Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Zastanawiam sie jak duża ilość facetów goli miejsca intymne
Lubicie facetów z owłosieniem intymnym czy bez? Mój mąż goli ![]()
Mój chłopak goli na moją prośbę bo gdy widzę chaszcze to mi się odechciewa pieszczot
więc robi to dla siebie i dla mnie ![]()
mąż:
Dwa razy ogoliłem dla spróbowania:
1. Mnie bardzo swędzi i kłuje
2. Żonie też przeszkadza, bo kłuje i drapie.
Nam wygodniej jest z włoskami ale może to dlatego, że mam "twardy zarost" a z drugiej mańki to lubię jak żona jest wygolona - mniam palce lizać ;-)
Ostatnio edytowany przez yvette (2009-09-25 17:01:54)
małżeństwo 78_80 napisał:
mąż:
Dwa razy ogoliłem dla spróbowania:
1. Mnie bardzo swędzi i kuje
2. Żonie też przeszkadza bo kuje i drapie.
Nam wygodniej jest z włoskami ale może to dlatego, że mam "twardy zarost" a z drugiej mańki to lubię jak żona jest wygolona - mniam palce lizać ;-)
Za trzecim razem juz pewnie zaczalbys sie przyzwyczajac i przestaloby swedziec:)
Moj Mezczyzna na szczescie sie goli i tak sie do tego przyzwyczailam, ze nie wyobrazam sobie inaczej...tak samo jak i pachy:) swoja droga ciekawe, czy z czasem beda tez golic nogi! no i czy stanie sie to tak normalne jak u kobiet, ze jak sie nie ogola, to bedzie wielki obciach...![]()
![]()
oj tak tak... niektórzy faceci są bardziej zniewieściali niż my!
Mój mąż goli też
.. no i nie ukrywam ze czesto to on "bawi sie" u mnie w intymnego fryzjera ![]()
iziaaaaak - intymny fryzjer?
Nie boisz sie, ze Cie zatnie?
i sam wymysla fryzurki?![]()
żona
Ja nie lubię jak moje kochanie się tam goli, dziwnie to dla mnie wygląda.
Taki ogolony na dole facet nie jest dla mnie sexowny.
Ostatnio edytowany przez małżeństwo 78_80 (2009-09-24 23:25:42)
moj sie goli, i ja się gole, bo kampinos odpada.kto lubi wyciagać włoski spomiedzy zębów??
A na swędzenie polecam krem dziecięcy,najlepiej taki na odparzenia, bo doskonale i na dlugo nawilza podrazniona skórę.,
Witam
Mój S nie goli , ale lekko przystrzyga . Należy do facetów słabo owłosionych tzn. nie posiada owłosienia nai na klatce piersiowej , ani na plecach .
Mój facet goli.
Nie lubię owłosionych "jajeczek",
bo nie przyjemnie się je całuje ![]()
i nie ma możliwości zadławienia się włosem ![]()
na szczescie goli.I dobrze,bo ja tez nie lubie u siebie wloskow.
lalinea- nie boje sie ![]()
jest bardzo delikatny ![]()
O, wlasnie - ostatnio jak ogladalam "Bruno", to zauwazylam ze on ma ten tradycyjny paseczek (jak my kobiety) i oczywsicie od razu zaczelam sobie wyobrazac jak mojemu Kochanemu by taki pasowal...
hmmm...![]()
no moj wlasnie rostawia taki paseczek,albo cale goli.
Mój W. także goli, nie ma innej opcji. Oczywiście czasami się zdarza, że np ma więcej niż miesiąc przerwy, ale bardzo rzadko.. Jak stwierdziły Dziewczyny wyżej, to żadna przyjemność.. ![]()
A ja nie lubię, jak mój mężczyzna się goli "po całości" - lubię tylko, jak ma ogolone jajka, ale "busz" nad musi zostać
Uwielbiam ![]()
Mój narzeczony raz kiedyś spróbował i goli sie do tej pory i bardzo mi sie to podoba!
jakoś tak seks jest fajniejszy i lepsza przyjemność. fajnie jest jak oboje jesteśmy ogoleni.
