Witam ![]()
Jeśli chodzi o pracę, to mam pytanie. Czy ktoś nie zna sposobów zarabiania przez internet? Chodzi mi tutaj np. o wypełnianie ankiet itp., coś prostego, co byłabym w stanie zrobić, korzystając z internetu przez komórkę. Znam tylko jedną stronę, w której zbieram marne grosze za czytanie reklam, prosta i nieskomplikowana sprawa, jest tylko minus-bardzo wolno zbiera się pieniądze. Chciałabym znaleźć inną stronę, która umożliwiłaby mi uzbieranie kwoty, nawet głupich 200 zł, ale na miesiąc. Czy istnieje w ogóle coś takiego? Oferty chałupnicze, także wchodzą w grę, z tym wyjątkiem, że te uczciwe. Samemu trudno takie znaleźć, spotykałam się dotąd z ogłoszeniami, które na wstępie wymagały wysłania kaucji, czasami w postaci 100 zł i słyszałam, że niektórzy wysłali pieniądze, po czym firma nie odpowiedziała.
Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje, bardzo by mi to pomogło w obecnym czasie ![]()
Niestety... jedyna praca o której ja słyszalam przez internet ostatnimi czasy to rozbieranie się do kamerek internetowych. Także totalnie tego nie polecam.
3 2014-05-24 20:39:30 Ostatnio edytowany przez BlackDarkLady (2014-05-24 20:40:36)
Przy okazji jak szukałam pracy jako hostessa, też mi się ktoś odezwał z taką propozycją ...
I jak przeglądam zwykłe ogłoszenia, to widzę tego typu oferty coraz częściej. Co się dzieje w Państwie Polskim, eh ![]()
To nie wchodzi w grę ![]()