Potrzebuję porady...
W niedzielę kochałam się pierwszy raz z moim chłopakiem. Był to mój pierwszy raz , który już od dawna planowaliśmy i staraliśmy się o to. Mój chłopak przed stosunkiem doszedl, pozniej powycieral sie dokladnie. ok. 30 minut pozniej udalo mu sie wejsc we mnie pare razy, bolało strasznie więc na chwile przerwaliśmy. Po chwili założył już prezerwatywe i kochaliśmy się. Problem w tym że ja idiotka źle obliczyłam dni płodne i okazalo sie na nastepny dzien mialam ten najbardziej plodny... Pytanie moje jest nastepujace. Czy mozliwe bylo zaplodnienie ? Czy Wam kiedyś tak się zdarzyło ? Jak duże jest prawdopodobieństwo zajscia w ciążę ? Jestem z chlopakiem pol roku, mam 20 lat.
Potrzebuję porady...
W niedzielę kochałam się pierwszy raz z moim chłopakiem. Był to mój pierwszy raz , który już od dawna planowaliśmy i staraliśmy się o to. Mój chłopak przed stosunkiem doszedl, pozniej powycieral sie dokladnie. ok. 30 minut pozniej udalo mu sie wejsc we mnie pare razy, bolało strasznie więc na chwile przerwaliśmy. Po chwili założył już prezerwatywe i kochaliśmy się. Problem w tym że ja idiotka źle obliczyłam dni płodne i okazalo sie na nastepny dzien mialam ten najbardziej plodny... Pytanie moje jest nastepujace. Czy mozliwe bylo zaplodnienie ? Czy Wam kiedyś tak się zdarzyło ? Jak duże jest prawdopodobieństwo zajscia w ciążę ? Jestem z chlopakiem pol roku, mam 20 lat.
Nigdy nie ma 100% pewności.
Ciężko było od razu założyć tę prezerwatywę?
Prawdopodobieństwo jest zawsze, ale wydaje mi się, że w Twoim wypadku jest znikome.
Oby Ci się tym razem upiekło, a na przyszłość uważaj.
Natalio, stosunek przerywany nigdy nie jest skuteczną formą antykoncepcji gdyż w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki. Jeśli chodzi o dni niepłodne, to po pierwsze nie zawsze masz pewność, że dobrze je wyznaczyłaś, a po drugie plemniki mogą przetrwać już do tych płodnych dni. Następnym razem, jeśli zdarzy Ci się awaryjna sytuacja to pamiętaj o tabletce po.
Potrzebuję porady...
Dziwie sie ,ze para 20-kow jest tak nieodpowiedzialna.Najpierw robia,pozniej zakladaja prezerwatywe,a potem placz bo moze ciaza.To jest chyba oczywiste ,ze przed stosunkiem zaklada sie prezerwatywe,a nie juz po ktoryms razie,jak juz do czegos doszlo.Modla sie dziewczyno,abys nie byla w ciazy,a jesli nie bedziesz to poczytaj sobie w internecie,co zrobic ,aby nie zajsc w ciaze,aby to byla lekcja dla Ciebie i dla Twojego chlopaka na przyszlosc.Jak mowila moja znajoma z d...pa nie ma zartow.Idz do apteki i kup test,wtedy ,albo bedziesz mogla spac spokojnie,albo ....