Na początku też go swędziało i miał mocno podrażnione ale używał kremów dla dzieci i skóra się
przyzwyczaiła i teraz jest BOSKO:**![]()
A czy Wy dziewczyny tez golicie się w miejscach intymnych-całe czy tylko bikini?
Liwia,albo cale,albo maly paseczek zostawiam.
Moim zdaniem niegoleni (tzn. z oryginalnym owlosieniem...;-)) faceci sa... FUJ... Po prostu niezadbani... Moj maz skraca wlosy na klacie, w okolicach intymnych i goli calkiem pod pachami i na plecach. Jest suuuppperrr sexiii :-))
Kami90 napisał:
Mój chłopak goli na moją prośbę bo gdy widzę chaszcze to mi się odechciewa pieszczot
więc robi to dla siebie i dla mnie
tak tak tak , u mnie dokładnie tak samo...chociaż ostatnio się buntuje przed goleniem między pośladkami bo jęczy że mu rosną jak grzyby po deszczu haha co racja to racja ALE nie ma to jak gładź jesli włosy to tylko nad "ptaszkiem" !
Mój mąż się goli i ja też , ja się od paru lat golę i jak zarastam to się źle czuje , ![]()
Mój chłopak goli na moją prośbę. Nie miał żadnych oporów. Powiedział, że zawsze chciał to zrobić ale bał się mojej reakcji. Ja oczywiście też, do zera. Nie lubię paseczków. Poza tym tak bardziej się sobie podobam (i wygląda seksownej w przeźroczystej bieliźnie.
Mój goli. Przede mną golił rzadziej, jednakże teraz robi to regularnie ![]()
Myślę, że w tych czasach większość mężczyzn już się goli. Albo przynajmniej mam taką nadzieję... ![]()
Ale jak mu to powiedziec zeby zaczal sie golic? Niedlugo zaczniemy seks oralny czy peeting ale nie wyobrazam sobie wyjmowac wlosy z miedzy zebow, zreszta sama mysl o tym ze jest zarosniety odpycha mnie i nie mam ochoty na pieszczoty.. Nie chcialabym go znowu urazic bo ostatnio powiedzial ze jak dla niego to moge tylko nogi golic (depiluje sie wszedzie bo inaczej sobie nie wyobrazam) i dobrze by bylo zeby zaczal golic pachy chociaz to ze ma owlosione w ogole mu nie przeszkadza..
Normalnie porozmawiaj z nim o tym. Czy tak ciężko ludziom rozmawiać ze swoimi partnerami?
A owłosienie u faceta... cały penis nie jest owłosiony, więc nie widzę problemu
. Dla swojej kobiety mógłbym co najwyżej przyciąć "tam" i wygolić się pod pachami, jeśli poprosi.
mój chłopak sie "tam" goli, wygląda to estetycznie
Ostatnio edytowany przez izza4989 (2009-10-24 18:30:27)
Gola
trochę zostawiam ![]()
nie wyobrazam sobie,robic mu dobrze,a pozniej wyjmowac wlosy z miedzy zebow;)
A ja mam odwrotnie niż Wy. Nie lubię jak facet jest tam ogolony, bo wygląda jak bobas. Raz się ogolił i nie podobało mi sie. Wolę jak jest owłosiony, gdyż uważam że jest to bardziej męskie.
Ale wiadomo, każdy lubi co innego. Za to ja się golę, bo u mnie włosy mi przeszkadzają i nie lubię ich.
Ja tam golę te miejsca
Każdy przecież mężczyzna woli kobiety bez owłosienia i zakładam, że kobiety to samo ;-D
Zgadzam się Sky-high-etris, my wymagamy od kobiet, więc i od siebie wymagajmy!