Kto ma ochotę wybrać się na kawę, zawiązać nowe znajomości? Może być fajnie, ciekawie
Ja mam 27 lat i chętnie poznam kobietki z podobnym wieku.
Hej
ja mam już prawie 26 lat i jestem z Krakowa
Chętnie nawiążę nowe znajomości ![]()
Witam ^^ ja mam 25
można gdzieś się umówić ![]()
Zdecydowane jesteście?Jutro zorganizujmy spotkanie,która chętna?
5 2014-07-19 01:02:53 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-07-19 01:03:16)
Ja chętna ale niestety nie dam rady jutro bo mnie do poniedziałku nie ma w Krk ![]()
fajnie by było spotkać nowe twarze ;p
Też tak myślę ![]()
No i jak dziewczyny, spotkałyście się :-)? Jak się udało? Ja też jestem z Krakowa, mam prawie 28 lat. Na razie na podróży służbowej, ale od września chętna poznania nowych fajnych koleżanek!
Pozdrawiam ![]()
Właśnie niestety nic nie wyszło ;/ Pasuje się w końcu umówić i spotkać ![]()
Myślę, że fajnie by było iść do budda baru na rynku, tam są całkiem przyzwoite koktajle
zarezerwujemy sobie loże u góry, tą z poduchami i w sam raz na babskie pogaduchy
we wrześniu będę w pl ![]()
No ja tam byłam nieraz
bardzo fajnie tam jest klimatycznie ![]()
No to ja dołączam się do grona chętnych na jakiś wypad! Mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam, że jestem troszkę młodsza-23 lata;)
Ja myślę że im wiecej nas tym lepiej ![]()
Hej dziewczyny to kiedy to spotkanie?:) mam 29 lat i chętnie poznam jakiś nowe koleżanki, co powiecie na przyszły tydzień np wtorek lub środa o 18 na rynku? Wpisywać się kto może i kiedy, to może w końcu uda nam się dojść do jakiegoś wspólnego termin:) mnie od piątku nie ma cały weekend. Pozdrawiam:)
15 2014-07-27 18:07:36 Ostatnio edytowany przez MissyLady (2014-07-27 18:07:58)
Ja jestem chętna ale akurat do czwartku przynajmniej mam zajęte popołudnia bo pracuje i nie dam rady
ale jak sie tylko jakaś dogotna okazja to bardzo chętnie ![]()
Mi pasuje środa,wtorek także.Jeżeli będzie chociaż jedna chętna to przychodzę na spotkanie i przyprowadzam z sobą jeszcze jedną osobę.
Jejciu, ja bym chętnie nawet przyjechała do Krakowa spotkać się z Wami, nie mam tak daleko, tylko pytanie - czy znacie jakieś tanie noclegi w Krakowie? U mnie wchodziłby jakiś weekend jedynie w grę ![]()
ja dopiero we wrześniu będę z powrotem w polsce :-( ale potem i ja się dołączam :-)!!!
Mi pasuje środa,wtorek także.Jeżeli będzie chociaż jedna chętna to przychodzę na spotkanie i przyprowadzam z sobą jeszcze jedną osobę.
To ja jestem tą jedną chętną:) ale już tylko na jutro, na środę mam już inne plany, pasuje Ci jutro ok 17:30 na rynku? Może ktoś jeszcze da radę wpaść?:)
cześć jestem Gośka
chętnie poznam koleżankę na babskie pogaduchy. jestem spokojna i wrażliwa. mam prawie 30 lat
Masz ukrytego maila nostalgia00 i nie da się do Ciebie przesłać wiadomości.
teraz juz nie jest ukryty
Cześć, od niedawna mieszkam w Krakowie i też chętnie poznam nowe osoby:) Mam nadzieję, że uda się zorganizować wkrótce jakieś spotkanie;)
Witajcie, chętnie dołącze do waszego grona:) mam 27 lat i mieszkam pod Krakowem. Swoj czas dzielę między pracą a.... Pracą i to już mnie męczy:)
również jestem z krakowa i z checia bym do łączyła do was dalej sie umawiacie na kawe
Cześć, jestem Ania i mam 25 lat ![]()
hej ![]()
Mam 24 lata, również Kraków. Szukam jakiś konkretnych babek do tańca i różańca jak to się mówi ![]()
Pozdrawiam, Kaśka
Cześć, jestem Ania i mam 25 lat
Miło Cię poznać Aniu
hehe ![]()
antykobieta napisał/a:Cześć, jestem Ania i mam 25 lat
Miło Cię poznać Aniu
hehe
Och, cieszę się, że ktoś mnie zauważył, jestem taka nieśmiała...
