Nagle stwierdził że nie kocha.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nagle stwierdził że nie kocha..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Nagle stwierdził że nie kocha..

Hej.. Mam do was pytanie.. Czy można tak nagle po 2 latach stwierdzić że już się nic nie czuje i nie kocha osoby z którą się było? Mój były chłopak z którym byłam 2 lata bardzo był czuły szczęśliwy i latał za mną a ja za nim..Kupił nam obrączki na znak miłośći  a nagle miesiąc temu czar prysł.. stwierdził że nie wie co mu się stało.. że już nie myśli i nie tęskni za mną jak kiedyś i już mnie nie kocha.. Kochał bardzo ale teraz już nie.. Były kłótnie, zazdrości i nieufność ale mimo to byliśmy szczęśliwi,widać było jego radość w oczach na mój widok, jego rodzina mnie polubiła i każdy..No ale po 2 latach mnie zostawił.. Bardzo to przezywałam, tęsknie za nim i myśle.. chodź jak z nim rozmawiałam powiedział że już nie tęskni i mu nie zależy.. Jestem miłą i dość atrakcyjną dziewczyną, mimo to stwierdził ze to nie ma sensu i chce być sam.. Byłam 2 tyg temu u niego żeby oddać mu rzeczy które pożyczyłam, pożegnać się z nim i zapytać co się dzieje..Bardzo to przezywałam jak on powiedział że już nie kocha i nie ma pojęcia czy kiedyś wróci.. Widać że miał mnie gdzieś.. Od tego momentu czyli z 2 tyg temu nie odzywam się do niego, nie dzwonie, nie pisze, zranił mnie bardzo i odpuściłam walkę o nasz związek.. Twierdzi ze zasługuje na lepszego i jesteśmy jeszcze młodzi.. Obiecał że jakiś kontakt będziemy mieć jako znajomi.. ale on wcale się już mną nie przejmuje.. ma mnie gdzieś a wiem dobrze ze nie ma innej dziewczyny... Nie daje znaku życia i chyba całkiem urwał kontakt..nie odzywa się..miesiąc temu zaczął być zimny a od 2 tyg nie utrzymujemy ze sobą jakiegokolwiek kontaktu..Sam twierdził że nie żałuje niczego, że mnie przeprasza i był ze mną bardzo szczęśliwy.. Ja za nim tęsknie bardzo ale nikogo nie można  zmusić do miłości skoro wydaje mi się ze ani trochę nie zależy mu.. Zastanawiam się czy kiedykolwiek się do mnie odezwie i czy będzie chciał wrócił ??? A przede wszystkim czy zatęskni za mną i zrozumie że mnie też już stracił?? Co o tym myślicie?? Pomóżcie..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nagle stwierdził że nie kocha..

Hej nie chcę być złym prorokiem ale ludzie od tak chyba się nie odkochują... jesteś pewna że nie ma innej?
Co oznacza że jesteście bardzo młodzi? takie stwierdzenie może wskazywać na to że chlopak chce się wyszaleć a nie zakładać poważny związek i może stąd jego decyzja?
Jeśli chcesz o niego walczyć to musisz i tak czy siak dać mu teraz czas i swobodę tak żeby zatęsknił i uświadomił sobie kogo stracił. Możesz napisać ewentualnie: że nie rozumiesz jego decyzji i jeśli przemyśli sprawę to żeby się odezwał.
Sama sobie znajdź jakieś pasje zajmij się czymś bo to będzie na prawdę trudny okres, ale da się przez niego przejść. Z tego co pisałaś jesteś młoda, chodź na imprezy może poznasz kogoś nowego i że tak powiem sprawa sama się rozwiąże?
Wiem że jest Ci ciężko...ale to minie trzymaj się i nie poddawaj! pamiętaj że to TY jesteś teraz dla siebie najważniejsza !:)

3

To o co pytasz... tak to może być prawda i to jest prawda.
Sam w to nie mogę uwierzyć ale jednak ludzie tak potrafią.
Być z kimś "szczęśliwym" i nagle wszystko olać.
I nie, nie to że on Cię kochał 2 lata i z dnia na dzień przestał.
On Cię nigdy nie kochał. Udawał. Bo chciał pokochać.

4

Jasne, ze jest to mozliwe, moze nie od razu ale z biegiem czasu tak sie moze stac. Moze, a nie musi. A do tego wszystkiego doprowadza zachowanie drugiej osoby. Wedlug mnie on zostawil Cie i jest pewny swojej decyzji, nie ludz sie, ze wroci bo szkoda nerwow i Ciebie.

