Mętlik w głowie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mętlik w głowie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Mętlik w głowie...

Cześć dziewczyny . Mam 20 lat i straszny problem.. to może zacznę od że chodzi oczywiście o sprawy sercowe. Wiem, że jestem młoda, ale mój problem polega na tym że nie potrafię się zaangażować w żaden związek.. Zainteresowanie mną jest spore (podobno jestem bardzo ładna), zawsze gdy spodoba mi się jakiś chłopak, spotykam się z nim, poznaje jego rodzinę a po miesiącu czar pryska, nagle wszystko mnie w nim drażni i zazwyczaj a raczej zawsze się to rozpada.. Był rok temu jeden chłopak o imieniu Robert w którym się strasznie zakochałam, był świeżo po rozstaniu z dziewczyną, spotykaliśmy się w sumie byliśmy razem 4 msc po czym dowiedziałam się ze spotyka się za moimi plecami z było i na każdym kroku wykorzystywał moją naiwność, naiwność ślepo zakochanej.. Oczywiście skreśliłam go chodź jest mi nadal z tym ciężko, gdy tylko o tym pomyślę.. Teraz w moim życiu jest pewien Marcin 28lat, zakochał się i spotykamy się już 2msc ale mam takie dni że wszystko mnie w nim wkurza ale czasami jest na odwrót.. On jest naprawdę bardzo dobry, kochany.. bardzo go lubię, ale jak na razie tylko tyle.. czy jest możliwość że to się zmieni ? czy ja jestem jakaś pokręcona, czemu nikt mi nie odpowiada ? pomocy, bo już wariuje.. chce sobie ułożyć życie sercowe.. ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mętlik w głowie...

Byc moze nie spotkałaś tego jedynego. Albo problem leży w Twojej psychice, moze warto byłoby isc do psychologa. Pogadac sobie.

3

Chciałam kiedyś się zapisać ale taka wizyta u psychologa zostaje wpisana w dokumenty, a po drugie musi być skierowanie, jakoś wstydzę się isć do lekarza, a prywatnie to pewnie sporo kosztuje..

4

Ale psycholog to nic strasznego, nie szkodzi ze miałabyś wpisane w kartotekę. Nie wiem jak to jest prywatnie.

5 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-05-18 14:35:09)

Jak Cie cos denerwuje w partnerze i odpycha to albo to staracie sie wyeliminować, albo odchodzisz. Jest to lepsze niż zakochanie na ślepo i akceptowanie nawet nie denerwujących zachowan, a mocno krzywdzących.

I nie mam pojęcia gdzie ten niby psycholog miałby być w wpisany. W dowodzie osobistym?

6

No może głupoty piszę o tym wpisaniu, ale kiedyś słyszałam od kogoś i jakoś mnie to nie zachęciło..

7

Zachęcić to ma Ciebie to, że jest to forma pomocy. Ale coz, głupie stereotypy rządzą półświatkiem.

8

Czarrrrrna nie musisz od razu iść do psychologa, bez przesady. Moze i problem leży w Tobie, a może i nie. Może nie trafilas na odpowiedniego faceta, moze nie jestes gotowa i tyle. Nic na sile smile Jestes mloda, wiec sie nie spiesz. Ciesz sie z bycia singielka smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mętlik w głowie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024