Życie w związku oszukiwanyn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie w związku oszukiwanyn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Życie w związku oszukiwanyn

Witam mam chłopaka od 5miesięcy jesteśmy razem ,poznaliśmy się na portalu Randkowym. Z początku mnie przytulał mówił czułe słowa odzywał się do mnie ładnie chodziliśmy za rękę.. a teraz nic z tych rzeczy nie robi co powyżej wymieniłam.Albo mówił że już na ten portal nie wchodzi ale jednak mnie skłamał wchodzi tam bo poprosiłam moją koleżanke aby napisała do niego zobaczyć czy on faktycznie pisze z innymi kobietami jednak tak odpisał jej z uśmiechniętym emotikonem .. nie wiem co robić na dodatek jestem z nim w ciąży PoMOCY ! :(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie w związku oszukiwanyn

Ciężka sytuacja... Dlatego trzeba uważać, żeby za szybko nie zajść z kimś w ciążę, bo facet może okazać swoją prawdziwą twarz nawet po kilku latach..
Pogadaj z nim, może zrozumie, może się zmieni dla Ciebie i waszego dziecka, powinien wziąć za was odpowiedzialność i zrobić wszystko, żebyście byli szczęśliwi.
Ile ma lat?

3

On ma 32a ja 20

4

to szybkp zaszlaś z nim w ciąże.
genralnie nic z tego dobrego nie wyjdzie to jest pewne.
co robić? na pewno nie byc z nim.

5

Czy chcesz z nim być czy tylko uważasz, że musisz?

6

Wiem wlasnie ze za szybko ta ciaza, ale wpadlismy .. nic na to teraz nie poradze powiem tylko ze go kocham ale on nie odzajemnia tych uczuc .. Moze przez to ze ma prawie 32lata ? . Yh nie wiem co robic i tyle zostawic go nie zostawie bo gomocno kocham .. Ale on mnie traktuje jako kolezanke tak zauwazylam , powiem ze a nawet nie znam z jego rodziny niekogo nawet mnie nie przedstawi swojemu ojcu hmm , a z jego znajomych nikogo tym bardziej nie znam komlpetnie , a jak piszemy smsy to on mi odpisuje po 4o minut dopiero na pierwszego smsa eh . Albo dzwoni i mowi ze jego tata poszedl z psem na spacer on mieszka sam ale mowi ze ojciec u niego jest i przy nim nie dzwoni dopiero jak wyjdzie na spacer z nim wieczorem , mam nie raz mysli ze jakas kobieta moze u niego byc,eh powiem tyle ze mam juz jedno dziecko z pierwszego malzestwa bralam slub cywilny wiem ze mloda jestem ze szybko sie postaralam ale chcialam zalozyc rodzine tylko ze z moim bylym nie wyszlo bil mnie i musialam odejsc od niego no i teraz tego starszego poznalam tylko ze on przez pierwsze 2miesiace poznania byl kochany powiem przytulal filmy razem ogladalismy itp .. a teraz nic sad , no i w sumie to bedzie moje drugie dziecko ale u mnie w warunkow nie ma na drugie dziecko nie mam pracy spie na jednym pokoju z rodzicami eh, nie ma centralnego ogrzewania a ten moj chlopak jak wie ze jestem w ciazy i spodziewam sie jego dzieckato powinnien mnie wziac ale nie rozmawialam z nim na ten temat boje sie jak zareaguje czy mnie wezmie do sb do domu aby z nim mieszkac i zycie sobie ulozyc a po za tym mieszkam na takim zadupiu zaprzeproszeniem ze nawet karetka w zime nie dojedzie sad nie odsniezaja ehhh... POMOCY ODPISZCIE sad

7

nie jesteś pechowa tylko zle układasz sobie zycie, i nie piszesz ze wpadlas tylko specjalnie zaszlas w ciaze, żeby jak mówisz ,,wzial,, cie do siebie bo masz slabe warunki bytowe u siebie,
dziewczyno to teraz zostaniesz być może sama z dwojka dzieci u rodziców, bo on dwa miesiące był dla ciebie mily i cie przytulał, '
masz 20 lat wiec powinnas być madrzejsza,
przemysl to wszystko

