czy ja już go nie podniecam ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy ja już go nie podniecam ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: czy ja już go nie podniecam ?

jestem z moim facetem 2,5 roku.
jakiś czas temu zaczęliśmy częściej uprawiać sex. prawie codziennie. ja stałam się bardziej odważna i częściej przejmuje inicjatywę.
od tego czasu mam coraz większą ochotę na sex. od niego nigdy nie usłyszałam że on nie chce ze nie ma ochoty itp.
ale ostatnio mam wrażenie że już go nie kręce. kiedys robił wszystko żeby mi było dobrze zebym miała orgazm a teraz już sie tak nie stara idzie na łatwiznę...
nie myślcie że zależy mi tylko na sexie bo tak nie jest. zastanawiam się tylko czy przestałam sie mu podobać czy juz go nie pociągam ?
czy ktoś miał podobna sytuacje ? jakieś rady ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-14 19:22:14)

Odp: czy ja już go nie podniecam ?

Jedyna rada to po prostu przestać być taka jak teraz i spróbować być jak wtedy, czyli mniej inicjatywy z tego co piszesz, bardziej uległa, a moze i nawet niezadowolona. Byc moze dowartosciowywał się tym, ze wykazuje sie w seksie, bys miała dobrze. Teraz Ci ciągle jest dobrze, wiec go to męczy smile A jak nie to moze jak piszesz w temacie, koniec.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » czy ja już go nie podniecam ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024