Hej! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Hej! :)

Cześć dziewczyny smile

Trafiłam na wasze forum przez google (szukając pewnej porady i od razu wyskoczyło) i z miejsca się zakochałam smile

Jestem z Trójmiasta, Gdyni konkretnie, uwielbiam, wręcz ubóstwiam książki big_smile jestem typowym książkowym molem. Mam duszę romantyczki, to chyba z wiekiem przyszło tongue nie wiem, co mogę pisać o sobie, generalnie, jeżeli chcecie mnie bliżej poznać, dajcie znać smile mam nadzieję, że się zapoznamy i zakumplujemy smile postaram się pomóc, jeśli będę umiała, w czymkolwiek.

Pozdrawiam serdecznie i do napisania! smile

2

Odp: Hej! :)

Hej smile
Rozgość się u nas !
Miło cię tu widzieć wink

3

Dzięki!:)

4

o jak fajnie, kolejny mol książkowy big_smile witaj w klubie wink

5

Haha ty też? big_smile

6

Mole książkowe są fajne wink

7

Hej!
Ciekawych, przyjemnych dyskusji życzę smile Obyś znalazła TU coś dla siebie smile

8

Aenima napisał/a:

Mole książkowe są fajne wink

Założyłam na Facebooku stronę Czytacze PL. Zapraszam mole książkowe i nie tylko big_smile

Dzięki za ciepłe przyjęcie dziewczyny :*

merely_amused napisał/a:

Cześć dziewczyny smile

Trafiłam na wasze forum przez google (szukając pewnej porady i od razu wyskoczyło) i z miejsca się zakochałam smile

Jestem z Trójmiasta, Gdyni konkretnie, uwielbiam, wręcz ubóstwiam książki big_smile jestem typowym książkowym molem. Mam duszę romantyczki, to chyba z wiekiem przyszło tongue nie wiem, co mogę pisać o sobie, generalnie, jeżeli chcecie mnie bliżej poznać, dajcie znać smile mam nadzieję, że się zapoznamy i zakumplujemy smile postaram się pomóc, jeśli będę umiała, w czymkolwiek.

Pozdrawiam serdecznie i do napisania! smile

Serdecznie witaj romantyczko
Pozdrawia niepoprawny romantyk
W dzisiejszych czasach
Niektórych wartości
Taki podmiotowy antyk.

10

Świetne! smile

merely_amused napisał/a:

Świetne! smile

Serdecznie dziękuję, bardzo mi miło. Jeżeli jesteś ciekawa moich wierszy, znajdziesz je w Debiutach literackich.

12

Witaj na forum:-)

13

Dzięki dzięki, już zdążyłam się zakochać smile

14

Hej,

ja również szukając pordady na google trafilam na forum, odpowiedź znalazłam więc postanowiłam dołączyć do Waszego grona i być może mi  rówież uda się kiedyś komuś pomóc smile

15

Hej wink Ooo romantyczka xD
Mieszkamy niedaleko siebie bo ja z Gdańska ;d

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024