Co zrobić jak dziewczyna nie chcę dać drugiej szansy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić jak dziewczyna nie chcę dać drugiej szansy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co zrobić jak dziewczyna nie chcę dać drugiej szansy ?

Od razu przepraszam że pytam o to na kobiecym forum ale chciałem zapytać o to dziewczyny . Chodzi o to że znamy się już bardzo długo ale razem jesteśmy od miesiąca i na początku było fajnie spotykaliśmy się i wgl ale po dwóch tygodniach nie mieliśmy dla siebie czasu pytając jej czy mnie kocha mówiła że tak ale wczoraj mi powiedziała że nie możemy być razem bo przez te 2 tygodnie nie okazywałem jej żadnego uczucia nie miałem czasu się spotkać i ze mną zerwała pytałem jej czy da mi jeszcze jedną szansę powiedziała że możemy być przyjaciółmi ... Co mogę jeszcze zrobić żeby mi dała jeszcze jedną szansę ? dodam że prosiłem ją o tą szansę z 3 razy i wczoraj i mówiła że nie wie co ma mi powiedzieć ale po jakimś czasie i tak powiedziała żebyśmy byli przyjaciółmi .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić jak dziewczyna nie chcę dać drugiej szansy ?

Odpuść. Będzie chciała to sama się odezwie. Nie byliście ze sobą długo, więc tym bardziej szybko minie.
Nie rozmawiaj z nią, nie spotykaj. Jeśli kocha to sama zadzwoni i się odezwie.

3

marek987 napisał/a:

Odpuść. Będzie chciała to sama się odezwie. Nie byliście ze sobą długo, więc tym bardziej szybko minie.
Nie rozmawiaj z nią, nie spotykaj. Jeśli kocha to sama zadzwoni i się odezwie.

Ja tam myślę że się nie odezwie - po mojemu poczuła się zwyczajnie zraniona brakiem kontaktu - bo prawda jest taka że jak ktoś chce to chwilę znajdzie i nie mówicie mi że nie. A kobieta która była zauroczona znacznie mocniej odczuwa ten brak bliskości. Nie wiem czy jest tu co ratować czy nie musisz przypadkiem zaczynać od zera.

4

maga164 napisał/a:

prawda jest taka że jak ktoś chce to chwilę znajdzie i nie mówicie mi że nie.

To na pewno. Ale teraz kiedy on się jej narzuca a ona jasno mówi, żeby spadał to powinien odpuścić. Przynajmniej na jakiś dłuższy czas.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co zrobić jak dziewczyna nie chcę dać drugiej szansy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024