mam 39 lat, męża, dwójkę czas i potrzebę fajnej, babskiej przyjaźni ![]()
Hey Małgosia, ja też chciałabym poznać fajną Psiapsiółkę, wesołą i niezawistną, do pogaduszek, babskiego kina, spotkań przy kawie. i.t.p. Taką, która lubi gdzieś wyjść i też przejawia inicjatywę a nie czeka tylko na moje propozycje. Też jestem mężatką 45 l. wesoła, optymistka z dużymi pokładami dobrego humoru i nie mam takiej koleżanki z którą można się powygłupiać, pośmiać ale i pogadać na poważne tematy. Fajnie, że też jesteś w związku, będziemy mieć wspólne tematy:) Miło by było wyskoczyć raz na jakiś czas np. potańczyć, na działkę, kino, koncert, spacer. Wysłałam Ci maila na twój priv.
Może się zaprzyjaźnimy?
A może i inne kobitki dołączą.
Dziewczyny, aktualne? Jesteście chętne żeby się poznać? Chętnie dołączę ![]()
I ja chętna ![]()
Co organizujemy jakieś spotkanko.
mam 39 lat, męża, dwójkę czas i potrzebę fajnej, babskiej przyjaźni
Też szukam fajnych koleżanek;-)
Dziewczyny, wszystkie chętne a żadna się nie odzywa, dajcie znać na maila priv - może w końcu się poznamy? szkoda czasu na pisanie
Koniec pierniczenia, proponuje piątek ten 25.07.2014 godzinę zaraz ustalimy i miejsce najlepiej w centrum żeby było każdemu w połowie drogi.
Co wy na to, innych komentarzy niż huuuura nie przyjmuje ![]()
W końcu! ![]()
Ja mam wstępnie plany na piątek ale jeśli nie wypalą to jestem jak najbardziej za!
A ewentualnie sobota (czarny scenariusz gdyby mój piątek nie wypalił)?
Centrum jak najbardziej i koniecznie piwko w jakiejś fajnej knajpce, oczywiście jeśli wolicie kawki, soczki etc. to też nie widzę problemu
Hej dziewczyny i co z tym naszym spotkaniem? Takie bylyscie samotne a teraz cisza?