MissyLady napisał/a:antykobieta napisał/a:Cześć, jestem Ania i mam 25 lat
Miło Cię poznać Aniu
hehe
Tak zauważyliśmy Cię kochana
no juz nie bądź taka niesmiała i skromna ![]()
antykobieta napisał/a:MissyLady napisał/a:Miło Cię poznać Aniu
hehe
no juz nie bądź taka niesmiała i skromna
No bo ja nie wiem, czy bym mogła przyjść na takie spotkanie z ploteczkami przy kawusi...
MissyLady napisał/a:antykobieta napisał/a:Och, cieszę się, że ktoś mnie zauważył, jestem taka nieśmiała...
No bo ja nie wiem, czy bym mogła przyjść na takie spotkanie z ploteczkami przy kawusi...
Ok Kochana zapraszamy jak najbardziej
nic się nie przejmuj
im nas wiecej tym lepiej
poplotkujemy ,napijemy się kawusi
nie ma to jak nasz damskie towarzystwo
nieprawdaż ???:D
antykobieta napisał/a:MissyLady napisał/a:Tak zauważyliśmy Cię kochana
Ok Kochana zapraszamy jak najbardziej
nic się nie przejmuj
im nas wiecej tym lepiej
poplotkujemy ,napijemy się kawusi
nie ma to jak nasz damskie towarzystwo
nieprawdaż ???:D
Ojej, kochane jesteście, już się nie mogę doczekać, dajcie znać, kiedy się spotykamy, papatki!
A własnie jesli mowa o spotkaniu moze by jakieś spotkanie cooo ??
ktos chętny ?? gdzieś coś?? ![]()
dziewczyny, spotykacie się jeszcze?
rozstałam się z narzeczonym, ale tak definitywnie....i bardzo potrzebuję wsparcia:(
mam 28lat
dziewczynki to kiedy coś organizujemy
ja jestem chętna
jak najbardziej;)
stokrotka162 nie przejmuj się najwidoczniej nie był Ciebie wart
dziewczynki to kiedy coś organizujemy
ja jestem chętna
jak najbardziej;)
stokrotka162 nie przejmuj się najwidoczniej nie był Ciebie wart
My ze stokrotką jesteśmy juz umówione na sobote wieczór
jeśli ktos jest chętny dołaczyć do naszego grona to serdecznie zapraszamy ![]()
dzięki Paulka
tak jak napisała Miss Lady...jeśli macie ochotę dołączyć w sobotę to piszcie...poprawmy sobie wspólnie humory...
Ja jestem chętna,można prosić o więcej szczegółów?.Napiszcie na maila,albo na forum
dzięki Paulka
tak jak napisała Miss Lady...jeśli macie ochotę dołączyć w sobotę to piszcie...poprawmy sobie wspólnie humory...
Właśnie!!możemy się spotkać poprawić sobie humory ,poplotkować
obgadać wszystkich facetów na świecie i pobiadolić jacy oni to są źli hehe
i przede wszystkim podnieść jakoś na duchu naszą Stokrotkę która jest w ciężkiej sytuacji!!! :)I wogole miło spędzić czas ![]()
to ja się piszę i proszę o szczegóły ![]()
Paulka, właśnie do Ciebie wysłałam maila
jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany, niech napisze po prostu do mnie na maila
dziękuję Miss Lady jesteś kochana
dziękuje dziękuje
zatem zaraz będę w temacie ![]()
Szkoda, że nie dałam rady się spotkać i ja z Wami. Ale może następnym razem się załapię:)
ostatnio grasuję po kilku wątkach i niestety na każdym z nich cisza...;)
tutaj też?
ostatnio grasuję po kilku wątkach i niestety na każdym z nich cisza...;)
tutaj też?