8 Ostatnio edytowany przez LUSILJU (2014-08-17 09:15:12)

PechowaMadzia napisał/a:

Wiem wlasnie ze za szybko ta ciaza, ale wpadlismy .. nic na to teraz nie poradze powiem tylko ze go kocham ale on nie odzajemnia tych uczuc .. Moze przez to ze ma prawie 32lata ? . Yh nie wiem co robic i tyle zostawic go nie zostawie bo gomocno kocham .. Ale on mnie traktuje jako kolezanke tak zauwazylam , powiem ze a nawet nie znam z jego rodziny niekogo nawet mnie nie przedstawi swojemu ojcu hmm , a z jego znajomych nikogo tym bardziej nie znam komlpetnie , a jak piszemy smsy to on mi odpisuje po 4o minut dopiero na pierwszego smsa eh . Albo dzwoni i mowi ze jego tata poszedl z psem na spacer on mieszka sam ale mowi ze ojciec u niego jest i przy nim nie dzwoni dopiero jak wyjdzie na spacer z nim wieczorem , mam nie raz mysli ze jakas kobieta moze u niego byc,eh powiem tyle ze mam juz jedno dziecko z pierwszego malzestwa bralam slub cywilny wiem ze mloda jestem ze szybko sie postaralam ale chcialam zalozyc rodzine tylko ze z moim bylym nie wyszlo bil mnie i musialam odejsc od niego no i teraz tego starszego poznalam tylko ze on przez pierwsze 2miesiace poznania byl kochany powiem przytulal filmy razem ogladalismy itp .. a teraz nic sad , no i w sumie to bedzie moje drugie dziecko ale u mnie w warunkow nie ma na drugie dziecko nie mam pracy spie na jednym pokoju z rodzicami eh, nie ma centralnego ogrzewania a ten moj chlopak jak wie ze jestem w ciazy i spodziewam sie jego dzieckato powinnien mnie wziac ale nie rozmawialam z nim na ten temat boje sie jak zareaguje czy mnie wezmie do sb do domu aby z nim mieszkac i zycie sobie ulozyc a po za tym mieszkam na takim zadupiu zaprzeproszeniem ze nawet karetka w zime nie dojedzie sad nie odsniezaja ehhh... POMOCY ODPISZCIE sad

Madzia .no jakbys ty była moja corka to bym cie przez kolano przelozyla,echh

dziewczyno nie uczysz się na własnych bledach ,nie wyciągasz wnioskow,ładujesz się w relacje z facetem 12 lat starszym,poznanym przez neta, o którym kompletnie nic nie wiesz,po chwili zachodzisz z nim w ciaze ,majac już jedno dziecko,OMG  zacznij myslec,a nie zwalasz na pecha,raczej na głupotę swoja

problem zaczelas dostrzegać dopiero teraz,co ty zrobisz na tym jednym pokoju z rodzicami,otoz nikt ci tu niczego odkrywczego nie napisze,z tego związku nic nie będzie,nic-zero,facet poznaje na necie młode laski,pouzywa tyle jego,wcale ale to wcale nie będę zdziwiona gdyby się okazało ze ma zone,dzieci,albo co najmniej mieszka z jakas kobieta,przeciez ma 32 lata,wiec nie trudno się domyslic,skoro nawet u niego nie bylas,nikogo nie znasz z jego rodziny,ani znajomych,

I WIEDZAC TO WSZYSTKO NIE ZAPALILO CI SIE CZERWONE SWIATELKO W GLOWIE??
NIC A NIC???
masz już jedno dziecko i rozumiem sama je wychowujesz......ale to nie wszystko twoje teksty ze on powinien cie wziasc!!!  a pytalas go wcześniej czy chce?? czy jak zdarzy się ciaza to co???
jak się wspolzyje to taka ew zawsze jest,facet lat 32 wie to -wiec w jakiś sposób musi być na to przygotowany??

