Trzecie urodziny chrześnicy. Pomysł na prezent? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Trzecie urodziny chrześnicy. Pomysł na prezent? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Trzecie urodziny chrześnicy. Pomysł na prezent? :)

Witam, moja chrzesnica za miesiac konczy 3 latka. Jest to moje oczko w glowie, wiec nie żałuję na nią pieniędzy, ale mam problem z urodzinowym prezentem. Jak wiadomo dzieciaki w tym wieku maja już prawie wszystkie zabawki. Ma mase lalek, wóżki, kołyski, koniki, namiot, klocki, puzle... no doslownie wszystko. Szafa z ubraniami tez peka w szwach. Nie chce kupic jej kolejnej zabawki, ktora za pare dni pojdzie w odstawke.
Moze macie jakies ciekawe pomysly? Albo z doswiadczenia znacie jakies zabawki, ktore pochliona malucha na jakis czas. Myslalam o lego duplo, ale nie wiem czy to zainteresuje 3 latke?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-06-23 19:38:21)

Odp: Trzecie urodziny chrześnicy. Pomysł na prezent? :)

Moze domek dla lalek, rowerek na 4 kółeczkach ewentualnie jak ma rowerek to jakiś super kask na głowę i ochraniacze na łokcie i kolana ?

3

zamiast rowerka na czterech polecam rowerek biegowy. super sprawa dziecko uczy się łapać równowagę na dwóch kółkach i potem łatwiej jest mu się nauczyć jeździć na rowerku tradycyjnym, do tego pełne wyposażenie typu kask i ochraniacze, może z motywem ulubionej postaci z bajki? Albo hulajnoga na 3 kółkach smile ewentualnie są takie fajne "teczki 3latka" pytanie czy będzie miał z nią kto usiąść i pomagac jej rowiązywać zadania z tych ksiązeczek, bo sama może sobie nie poradzić. Ja gustuję w prezentach edukacyjnych, zwłaszcza że moja chrześniaczka i jej młodsza siostra mają zabawek po uszy.
Pozdrawiam

4

Makrauchenia napisał/a:

zamiast rowerka na czterech polecam rowerek biegowy. super sprawa dziecko uczy się łapać równowagę na dwóch kółkach i potem łatwiej jest mu się nauczyć jeździć na rowerku tradycyjnym, do tego pełne wyposażenie typu kask i ochraniacze, może z motywem ulubionej postaci z bajki? Albo hulajnoga na 3 kółkach smile ewentualnie są takie fajne "teczki 3latka" pytanie czy będzie miał z nią kto usiąść i pomagac jej rowiązywać zadania z tych ksiązeczek, bo sama może sobie nie poradzić. Ja gustuję w prezentach edukacyjnych, zwłaszcza że moja chrześniaczka i jej młodsza siostra mają zabawek po uszy.
Pozdrawiam

Ja tez zdecydowanie wole zabawki edukacyjne, ale niestety z tych co wymienilas wszystko ma sad Rowerek biegowy kupilam jej na 2 urodziny, czterokolowy jakis tez ma, a hulajnoge niedawno dostala od dziadkow sad
Poprzedniczka wspomniala o domku dla lalek, ale ten tez juz jest. Mamy spora rodzine, wiec dobor prezentu to na prawde nie lada wyzwanie tym bardziej, ze co roku dostanie mase fajnych prezentow i ciezko dobrac cokolwiek na przyszly rok...

5

No to np edukacyjny laptop. Mini laptop dla dzieci, gry edukacyjne itp albo zabrac dziecko do zoo,cyrku , wesole miasteczko i niech szaleje caly dzien, w tym same słodycze smile lody chipsy itp big_smile

6

cisowianka napisał/a:

No to np edukacyjny laptop. Mini laptop dla dzieci, gry edukacyjne itp albo zabrac dziecko do zoo,cyrku , wesole miasteczko i niech szaleje caly dzien, w tym same słodycze smile lody chipsy itp big_smile

Z tym to nieco problem jest. Ma strasznie nadopiekunczych rodzicow i ja jej sama nigdzie zabrac nie moge, nie mowiac juz o ograniczaniu jakichkolwiek slodyczy. Wiec to tez raczej odpada, a laptopa tez juz ma sad

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Trzecie urodziny chrześnicy. Pomysł na prezent? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024