Wygląda na to że też:) ktoś ma ochotę spotkać się na kawkę w ten weekend?:)
Może jakaś kawa, ploteczki?? Ktoś, coś?;)
ja jestem chętna w weekend
mam 23 lata
hej dziewczyny,
Czy jest tu ktoś jeszcze ?? Jestem dość nieśmiałą i zagubioną w nowym mieście dziewczyną i chciałabym mieć jakąś koleżankę, z którą mogłabym pogadać, pośmiać się i po prostu spędzić czas... Piszcie na e-mail. Jestem z Krakowa, mam 24 lata.
Pozdrawiam ![]()
Wszystkie kobietki chętne na spotkanie zapraszam w sobotę 25.10.
Spotkajmy się na Placu Wolnica pod muzeum Etnograficznym wstępnie o godz.17.30
Spotkanie było bardzo udane i gorąco zachęcam do uczestnictwa w kolejnym.
Z tego co zauważyłam na forum Net kobiety nie ma tradycji cotygodniowych spotkań,a szkoda bo widzę że osób z Krakowa jest mnóstwo .
Ze swojej strony postaram się organizować takie wypady jak najczęściej i mam nadzieję,że w końcu uda się spopularyzować tę ideę także na tym forum .
Dziewczyny, spotykacie się jeszcze? Ja też bym chętnie się dołączyła ![]()
Ja też chętnie dołączę
a lat mi 24
Ja też jestem chętna ![]()
Tez bardzo chętnie sie spotkam ? Co proponujecie ? Gdzie i kiedy ? ![]()
Hej,
Też jestem chętna. Tzn. na ten tydzień mam cały grafik wypełnionny, bo przenoszę się do innego mieszkania
Ale potem - bardzo chętnie; trzymajmy rękę na pulsie i bądźmy w kontakcie ![]()
Jeśli chodzi o miejsca to: faktycznie fajny jest bar Budda, Stolarnia, Siesta Cafe (obie na Stolarskiej), Herbaciarnia Czarka na Floriańskiej.
W Stolarni bywa dość głośno (i nieraz wybór muzyki jest nietypowy - raz były przeboje pop zupełnie niepasujące do miejsca, innym razem E. Presley przez bite 2h
), ale przeważnie muzyka jest w klimacie rock i pozwala na swobodną rozmowę.
Mam 30chę na karku, ale chętnie poznam osoby w wieku "w górę i w dół" od swojego.
Pozdrawiam serdecznie!
B.
Super, w przyszłym tyg jak najbardziej, moze wtorek ?
Hej dziewczyny, z radością odkryłam ten wątek, czy mozna jeszcze do Was dołączyć ? Mam 30 lat i od jakiegos czasu mieszkam w Krakowie, niestety nie tak łatwo w tym wieku zawiera sie bliższe znajomosci w nowym mieście... to juz nie to co na studiach
nie zawsze mam z kim wyskoczyć na kawe i na ploteczki. Proszę dajcie znac kiedy/gdzie mozna Was spotkać
pozdrawiam
czy jeszcze ktos tu zaglada? ![]()
Tak ![]()
Na razie wprawdzie dopadło mnie przeziębienie, ale chęć do spotkania się nie zmalała ![]()
Może też wpływ na mały ruch ma ta szaruga za oknem... brrr...
Pozdrawiam!
B.
No to swietnie
zycze duzo zdrowia w takim razie i moze uda sie cos zorganizowac po długim weekendzie ?
Pozdrawiam !
up, up
wciaz z nadzieja ![]()
czy watek juz umrze czy znajda sie chetni na spotkanie w Nowym Roku ? ![]()
Cześć! Ja jestem chętna na jakieś spotkanie ![]()
No to swietnie
zycze duzo zdrowia w takim razie i moze uda sie cos zorganizowac po długim weekendzie ?
Pozdrawiam !
Hej,
Wszystkie plany poszły w łeb, bo 17 listopada 16 r. zostałam potrącona przez samochód, straciłam robotę, przeniosłam się do Rodziny w innym mieście. Ale nie jestem daleko, czuję się powoli coraz lepiej, może uda mi się niedługo znaleźć pracę, np. w Krakowie i "wrócić do gry".
Póki co, pozdrawiam ciepło!
B.