Moja narzeczona miała dwóch narzeczonych... Walczyć o nią??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja narzeczona miała dwóch narzeczonych... Walczyć o nią???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-21 19:43:51)

Temat: Moja narzeczona miała dwóch narzeczonych... Walczyć o nią???

Witam mam 23 lata pochodzę z Bieszczad. W niedawnym okresie czasu od pół roku moja ex zaczęła się ode mnie oddalać więcej spędzała ze znajomymi bo na to przystawałem nie czuję zazdrości i nie czułem o nią chociaż jest piękna nawet jak mnie pytała czy może założyć krótką spódniczkę i koszulkę z dekoltem klepałem się w czoło i mówiłem dziewczyno jest 30 stopni w cieniu jesteś śliczna ja chcę się Tobą pochwalić I MOŻE TO BYŁ BŁĄD?
To wszystko zaczęło się rok temu 12 czerwca 2013. Szczerze powiedziałem że ją kocham i zależy mi na niej jak zobaczyłem co ze mną robi. Przestałem ciągnąć wieczny melanż, przestałem brać różne świństwa, przestałem palić mam stałą pracę w zasadzie wszedłem jej pod pantofel. Zacząłem jej poświęcać uwagę spędzać więcej czasu z nią starać się bardzo nawet zaczęliśmy planować rodzinę kochaliśmy się bez zabezpieczeń. I postanowiłem się jej oświadczyć. 2 lutego oświadczyłem się od tamtej pory byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ale bajka szybko się skończyła.
Dowiedziałem się że była zaręczona od 8 kwietnia z innym i leciała na dwa fronty. Kiedy spotkałem się z tym kolesiem na jego prośbę i porozmawialiśmy razem doszliśmy do wniosku że mamy narzeczoną po 50% ja i on. CO WY O TYM MYŚLICIE?
Nie jesteście sobie w stanie wyobrazić co czuję... Poświęciłem siebie i dałem wszystko żeby miała ze mnie pożytek zawdzięczam jej nowe życie, odbicie od dna, i nie chcę jej stracić właśnie dlatego. Chociaż nie mieliśmy jakichś starć to ona mnie zostawiła a tak być nie powinno to ja powinienem ją zostawić DLACZEGO STAŁO SIĘ INACZEJ?
Kiedy zacząłem się martwić o nasze relacje domyślać sprawdzać od jakiegoś kwietnia tego roku ona strasznie zaczęła na mnie najeżdżać. A dzięki temu że podjąłem te kroki wyszło na to ze każdemu mówiła co innego w domu w internacie w klasie swoim znajomym moim znajomym i naszym wspólnym o naszych relacjach. Zacząłem przez chwile robić z siebie wampira psychicznego żeby zobaczyć czy jej zależy, pytałem jej brata co robi i czy mówi prawdę gdzie idzie czy jedzie i z kim... aż przeczytałem jej SMS od tego drugiego na dzień dobry mało ważnej dla mnie bardzo treści po czym spotkaliśmy się. Za każdym razem zaczęła zbierać minusy o których jej nie informowałem bo może to przemyśli ale starałem się jej wytłumaczyć w inny sposób czego nie lubię i wolę się o tym nie dowiedzieć. Jestem dyplomatą i nie lubię się kłócić i wulgaryzm... Ale kiedy uciekła na tydzień bez słowa zrobiła słusznie bo to potwierdziło tylko moją tezę a wszystkim znajomym i jej rodzinie spadły klapki z oczu.
WIECIE CO MIMO TO WALCZĘ O NIĄ BO WIEM ŻE BĘDĄC Z NIĄ ZNÓW NIE ZROBI TEGO JUŻ NIGDY A CZAS NA OGAR 19letniej DZIEWCZYNIE SIĘ PRZYDA. KOCHAM JĄ ZA TO CO ZE MNĄ ZROBIŁA. ALE PYTANIE CZY ONA KOCHA?? CZY POTRAFI ROBIĄC COŚ TAKIEGO I OKŁAMUJĄC WSZYSTKICH??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja narzeczona miała dwóch narzeczonych... Walczyć o nią???

Przeczytałem do połowy. Dalej nie dałem rady.
Jak dla mnie prowokacja. Ale jeśli ten post jest prawdziwy to nie zdziwiłbym się jeśli ma trzeciego albo czwartego, a nawet jest już po ślubie. Człowieku, wyjdź na dwór, pobiegaj, stuknij się w łeb. Walczyć? O co? Kopnij ją w cztery litery...

3

To nie prowokacja to jest prawdziwa historia... Ona wie że laski do mnie garną za to jaki jestem, przez nią wylądowałem u kardiologa więc pocieszycielki się odezwały smile Ale człowieku łatwiej kochać jest wspomnienia niż drugiego człowieka. Stawiam czoła niemożliwemu nie śpię od 3 tygodni tak jak należy, bo staram się dać więcej drugiemu niż na to zasługuje Kocham Ją.