Nie jest powiedziane, ze jak ktos kogos zostawia to od razu ma kogos innego, nie. Po prostu tak sie czasami dzieje, ze ludzie sie rozstaja bo uswiadamiaja sobie, ze tak naprawde nie kochaja, ze czas "motylkow" minal i czar prysl.

5

Niestety, miałam prawie identyczną sytuację. Zapewniał , że nie ma nikogo , że będzie sam,że to nie chodzi o inną. Jednak ja miałaam wątpliwosci, które mnie nie zawiodły i okazało się ze ma inną , po czym wkoncu przyznał się ale nie mi, tylko na portalu spolecznosciowym. NIe zdziwilabym się, gdyby w Twojej sytuacjii okazalo się tak samo, bo nie mozna tak się nagle odkochać jesli bylliscie szczęsliwi i się kochaliście. Musisz poprostu się  z tego podnieść, moze on i wróci, gdy tamta mu się znudzi luub gdy przestanie się im ukladac. Musisz myślec teraz o sobie. On się Tobą nie przejmuje więc Ty musisz nauczyc się robic to samo. Czas jest jedynym lekarstwem. Trzymaj się:*

6

milenka201 napisał/a:

Hej.. Mam do was pytanie.. Czy można tak nagle po 2 latach stwierdzić że już się nic nie czuje i nie kocha osoby z którą się było? Mój były chłopak z którym byłam 2 lata bardzo był czuły szczęśliwy i latał za mną a ja za nim..Kupił nam obrączki na znak miłośći  a nagle miesiąc temu czar prysł.. stwierdził że nie wie co mu się stało.. że już nie myśli i nie tęskni za mną jak kiedyś i już mnie nie kocha.. Kochał bardzo ale teraz już nie.. Były kłótnie, zazdrości i nieufność ale mimo to byliśmy szczęśliwi,widać było jego radość w oczach na mój widok, jego rodzina mnie polubiła i każdy..No ale po 2 latach mnie zostawił.. Bardzo to przezywałam, tęsknie za nim i myśle.. chodź jak z nim rozmawiałam powiedział że już nie tęskni i mu nie zależy.. Jestem miłą i dość atrakcyjną dziewczyną, mimo to stwierdził ze to nie ma sensu i chce być sam.. Byłam 2 tyg temu u niego żeby oddać mu rzeczy które pożyczyłam, pożegnać się z nim i zapytać co się dzieje..Bardzo to przezywałam jak on powiedział że już nie kocha i nie ma pojęcia czy kiedyś wróci.. Widać że miał mnie gdzieś.. Od tego momentu czyli z 2 tyg temu nie odzywam się do niego, nie dzwonie, nie pisze, zranił mnie bardzo i odpuściłam walkę o nasz związek.. Twierdzi ze zasługuje na lepszego i jesteśmy jeszcze młodzi.. Obiecał że jakiś kontakt będziemy mieć jako znajomi.. ale on wcale się już mną nie przejmuje.. ma mnie gdzieś a wiem dobrze ze nie ma innej dziewczyny... Nie daje znaku życia i chyba całkiem urwał kontakt..nie odzywa się..miesiąc temu zaczął być zimny a od 2 tyg nie utrzymujemy ze sobą jakiegokolwiek kontaktu..Sam twierdził że nie żałuje niczego, że mnie przeprasza i był ze mną bardzo szczęśliwy.. Ja za nim tęsknie bardzo ale nikogo nie można  zmusić do miłości skoro wydaje mi się ze ani trochę nie zależy mu.. Zastanawiam się czy kiedykolwiek się do mnie odezwie i czy będzie chciał wrócił ??? A przede wszystkim czy zatęskni za mną i zrozumie że mnie też już stracił?? Co o tym myślicie?? Pomóżcie..

Pewnie poznał jakąś pi...dę i Tobie wkręca kity. Facet NIGDY nie odchodzi od kobiety ot tak. Zawsze kryje się za tym jakaś pi...da. Dziwne, kiedyś wielce zakochany i nagle nie wie, co czuje? Nie utrzymuj kontaktu z nim, jako znajomi. Będzie Cię to dodatkowo raniło i trudniej Tobie będzie zapomnieć. Tacy faceci to fiu...y i nie ma co za nimi tęsknić. Gównarzeria najniższego kalibru.

Po co ma się odzywać? Żyj swoim życiem, wiem ze jest strasznie ciężko, ale cóż - życie. Ja to pisze prawie w każdym komentarzu do tego typu postów - facet chce pobzykać, znudziłaś mu się, ma inny obiekt. Proste, straszne, ale prawdziwe.

7

mileńka
ma inną na bank, srututu że chce być sam. Za dużo widziałam, to jak schemat.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nagle stwierdził że nie kocha..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024