Moja dziewczyna boi się zamieszkać razem ze mną. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna boi się zamieszkać razem ze mną.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Moja dziewczyna boi się zamieszkać razem ze mną.

Witam!Poznałem kobietę rok temu,jest starsza odemnie o 10 lat ma 47 w chwili obecnej.Tyle razy proponowałem jej byśmy razem zamieszkali,ale ona nie chce.Wpadnie do mnie 2 lub 3 razy w tygodniu posiedzimy ze dwie godziny oczywiście wychodzimy tez na miasto i potem musi wracać do domu.Wiem ze nie ma nikogo jestem tylko ja ale nie rozumie czemu nie chcę się wiązać.Mówi ze nie chcę być zależna od kogoś,ze lubi wolność i nie może.Nie wiem jak ją przekonać do wspólnego życia.Rozmawiałem z nią już o tym kilka krotnie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja dziewczyna boi się zamieszkać razem ze mną.

Ona się nie boi.
Ona nie chce.
To różnica.

3

Jej jest tak dobrze. Przyzwyczaila sie, ze dom to jej oaza samotnosci i ciezko bedzie to zmienic.

4

Już taki temat był... Sprawa wygląda tak... Jej jest dobrze... nawet nie traktuje tego jak specjalnego związku... raczej jak zwykły sex... nic więcej... Nie chce się z tobą wiązać i tego nie zrobi... Jeżeli chcesz czegoś więcej niż sexu to źle trafiłeś...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moja dziewczyna boi się zamieszkać razem ze mną.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024