Od razu przepraszam że pytam o to na kobiecym forum ale chciałem zapytać o to dziewczyny . Chodzi o to że znamy się już bardzo długo ale razem jesteśmy od miesiąca i na początku było fajnie spotykaliśmy się i wgl ale po dwóch tygodniach nie mieliśmy dla siebie czasu pytając jej czy mnie kocha mówiła że tak ale wczoraj mi powiedziała że nie możemy być razem bo przez te 2 tygodnie nie okazywałem jej żadnego uczucia nie miałem czasu się spotkać i ze mną zerwała pytałem jej czy da mi jeszcze jedną szansę powiedziała że możemy być przyjaciółmi ... Co mogę jeszcze zrobić żeby mi dała jeszcze jedną szansę ? dodam że prosiłem ją o tą szansę z 3 razy i wczoraj i mówiła że nie wie co ma mi powiedzieć ale po jakimś czasie i tak powiedziała żebyśmy byli przyjaciółmi .
Odpuść. Będzie chciała to sama się odezwie. Nie byliście ze sobą długo, więc tym bardziej szybko minie.
Nie rozmawiaj z nią, nie spotykaj. Jeśli kocha to sama zadzwoni i się odezwie.
Odpuść. Będzie chciała to sama się odezwie. Nie byliście ze sobą długo, więc tym bardziej szybko minie.
Nie rozmawiaj z nią, nie spotykaj. Jeśli kocha to sama zadzwoni i się odezwie.
Ja tam myślę że się nie odezwie - po mojemu poczuła się zwyczajnie zraniona brakiem kontaktu - bo prawda jest taka że jak ktoś chce to chwilę znajdzie i nie mówicie mi że nie. A kobieta która była zauroczona znacznie mocniej odczuwa ten brak bliskości. Nie wiem czy jest tu co ratować czy nie musisz przypadkiem zaczynać od zera.
prawda jest taka że jak ktoś chce to chwilę znajdzie i nie mówicie mi że nie.
To na pewno. Ale teraz kiedy on się jej narzuca a ona jasno mówi, żeby spadał to powinien odpuścić. Przynajmniej na jakiś dłuższy czas.