4

Muztczny777 napisał/a:

Kocham Ją.

Nie chcę Cię obrażać, ale głupi jesteś. Wybacz, przeproś, wymasuj stopy i będziesz dla niej podnóżkiem. Tylko się nie zdziw jak będzie Cię zdradzać na lewo i prawo, a w końcu Ci powie Mężu idę na sex do sąsiada a Ty czekaj na mnie.

5

Jestem Taki że jeśli czegoś nie zobaczę na własne oczy nie uwierzę... Jak byś chciał ochrzcić dziecko czytał byś dzień wcześniej biblię szatana ?? To mi mi się przytrafiło jest wszystko dziwne i nie realne... Tego nie widziałem na własne oczy nie przyłapałem jej może to jest właśnie prowokacja bo ona się do tego nie przyznała są za i przeciw za każdym razem... Nie wiem co mam robić w każdym razie nigdy nie sugerowałem się opinią innych bo zaufałem jej.

6

Muztczny777 napisał/a:

Jestem Taki że jeśli czegoś nie zobaczę na własne oczy nie uwierzę...

To jak trafiłeś na tego gościa co się z nią zaręczył? Przecież się z nim spotkałeś.

7 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-21 19:40:56)

Ale dlaczego mam mu wierzyć dzwoniłem do niego ma zablokowany nr miał mi ich wspólne zdjęcia wysłać żeby mieć dowód na to wszystko i nic... Z drugiej strony ona obraca wszystko przeciwko mnie to moja wina nie odzywa się bo niby robię jej opinie ze jest wulgaryzm, dalej jestem w czarnej dupie bo uczucie zostało a natura nie pozwala mi na przekreślanie wszystkiego z miejsca. Teraz łatwiej jest wyrzucić coś do kosza jak się  wulgaryzm. I  wulgaryzm to tak jak mówisz ale jak dostanę dowód a na razie walczę bo to nie ona powinna mną  wulgaryzm tylko ja nią. Jeśli mam 100% rację.

8

Muztczny777 napisał/a:

Ale dlaczego mam mu wierzyć dzwoniłem do niego ma zablokowany nr miał mi ich wspólne zdjęcia wysłać żeby mieć dowód na to wszystko i nic... Z drugiej strony ona obraca wszystko przeciwko mnie to moja wina nie odzywa się bo niby robię jej opinie ze jest wulgaryzm, dalej jestem w czarnej dupie bo uczucie zostało a natura nie pozwala mi na przekreślanie wszystkiego z miejsca. Teraz łatwiej jest wyrzucić coś do kosza jak się  wulgaryzm. I  wulgaryzm to tak jak mówisz ale jak dostanę dowód a na razie walczę bo to nie ona powinna mną  wulgaryzm tylko ja nią. Jeśli mam 100% rację.

To jak się dowiedziałeś, że była zaręczona z innym facetem? Jak na niego trafiłeś?
Nie masz dowodu, że Cię okłamywała w klasie, szkole, rodzinie? To skąd takie podejrzenia?

9

Gość opowiadał mi wszystko a ja znałem odpowiedzi i jej zachowania tak jak na samym początku mówiła wszystko mi. Ale dla mnie to mało. Właśnie teraz wpadłem na pomysł żeby centralnie zebrać nas we trójkę. Zainicjować spotkanie ale jak jak kolo nie daje znaku życia...

10

Jak trafiłeś na tego faceta? Gdzie znalazłeś kontakt do niego? Czy czytałeś jej rozmowy z nim?

11

No sytuacja jest taka że nie czytałem. Ale chce znać opinie kobiet na ten temat. Czy robily tak... I czy mam prawo się mylić ze ktoś mi belkę podkłada pod nogi.

12

Muztczny777 napisał/a:

No sytuacja jest taka że nie czytałem. Ale chce znać opinie kobiet na ten temat. Czy robily tak... I czy mam prawo się mylić ze ktoś mi belkę podkłada pod nogi.

To może odpowiedz konkretnie na mojego ostatniego posta

13

Gość sam do mnie zadzwonił i był dziwnie zadowolony że slucham go i wypytuje. Z tego co mówił to pisze z nią i dzwoni do niej i ma mi wszystkie zdjęcia i korespondencje przesłać pokazać ale kontakt sie nam urwal. Dlatego żaden bodziec jeszcze do mnie nie dotarł że to zrobiła.

14

Muztczny777, proszę, zapanuj nad swą ekspresją i zacznij stosować zasady obowiązujące na naszym - kobiecym - forum. Dużym ułatwieniem dla Ciebie w poruszaniu się po forum będzie zapoznanie się z regulaminem.
Pozdrawiam.

15

Racja przepraszam... Podchodzę do tego emocjonalnie za bardzo... Ale cytat jest jak najbardziej słuszny i dotyczy się każdego bez względu na wszystko.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Moja narzeczona miała dwóch narzeczonych... Walczyć o nią???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024