Witam, tak jak w temacie, boje sie ze moge byc w ciazy. Uprawialam seks z chlopakiem, oczywiscie zabezpieczylismy sie, tylko ze po pierwszym stosunku nie umyl penisa, zdjal prezerwatywe, po okolo godzinie wszedl we mnie doslownie 4 razy, znow sie zabezpieczylismy. Boje sie ze podczas tego 4-krotnego wejscia pleminiki mogly sie dostac do macicy i boje sie ze jestem w ciazy. Caly czas mam lekko zoltawy sluz, co o tym sadzicie, prosze o odpowiedz
1 2014-08-14 01:01:49 Ostatnio edytowany przez fairbaby (2014-08-14 01:54:35)
Zabezpieczaliście sie w końcu czy nie ?
To było tak, facet doszedł w prezerwatywie, nie umył penisa, wszedł 4 razy bez prezerwatywy po czym znowu załozyli prezerwatywe, tak? Em... Za mało informacji. czy to dni płodne czy nie? Czy już spóźnia Ci się miesiączka? Czy oprócz tego bierzesz tabletki? Jak dla mnie to wątpię, że jesteś w ciąży, ale wszystko możliwe. Cuda się zdarzają, wpadki tym bardziej.
czyli nie zabezpieczony....bo to śmierdzi przerywanym czy coś a to żadne zabezpieczenie...ehhh
wiec, to byly dni plodne, chociaz moje ostatnie okresy byly nieregularne zazwyczaj mam cykl 30dniowy, jednak przed ostatni okres dostalam po 38dniach, kolejny po 18dniach, teraz ciezko okreslic kiedy dostane, ale zgodnie z podstawowym cyklem spoznia sie jeden dzien , oprocz tego nie biore tabletek, zabezpieczamy sie glownie prezerwatywa
Zrob betę i będziesz wszystko wiedzieć. Test nie pomoże masz nie regularne cykle.