Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Podróżnik, poszukiwacz ginących plemion Amazonii, osobowość telewizyjna, pisarz i publicysta, do tego
satyryk...
Cokolwiek robi - robi zawsze z pasją...
Program z jego udziałem "Boso przez świat" został nagrodzony złotym medalem na "The New York Festivals 2008" za najlepszy program podróżniczy....i bardzo słusznie ![]()
Jak dla mnie jest rewelacyjny i gdy tylko się kończy czuje WIELKI niedosyt!
W bardzo ciekawy i oryginalny sposób Cejrowski przedstawia życie ludzi w najróżniejszych zakątkach świata, do tego OGROMNA dawka jego specyficznego humoru ![]()
A jak Wam się podoba ten program? Co myślicie o samej osobie Cejrowskiego?
Cejrowski jest ok, ale lubiłbym go bardziej, gdyby przestał wypowiadać się o homoseksualistach w takiej formie, w jakiej czyni to obecnie. Poza tym raczej nie mam zastrzeżeń.
program dla mnie jest bardzo ciekawy, zawsze można się dowiedzieć czegoś cieawego. Co do jego osoby, każdy ma prawo do wygłaszana swojej opinii i trzeba ją uszanować, mimo , że się z nim nie zgadzam
Bardzo ciekawy program,który oglądam z rodziną.Nawet córka,która ma 7 lat patrzy z ciekawością.Do prowadzącego też nie mam zastrzeżeń.
Jego zdanie często wyróżnia się od pozostałych ale bądź co bądź często ma rację. Program i książki super ![]()
Lubię ten program ale do szewskiej pasji doprowadzają mnie przekonania polityczne i obyczajowe prowadzącego.
Sueno, mimo antypatii jaką darzę Cejrowskiego, również uważam, że odcinki są zbyt krótkie. Humorystycznie przedstawione ciekawostki obyczajowe różnych kultur i omówienie przydatności fauny i flory w danym kraju to duży plus programu.
W ostatnim odcinku (niedzielnym) zabrakło jednak jednej informacji. Cejrowski opowiadał o słoniach i ich... kupach, które zbierane są w określonym celu. W dalszej części programu miał uzupełnić naszą wiedzę o powód tych porządków. Czekałam na tę informację do czasu wyświetlenia napisów końcowych. Też czuję niedosyt ![]()
Fantastyczny programik,ja bardzo lubie Cejrowskiego nie jest jakiś monotonny rutynowy prowadzi na swój sposób i real .
Książki są bardzo ciekawe. Czytając je czuję jakbym była nie tu gdzie jestem, lecz z Cejrowskim
Programy telewizyjne też fajnie zrobione. Przyciągają widza i uważam, że dla każdego znajdzie się coś ciekawego. Faktycznie, docinki o homoseksualistach zbędne.
Ja bardzo lobie te jego programy. Podoba mi się, w jaki sposób brata się z mieszkańcami. No i pokazuje takie rzeczy, które często się pomija. Sporo rzeczy się z tych programów dowiedziałam.