Otwarta na nową znajomość :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Otwarta na nową znajomość :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 39 ]

Temat: Otwarta na nową znajomość :)

cześć,

bywam tu coraz częściej, ale dotychczas nie złożyło się zawrzeć znajomości, więc próbuję znów smile Mam na imię Magda, mieszkam w Grudziądzu, mam 22 lata smile

słucham szeroko pojętego metalu i czytam Stephena Kinga, moja kolekcja Jego książek dzielnie rośnie smile

jestem otwarta na wszelkie znajomości. wiek, upodobania muzyczne, odległość... nie ma znaczenia smile

pozdrawiam \m/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Otwarta na nową znajomość :)

Magda, dlaczego postanowiłaś szukać znajomości tutaj?

3

dlaczego by nie? przeglądam często forum, trzeba zrobić jakiś krok, jeżeli coś chcemy osiągnąć, a ja chcę poznać kogoś, więc próbuję tu smile

4

rafdab napisał/a:

Magda, dlaczego postanowiłaś szukać znajomości tutaj?

A co to, przesłuchanie?

Witaj Magda:)

5

witam, witam smile

6

A więc jestem Rafał, Staram się nie podpinać muzyki pod gatunki. Dzielę muzykę na dobrą i złą, choć najwięcej słucham muzyki nazywanej rap. Muzyka jest dla mnie bardzo ważna, odcinam się czasem dzięki muzyce od świata. Czasem lubię wyskoczyć gdzieś daleko na łono natury. Zaszyć się w lesie czy na rybach.  Jeśli chodzi o książki to Sapkowski czy Tolkien. Nawet gdy  czytam to poza domem. Inne zainteresowania? Siłownia

7

Miło mi. W moim życiu również muzyka gra nie tyle pierwsze skrzypce, co z pewnością istotne. Pomogła mi odnaleźć siebie. Książka na łonie natury... Raj. Zabieram Kinga w podróż na Błonia, a tam Mistrz przenosi mnie w swój świat. Rybka? Ja dziękuję. Jestem kurczakożerna smile siłownia, oj przydałoby się smile bywa, że czasu nadmiar, to zapału brak smile

8

Słuchasz metalu, ja rapu. Sprawdź "Tech N9ne - Uralya" To chyba coś pomiędzy smile Jestem typem outsidera. Ryby łowie nie dla jedzenia lecz z pasji. Łącze się z naturą smile A kurczakiem nie gardzę smile

9

Magda, co myślisz o priv?

10

szczerze mówiąc, nie mam nic przeciwko, ale... smile szukam koleżanki. nie z racji orientacji smile po prostu, potrzebna mi bratnia dusza płci pięknej smile

11

Jaką książkę Kinga poleciłabyś laikowi? smile

12

zdecydowanie nie jedną big_smile "Cujo", przy której płakałam i miałam myśli aby porzucić Mistrza. "Carrie", którą po prostu muszę mieć. i "Pokochała Toma Gordona" ta zdecydowanie jest u mnie na pierwszym miejscu, mimo, że jeszcze bardzo dużo przede mną smile mam dopiero 19 Jego książek. Sapkowskiego też czytałam ale bardziej pasował mi Pilipiuk z mego okresu zainteresowania Ich książkami smile

13

Na pewno je przeczytam smile Co Cię tak urzekło w jego dziełach? smile

14

W dzisiejszych czasach co raz mniej młodych ludzi sięga po książki.
Ślę podziw i szacunek smile

15

to jest dobre pytanie. ale nie znam odpowiedzi. gdy byłam młodsza utożsamiałam Jego osobę z koszmarem. Mistrz horroru. horrorów nie lubię jako filmów. są dla mnie często przesadne. gdy czytam książkę, wyobraźnia działa zupełnie inaczej. po prostu, któregoś dnia sięgnęłam po Jego książkę w bibliotece i przepadłam smile pierwsza przeczytana to była "Misery", również godna polecenia

16

bez książki nie umiałabym się obejść. chociaż od kiedy przeprowadziłam się do Grudziądza nie byłam jeszcze w bibliotece. skupiam się na swojej kolekcji

17

Hmmm... Ja czytam fantastykę. Chyba po to, żeby oderwać się od rzeczywistości smile Oprócz tego czytam książki o historii Warmii. Jestem patriotą również lokalnym smile

rafdab napisał/a:

A więc jestem Rafał, Staram się nie podpinać muzyki pod gatunki. Dzielę muzykę na dobrą i złą, choć najwięcej słucham muzyki nazywanej rap. Muzyka jest dla mnie bardzo ważna, odcinam się czasem dzięki muzyce od świata. Czasem lubię wyskoczyć gdzieś daleko na łono natury. Zaszyć się w lesie czy na rybach.  Jeśli chodzi o książki to Sapkowski czy Tolkien. Nawet gdy  czytam to poza domem. Inne zainteresowania? Siłownia

Tak sobie myślę, prawdopodobnie nie ma muzyki dobrej, ani złej. Jest po prostu muzyka. Mój podział jej biegnie tak: muzyka, którą słucham/której nie słucham.

19

Magda, mam nadzieję, że dostałaś wiadomość, którą poprzedziło moje wczorajsze pytanie i Twoja pozytywna odpowiedź wink

20

Cześć Magda! smile
Metalu nie słucham, moja kolekcja to książki R. Ludlum'a smile  Jeżeli, mimo tych różnic wink miałabyś ochotę pogadać, to napisz do mnie na GG. Warto poznawać nowych ludzi, zbierać wspomnienia. Może nawet wspólnie coś stworzyć. Pozdrawiam!
GG:   50022843

21

blestemata, masz ciemne włosy i pochodzisz z Bochni?

22

mam ciemne włosy ale z Bochnią nie mam nic wspólnego.

23

W zainteresowaniach masz tatuaże.
Robisz tatuaże? smile

24

osobiście nie, ale z przyjemnością siadam w fotelu smile

25

Dostałaś maila?

26

tak się składa, że... tak smile

27

Więc proszę, odpowiedz na pytanie smile

28

odpowiedziałam wczoraj smile

29

smile
widocznie odpowiedź zinterpretowałem w błędny sposób big_smile

30

tak bywa smile

31

W kolekcji masz tylko książki Kinga?

32

tak, dziś nawet dołączyła do niej "Carrie" big_smile jestem przeszczęśliwa smile

33

Cieszę się, która to już książka? big_smile

34

20-ta big_smile

35

Gratuluje big_smile

36

temat aktualny ^^

37

Cześć Magda smile Masz gg ?

38

mieć mam ale wieki nie korzystałam smile chyba pora odkopać numer smile 2931308

Posty [ 39 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Otwarta na nową znajomość :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024