problem dotyczy jeszcze twojego pierwszego dziecka ,je rozumiem tez ,,ma wziasc,, taaaaa już ja to widze
wiesz gdyby poznani przez netowe portale  faceci po 30-tce ,,brali do siebie,, swoje 20 latki to swiat bylby piękny ,ale jest brutalny,bo zycie jest brutalne,a dziewczyny (nie wszystkie)nadal głupie

nie chce cie zalamywac,zwlaszcza ze spodziewasz się dziecka,ale on cie,,nigdzie stamtąd nie wezmie,,  zacznij się z ta mysla oswajać,(no chociaż cuda się zdarzają),powiedz o ciąży rodzicom,moze razem cos uradzicie,

rozbroilas mnie tekstem o smsach,wiesz po 40 minutach odpisują osoby zajęte,pracujace itp. ale tez osoby zonate,wiec wiesz już chyba czego się możesz spodziewac

9

Nie odnosicie wrażenia, że Pechowa Madzia, to najprawdopodobniej dowcipna Madzia i  robi sobie z Was żarty?
Podaje,ze ma 20 lat i już zdążyła wyjść za mąż, ba !  nawet rozwieść się. Co więcej, był to związek przemocowy....bo bił ją...
A wiadomo, że z takich związków się szybko nie wychodzi.
Oj Madzia, Madzia - wyprawka do szkoły już gotowa? Gimnazjaliści też we wrześniu zaczynają rok szkolny, prawda? smile

10

Ja wiem że ta ciąża za szybko i wgl . Ale mam wrażenie że on raczej już mnie nie kocha ;/ . Odczuwam że ma na boku jakąś dziewczyne i nawet wcale mi nie odpisuje na smsa że np. ja mu napiszę że kocham go a o nic... co to za życie sad sad..

11

Rozumiem, że aborcja nie wchodzi w grę. Droga Madziu, nie ważne gdzie człowiek dorasta, ważne jest to jakie ma ambicje i charakter, bo wtedy jest się w stanie wybić z najniższych odmętów. Niestety, popełniłaś podstawowe błędy, zamiast skupić się na sobie, swoim życiu oraz wiedzy itp, to tylko w głowie Ci faceci, a w dodatku jak ten bluszcz przyczepiłaś się do starszego o 12 lat mężczyzny (co przynajmniej dla mnie nie jest normalne) i w sumie nie dziwne, że miał Cię po jakimś czasie dosyć, bo niby czym mu miałaś zaimponować? Na Twoim miejscu Madziu nie rozglądałbym się za nim, bo w przyszłości miałabyś z nim same przykrości. Zostawiając Cię w tak kryzysowej sytuacji nie postąpił jak prawdziwy facet, więc nie wiem czego jeszcze od niego oczekujesz. Druga sprawa to, jeżeli rzeczywiście już się zdecydujesz urodzić drugie dziecko, to wiadoma sprawa - alimenty. Później ciężka harówka do końca życia i może jakimś cudem znajdziesz faceta, który zechce wziąć pod swój dach dwoje dzieci i to spłodzonych z różnych materiałów genetycznych. Szukaj oparcia w najbliższych Ci osobach smile

12

przeciez to troll
pisze jak dwunastolatka, historie ma jak trzydziestolatka
pięc miesięcy temu poznała faceta, jest z nim w ciązy
jest juz po rozwodzie i ma dzieckoz pierwszego małżeństwa - to jak?? w wieku 14 lat brała slub?
szkoda ludzie waszego czasu i zaangazowania
dziecko - do nauki, wrzesień się zaczyna'

13

End_aluzja napisał/a:

przeciez to troll
pisze jak dwunastolatka, historie ma jak trzydziestolatka
pięc miesięcy temu poznała faceta, jest z nim w ciązy
jest juz po rozwodzie i ma dzieckoz pierwszego małżeństwa - to jak?? w wieku 14 lat brała slub?
szkoda ludzie waszego czasu i zaangazowania
dziecko - do nauki, wrzesień się zaczyna'

Halo halo.. Przepraszam bardzo ślub cywilny bralam w wieku 19lat.!! ..

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie w związku oszukiwanyn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024