Czy mam szanse aby odzyskać dziewczynę - proszę o opinię kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam szanse aby odzyskać dziewczynę - proszę o opinię kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy mam szanse aby odzyskać dziewczynę - proszę o opinię kobiety

Cześć,
jestem 25 letnim nieśmiałym facetem z małego miasta. Jestem dzieckiem alkoholika z zniekształconą samooceną. Zaniżoną dokładnie mówiąc. Stąd moje kompleksy na punkcie wyglądu i nie tylko.
Przyjechałem do pracy do większego miasta. Nigdy nie miałem dziewczyny do momentu przyjazdu do Poznania. Nie znałem tu nikogo.
Po kilku miesiącach prawie w identycznym czasie zbliżyła się do mnie koleżanka z pracy i poznałem dziewczynę w jakimś pubie na rynku.
Nie mogłem w to uwierzyć. Z racji ze koleżanka z pracy była bliżej mnie. Zostaliśmy parą.
cdn.

Drugiej dziewczynie nie mówiłem, że mam dziewczynę. Spotykałem się z nią średnio 1 raz miesiącu. Pomimo, że była bardzo atrakcyjna i dobrze się dogadywalismy nie było między nami nic wiecej. tzn pocałunków itp. Trwało to kilka miesięcy. Wiem od niej, ze chciałą czegoś wiecej. Związku ze mną.
Ukrywałem przed nią związek z tamtą moją pierwszą dziewczyną bojąc się, ze nie będzie chciała utrzymywać kontaktu.
Kiedy ja zerwałem z tą pierwszą dziewczyną. Ponieważ cały czas myślałem o tej drugiej ( poznanej w pubie). Częściej się też z nią spotykałem i postanowiłem się bardziej zbliżyć.
cdn..

W końcu stało się. Zostaliśmy parą. Około 1 miesiąca. Od początku jej powiedziałem, że w międzyczasie był ktoś inny. Wiecej szczegółow nie podawałem.
Aż do ostatniej soboty. Wtedy to powiedziałem jak dlugo byłęm z tamtą dziewczyną. Okazało się, że to zadecydowało o tym, że przestałą się do mnie odzywać i zakończyła nasz związek.
Ponieważ nie do końca byłem z nią szczery.
Zgadzam się z nią w 100%.
Postąpiłem źle. Powinienem był od razu wyłożyć karty na stół.
Jednak tego nie zrobiłem.
Bardzo mi na niej zależy. Pisałem do niej. Dzwoniłem. Nawet raz się spotkaliśmy ale na nic się zdały moje próby.
Wczoraj po raz 3 chyba napisała mi na gg i przez sms ze to koniec. Ze się na mnie zawiodła.
Nie chce już się jej narzucać ale chce o nią powalczyć i pokazać ze mi na niej baardzo zależy.
Nie na tej pierwszej a na tej. Na tej o której myślałem od począku.
Wiem, jestem niefair wobec jednej i drugiej.
Proszę was o jakiekolwiek opinie.
Że źle zrobiłem to wiem -

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mam szanse aby odzyskać dziewczynę - proszę o opinię kobiety

Na jej miejscu zrobiłabym dokładnie to samo.
Wiesz, że byłeś fair ale mimo to ciągnąłeś dwie relacje jednocześnie? Wiesz, że to się nazywa zdrada? Naprawdę myślisz, że to nic takiego? I że teraz ta dziewczyna do ciebie wróci? Masz bardzo lekkie podejście do moralności. Myślę, że ona nie chce wiązać się na poważnie z kimś takim. Nie będzie miała przecież pewności że za jakiś czas nie wywiniesz jej takiego samego numeru.
Nie chodzi o to, że zrobiłeś źle, bo nie powiedziałeś jej na początku prawdy, tylko o to, że zdradzałeś. Rozumiesz? Masz jakieś dziwne pojęcie tego, co jest dobre, a co złe.

3 Ostatnio edytowany przez antykobieta (2014-06-09 23:19:06)

Bez żartów, jaka zdrada? Spotykał się z tą dziewczyną ale na stopie koleżeńskiej, choć mu się podobała. Zerwał z tamtą i dopiero wszedł w nowy związek. Więc jaka zdrada? Moim zdaniem, ta nowa dziewczyna jest jakaś dziwna.

4

Jaka? Ano taka:

Drugiej dziewczynie nie mówiłem, że mam dziewczynę. Spotykałem się z nią średnio 1 raz miesiącu. Pomimo, że była bardzo atrakcyjna i dobrze się dogadywalismy nie było między nami nic wiecej. tzn pocałunków itp. Trwało to kilka miesięcy. Wiem od niej, ze chciałą czegoś wiecej. Związku ze mną.
Ukrywałem przed nią związek z tamtą moją pierwszą dziewczyną bojąc się, ze nie będzie chciała utrzymywać kontaktu

Granie na dwa fronty to nie zdrada?

5

Jesteś dziwny, nie rozumiem, jak można było coś takiego powiedzieć swojej dziewczynie i nie wytłumaczyć wszystko do końca. Na co Ty liczyłeś, kiedy jej o tym powiedziałeś? A w ogolę po co było już o tym związku mówić, jak piszesz, ze zerwałeś z ta pierwszą. Musisz więcej myśleć o tym co robisz i mówisz.

6

Teraz raczej nic z tym nie zrobisz, dziewczyna się zawiodła i definitywnie powiedziała że to koniec (wcale się jej nie dziwię). Zawaliłeś i dobrze o tym wiesz. Jeśli od początku zaczyna się znajomość od kłamstwa to potem będzie tylko gorzej.

7 Ostatnio edytowany przez seba2014 (2014-06-10 16:51:08)

Dziękuje za wszystkie wypowiedzi.

Bardziej się bałem kiedy jej pierwszy raz powiedziałem, że był ktoś. Jednak ta informacje przeszła bez większego echa. Dopytywania o szczegóły.

Nie zagłębiałęm się w szczegóły bo się bałem jak zareaguje. Z tego też powodu nie mówiłem o tym wcześniej.

Po jakimś czasie myślałem, że jesteśmy już na takim etapie, że więcej informacji o tej osobie z którą byłem nie zaszkodzi naszemu związkowi a bardziej go scementuje, bo pokaże, że jestem z nią szczery.

Jasne, źle zrobiłem. Mam tego świadomość. Ale jej nie zdradziłem !

Wiem, że ludzi po zdradach są dalej razem. Wiem, że jeśli dwie osoby się kochają to będą razem.

Wiem, że nie zapomnę o niej o tak. Z dnia na dzień.

Chce jeszcze spróbować nawiązać z nią kontakt i przekonać jaki ze mnie głąb był i jak bardzo mi zależy na niej.

Nie bym był taki zdeteminowany gdyby to była przelotna, nic nie znacząca znajomość.

8

Możesz spróbować, jeśli jej szczerze udowodnisz że zależy Ci na niej to być może Ci to wybaczy smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam szanse aby odzyskać dziewczynę - proszę o opinię kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024