne zycie i zdrowie ale nie ja cie wychowałam to się nie wtryniam ;-))
a poza wszystkim nie możesz sobie znalesc kogos NORMALNEGO,no po co ci takie CUŚ?? ja się pytam?

Ano jakoś nikt inny mnie nie pociąga !!! Nie ma chemii !!

19

Excop napisał/a:

Zgadzam się z Lusilju. Jeśli gość uważa, że może nie być do końca wyleczony może oznaczać, że w ogóle nie podjął leczenia spęcjalistycznego.  Zażądaj od niego przebadania się na "WR" i sama to zrób!
Jeśli będziecie "czyści", a o nadal  będzie "uchylał się" od penetracji, jako zwieńczenia gry wstępnej, może to być wyraz jego swoistego poczucia dominacji nad Tobą. To nic złego, gdy odpowiada obojgu partnerom. Ale  u Was tak nie jest.

On się bada ,musi ,jest zawodowym sportowcem i nie dopuścili by go do żadnych zawodów,gdyby był chory.

20

krrokodyll napisał/a:
Excop napisał/a:

On się bada ,musi ,jest zawodowym sportowcem i nie dopuścili by go do żadnych zawodów,gdyby był chory.

I nie ma żadnej gry wstępnej,nie ma takiej  potrzeby,jemu od razu ''stoi'',jak zdejmie spodnie.

21 Ostatnio edytowany przez krrokodyll (2014-08-16 19:13:01)

Excop,o jakiej grze wstępnej  ty mówisz ???? Jemu od razu ''stoi''jak zdejmie spodnie.Mnie też nie jest potrzebna,bo jak widzę jego cialo i ''gotowość''to już też jestem gotowa.Poza tym on ''dochodzi''tak szybko i sprawnie i dostaje takiej eksplozji,jakiej wcześniej nigdy nie widzialam u nikogo.

jak mu zrobiłam ''laskę''to od tamtej  pory nie chce już nic innego.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dlaczego chce tylko seksu oralnego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024