"Spełniasz wszystkie moje oczekiwania"- ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Spełniasz wszystkie moje oczekiwania"- ???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: "Spełniasz wszystkie moje oczekiwania"- ???

Hej, mam do Was wszystkich pomożecie mi dojśc do pewnych wniosków, bo sama mam mętlik w głowie.

Chodzi o to, iż poznałam pewien czas temu chłopaka, spotkaliśmy się trzy razy, na każdym spotkaniu mieliśmy o czym rozmawiać, atmosfera była naprawdę luźna, poza tym pomiędzy spotkaniami utrzymywaliśmy kontakt. Mówił mi, że musi na tydzień wyjechać, ale w jakim celu nie wiedziałam, ale dogadaliśmy się, że jak wróci to umówimy się i gdzieś wyskoczymy...On wyjechał...minał tydzień, brak odzewu, mijały kolejne tygodnie- myślę sobie w dupie z nim, co sobię będę głowę zawracała kims kogo w sumie dobrze nie znam. Ale tydzień temu się do mnie odezwał...w szoku byłam, ale odpisałam na jego wiadomsc i od słowa do słowa wytłumaczył mi wszystko, co się okazało, że wyjechał ze swoją"byłą" dziewczyną i tam się pogodzili, ale poźniej zerwali...dziwne to ale słuchałam co mówił. na dniach się spotkaliśmy znów, no i tak się rozgadaliśmy ze cały dzień i noc spędziliśmy w swoim towarzystwie, on znał moję zycię od dziecka a ja jego. gdzieś w środku nocy powiedziałam, że musze wracać do siebie do domu, ale nie lubie jeździć jak jestem śpiąca, to on zaproponował, abym poszła do jakiegoś hotelu czy coś a rano pojadę sobię do domu, tak więc zrobiłam, on wszedł na "chwilę" do tego mojego pokoju, kupilismy alkohol i rozmawialiśmy dalej. Kiedy skończylismy ja juz chcialam isc spać, ale on zasnał na tym łózku, postanowiłam że się położe obok niego. Już prawie zasypiałam jak poczułam jego oddech nad moją szyją, odwróciłam się a ten mnie pocałował. Na początku się odsunelam, ale poźniej odwzajemniłam go, poza tym do niczego więcej nie doszło, bo był na normalny, że powiedział iż nie zrobi niczego na co ja sie nie zgodze i słowa dotrzymał, poźniej leżąc znowu rozmawialiśmy a ten do mnie z tekstem,: czego oczekuję po naszej znajomośći, ja mu odp. że prawie go nie znam, a on stwierdził, że on jest prawie pewny, i że spełniam wszystkie jego oczekiwania jeśli chodzi o przyszła partnerkę...dziwnie się poczułam, ale on poxnije dodal, że z jego eks nie czuł się tak jak ze mną na tych 4 spotkaniach, i że nie chciałby abym myslała, ze traktuje mnie jak pocieszycielke i dlatego chce się bardziej upewnic.

Dla mnie to trochę dziwne, i zastanawiam się czy wejsc w jakakolwiek relacje z nim czy czekać, i zasadnicze pytanie czy on nie robi ze mnie jakies głupiej dziewczyny.
Może Wy mi jakos pomożecie, bardzo prosze. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Spełniasz wszystkie moje oczekiwania"- ???

Taka dobra rada - zanim głębsze czułości - poznaj najpierw faceta!
Wiem jak to jest jak się gada dniami i nocami, jest alkohol, opowiada się historie ze swojego życia itd i jakoś to samo wychodzi ale jeśli jesteś wrażliwą kobietą to różnie potem się możesz czuć jak coś nie wypali

Moim zdaniem facet trochę za szybko podejmuje decyzje. Najpierw spotkał się z Tobą potem wyjechał z byłą i się  znią pogodził, potem z nią zerwał a potem znowu się spotkał z Tobą... za dużo tego nie uważasz? I to w tak krótkim czasie? Może teraz on chce sobie jakąś pustkę wypełnić? Uważaj abyś Ty nie była tym wypełniaczem. Po tym jak zerwał z dziewczyną może czuć się samotny a żeby nie było mu źle chce się widywać z Tobą na otarcie łez i czasami może też mówić różne rzeczy które nie do końca mogą być prawdą albo może być to pod wpływem chwili...

