Christina Aguilera - perfumy - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2009-09-12 00:10:56

noelle87
Moderator

Christina Aguilera - perfumy

http://img22.imageshack.us/img22/8651/perfumaaguilera.th.jpg

Opis:

Zapach „Christina Aguilera” ma dodać kobietom odwagi i sprawić, że poczują się pewniej i bardziej sexy.

FLAKON i OPAKOWANIE
Inspiracją kreacji flakonu i opakowania były najnowsze trendy w modzie kobiecej – pełne stylu glamour, czerni i koronkowych zdobień. Smukły, lekko wygięty flakon ozdobiony czarną koronką, z szyjką przewiązaną miniaturową satynową kokardką i z korkiem przypominającym kryształ, nawiązuje do szykownego, buduarowego stylu Christiny Aguilery, pełnego subtelnej seksowności i dziewczęcej prowokacyjności.

ZAPACH

# Nuta głowy
Oszałamiająca woń owoców egzotycznych, orzeźwiający akord soczystej mandarynki i intensywna, owocowa nuta czarnej porzeczki wyrażają egzotyczną żywiołowość, z których słynie Christina Aguilera.
„Czarna porzeczka przypomina mi mój miesiąc miodowy na Bali. Jej owocowy, soczysty zapach kojarzy mi się z pięknymi chwilami, kiedy siedzieliśmy na tarasie, patrzyliśmy na zachód słońca i w upale orzeźwialiśmy się chłodnym, owocowym koktajlem z czarnej porzeczki. Jej zapach sprawił, że zapamiętałam miesiąc miodowy jako niezwykle żywiołowy i radosny”.

# Nuta serca
Dziewczęcy urok Christiny Aguilery to zasługa niezwykle kobiecych, kwiatowych nut łączących w sobie akordy peonii i jaśminu, złagodzonych nieco zapachem soczystej śliwki.
„Jaśmin zawsze kojarzył mi się z elegancją dawnych gwiazd filmowych. Dlatego też od początku chciałam, by mój nowy zapach zawierał w sobie woń jaśminu, która jest nie tylko piękna, ale również od dawna niezwykle ceniona przez tradycyjnych twórców zapachów”.

# Nuta bazy
Zmysłowe połączenie słodkich nut wanilii z ciepłem ambry i nut piżmowych odzwierciedla prowokacyjną osobowość Christiny Aguilery.

Moja opinia:

Jedne z moich ulubionych perfum-zapach śliczny, delikatny ale długotrwały! Mimo że jest na rynku już jakiś czas, to wcale mi się nie nudzi. Cenowo w miarę ok za flakonik 30ml zapłacimy ok 100zł, ale warto wink polecam!

"Zamieszkałam Cię w sobie na codzień... smile zamówiłam już lampę i sofę!"

Regulamin forum NETKOBIET - UŻYTKOWNIKU- koniecznie przeczytaj!

#2 2009-09-16 00:39:55

harmony11
100% Netkobieta

Re: Christina Aguilera - perfumy

Niestety nie mam tych perfum ale miałam przyjemność ostatnio je powąchać i stwierdziłam, że są boskie smile

Nie można uciec od samego siebie przenosząc się z miejsca na miejsce - E. Hemingway

#3 2009-11-26 16:34:01

dussika
Zaglądam tu coraz częściej

a ja posiadałam te perfumy! smile i bardzo je lubiłam, ale mi się skończyły ;/ później wyszedł drugi zapach Aguilery i również byłam szczęśliwą posiadaczką. A teraz wyszła już trzecia linia zapachów Christyny i już mnie nie powala na kolana, ale znając życie pewnie je nabędę wink Ale te pierwsze były najlepsze - uwielbiam ten zapach.

słońce z deszczem wywołuje tecze

#4 Dzisiaj 13:07:06

London69
Netbabeczka

Miałam Ch. Aguilera Inspire smile B. ładny zapach, delikatny.

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me..........

Stopka forum