Pierwszy dzień w pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pierwszy dzień w pracy

Jutro idę po raz pierwszy do pracy. Jednakże ciekawi mnie jak to będzie, bo odpowiedź od pracodawcy dostałam w piątek i jeszcze nie miałam robionych badań wstępnych, a także nie przeszłam szkolenia BHP. Czy w takim razie jutro będę mieć normalny dzień pracowy czy raczej dostane skierowanie? A tak przy okazji czy wiecie może jakie dokumenty trzeba przynieść do zawarcia umowy o pracę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy dzień w pracy

Myślę, że najpierw przejdziesz szkolenie bhp, możliwe że właśnie jutro. Co do dokumentów, to na pewno potrzebny będzie dowód osobisty, prawdopodobnie numer konta na które będzie przelewana wypłata (dokument potwierdzający, że jesteś właścicielem konta). Myślę jednak, że jak jakiegoś z potrzebnych dokumentów nie będziesz miała przy sobie, to tragedia się nie stanie i będziesz mogła donieść później.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024