Myślę że znajomość możesz kontynuować ale obserwuj go dobrze, nie idź z nim do łóżka w najbliższym czasie, niech to będzie okres w którym będziesz go obserwować i wyciągać wnioski. Tylko zrób to z klasą aby on się nie zorientował że jest pod obserwacją (Broń Boże nie zdarzdaj mu że teraz będziesz go testować) Jak mu zależy to poczeka długo (jeśli to co mówił to prawda) i na Twoje głębsze przywiązanie i na seks z Tobą.

3 Ostatnio edytowany przez czeka_mnie_piekło (2014-06-22 16:15:21)

Eva11 napisał/a:

Moim zdaniem facet trochę za szybko podejmuje decyzje. Najpierw spotkał się z Tobą potem wyjechał z byłą i się  znią pogodził, potem z nią zerwał a potem znowu się spotkał z Tobą... za dużo tego nie uważasz? I to w tak krótkim czasie? Może teraz on chce sobie jakąś pustkę wypełnić?

Myślę że znajomość możesz kontynuować ale obserwuj go dobrze, nie idź z nim do łóżka w najbliższym czasie, niech to będzie okres w którym będziesz go obserwować i wyciągać wnioski. Tylko zrób to z klasą aby on się nie zorientował że jest pod obserwacją (Broń Boże nie zdarzdaj mu że teraz będziesz go testować) Jak mu zależy to poczeka długo (jeśli to co mówił to prawda) i na Twoje głębsze przywiązanie i na seks z Tobą.

No właśnie sam twierdził, że nie chce, abym pomyślała, ze jestem pocieszeniem dla niego. Ale ile w tym prawdy, tego nie jestem w stanie powiedzieć, poza tym chciał się ze mną  przespać, aleskoro sam mówi, że chce mieć pewnosć czy z tamta to już definitywny koniec? To co seks ze mną miałby go do tego przekonać?

Za dużo chyba o tym myślę...

4

Wiesz faceci mają cohotę na seks prawie zawsze :-)
Twoja anliza sytuacji jest typowo "kobieca". On może być emocjonalnie z tamtą kobietą a z Tobą może sypiać, faceci potrafią to rozdzielić, to nie my kobiety że u nas jest to powiązane...

Tak jak mówiłam - weź go na obserwację, spotykaj z nim ale nie bądż na każde skinienie. Patrz na to jak się zachowauje i co robi. Najlpeiej też abyś nie pozwalała doprowadzać do sytuacji w której możecie pójść do łóżka.

5

Wątpliwość jaka się nasuwa, to czy jego była wie, że jest jego byłą...

assassin napisał/a:

Z jego opowieści sama zakończyła ich związek

7

czeka_mnie_piekło napisał/a:
assassin napisał/a:

Z jego opowieści sama zakończyła ich związek

Właśnie... z jego opowieści... Zalecam Ci czujność na tą kwestię.

8

czeka_mnie_piekło napisał/a:

spełniam wszystkie jego oczekiwania jeśli chodzi o przyszła partnerkę...dziwnie się poczułam, ale on poxnije dodal, że z jego eks nie czuł się tak jak ze mną na tych 4 spotkaniach

Powiem coś, jako facet, który był w wielu związkach. Z każdą moją partnerką po kilku spotkaniach, a zwłaszcza na pierwszym spotkaniu z pocałunkiem, było tak, jak jeszcze  nigdy dotąd (anie też jak nigdy później). Po prostu tak się w tym momencie to odczuwa i jest się święcie przekonanym, że tak właśnie jest.
No i skoro mu było tak dobrze z tobą przez 3 spotkania, to czemu się zszedł z ex? To jeszcze pół biedy. Fakt, że ci o tym powiedział, świadczy o tym, że to idiota. Chcesz mieć faceta idiotę?

9

Trzymaj go lekko na dystans, poznawajcie się i czas pokaże czy coś z tego będzie.

Linka007 napisał/a:

Trzymaj go lekko na dystans, poznawajcie się i czas pokaże czy coś z tego będzie.

Będę go trzymać na ten lekki dystans cokolwiek to znaczy, ale nie wydaję się on jakiś nie wiadomo jaki. Mnie po prostu zaskoczyło to co powiedział i fakt faktem dziwne jest to że spotkał się ze mna wcześniej a później z tamtą się związał...

Ale tych domysłów, też nie chcę spieprzyć w jakiś sposób tej wiadomości...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Spełniasz wszystkie moje oczekiwania"- ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024