Wprowadzenie penisa do pochwy - jak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wprowadzenie penisa do pochwy - jak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Wprowadzenie penisa do pochwy - jak?

Cześć wink
Długo nie miałem okazji się tutaj zarejestrować, lecz często czytałem wasze wątki. Dobra, do rzeczy wink
Zdecydowałem się ze swoja dziewczyną na ten pierwszy raz. Mieliśmy zapewniony spokój, sporo czasu, antykoncepcja, obie strony tego chciały. Nie obyło się też bez stresu (wydaje mi się, ze ten zawsze występuje. W końcu to bardzo ważny moment, przełomowy w życiu mojej dziewczyny, jak i dla mnie). Do samej penetracji nie doszło, przy pierwszej próbie wszedł na ok 1 cm, lecz ona i ja sie wycofaliśmy - ją musiało boleć, ja nie wiedziałem o jednym - słyszałem, ze same przebicie błony powinno być wykonane szybko - lecz co z samym początkowym wprowadzeniem penisa do pochwy - zrobić to szybko, czy może powoli, wycofując go i wkładając z powrotem coraz dalej? Może jakiś petting na początek (gra wstępna wystąpiła, z moich obserwacji była "odpowiednia")? Co proponujecie?

Ps. Rozmawiałem o tym wszystkim z dziewczyną, odpowiedziała mi, że sama nie wie jak to powinno się odbyć. Dla tego chce sie zwrócić do was, bardziej doświadczonych osób wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wprowadzenie penisa do pochwy - jak?

Ja przede wszystkim zadbałbym o odpowiednie nawilżenie kobiety, wtedy powinno wszystko pójść jak po maśle wink Reszta wedle upodobań, recepty na to nie ma.

3

Tak serio to z perspektywy czasu uważam, że chyba najlepiej błonę przebić palcami, ale dużo zależy, jaka błona, jak mocna itd. Nawilżenie to podstawa, nie ma co się bać lubrykantów jeśli Twoja dziewczyna sama z siebie nie jest dość mokra. Jakbyście mieli dalsze problemy, to dziewczyna może iść do ginekologa i poprosić o delikatne nacięcie błony, wtedy już powinno iść jak z płatka.

4

Ona bezwzględnie musi być podniecona, mokra, rozpalona, nabrzmiała... czyli gotowa do seksu. "Na zimno" nic nie zrobicie.

Po drugie ona musi kontrolować ruch penisa w jej cipce. Ja bym "na szybko" nic nie ryzykował. Myśmy to zrobili w pozycji na jeźca... nic przyjemnego, trzeba to załatwić po prostu.

5 Ostatnio edytowany przez Kamien12 (2014-07-23 18:29:45)

Tak, od przyjaciela też słyszałem, ze najlepiej przebić błonę palcami. Porozmawiam jeszcze z nią o tym. A tak jak pisałem - samo wprowadzenie penisa do pochwy (nie mówię o samej defloracji) - jednym szybszym ruchem, czy powoli, przyzwyczajając ją do tego?

O lubrykantach nie myśleliśmy, wydaje mi się, ze jest ona wystarczająco nawilżona.

@Edit Ok, nie załadował mi się post Garego. Dzięki za odpowiedzi. A jeszcze jedno - jak pisałem wyżej - przyzwyczaić ja do penetracji poprzez jakiś petting? Może to w jakiś sposób pomóc przy penetracji penisem?

6

Jak wystarczająco, to nie ma potrzeby, niektóre kobiety po prostu same z siebie są bardziej suche i choćby nie wiem jak się podniecały to i tak lubrykant się przydaje, więc na wszelki wypadek napisałam.

Raczej powoli, gwałtowne pchnięcia lepiej zostawić na ciut później.

7

Ok. Dzięki wielkie za odpowiedzi wink No to do dzieła big_smile

8

Czekamy na relację smile Wystarczy jedyne "udało się" tongue

9

he he he widzę, że można skomplikować sobie najprostszą czynność;)

10

Udało się wink Zastanawiałem się nad lubrykantem i pomyślałem - zaszkodzić nie zaszkodzi, więc czemu by nie? Wszystko poszło dobrze (dobrze to może za dużo - nie było źle big_smile ), ale co najgorsze to za nami. Dzięki wam! smile

11

Kamien12 napisał/a:

Udało się wink Zastanawiałem się nad lubrykantem i pomyślałem - zaszkodzić nie zaszkodzi, więc czemu by nie? Wszystko poszło dobrze (dobrze to może za dużo - nie było źle big_smile ), ale co najgorsze to za nami. Dzięki wam! smile

Zrób jej kolację i powiedz, że ją kochasz ;p Bo pewnie ją bolało, ja bym się cieszyła z takiej rekompensaty smile.

12

gratuluje w imieniu męskiej społeczności;)

13

Gratulacje !! smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wprowadzenie penisa do pochwy - jak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024