Czółenka Ballin - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czółenka Ballin

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Czółenka Ballin

Czółenka Ballin pilnie poszukiwane smile Albo raczej informacje o nich. Wpadły mi w oko już jakiś czas temu i wyjść nie chcą. Czy któraś z Was miała może do czynienia z firmą Ballin? Albo lepiej: ma czółenka Ballin lub szpilki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czółenka Ballin

Hmmmm allegro? Ale nigdy w rękach ich nie miałam, także nie dam sobie głowy uciąć, że warto je kupić.

3

O tych butach wiem tyle, że są włoskie i trwałe. Wyższa półka wink

4

Swego czasu też się w jednych zakochałam, jednakże nie udało mi się znaleźć sklepu w Polsce, który je ma sad

5

Jakie ładne! <3 Znalezione na grafice google https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtjG7v_NvyXwQZp7kNyKk5zmQa_t-YQBZVmCTbFKzydXvzzfQ1

6

tygryska099 napisał/a:

Jakie ładne! <3 Znalezione na grafice google https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtjG7v_NvyXwQZp7kNyKk5zmQa_t-YQBZVmCTbFKzydXvzzfQ1

Mają bardzo ładne buty ale są trudno dostępne...

7

Anulka80 napisał/a:

Czółenka Ballin pilnie poszukiwane smile Albo raczej informacje o nich. Wpadły mi w oko już jakiś czas temu i wyjść nie chcą. Czy któraś z Was miała może do czynienia z firmą Ballin? Albo lepiej: ma czółenka Ballin lub szpilki?

I co, znalazłaś te buciki? smile

8

Niestety nie :<

9

Ja je kiedyś znalazłam na Vinted, ale ostatnio dawno ich już nie widziałam sad

10

Czółenka Ballin dostaniesz w sklepach internetowych na pewno , w sklepach stacjonarnych duzo podrobek widzialam.

11 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-05 13:28:23)

A! Znalazłam w sklepie [spam] jeszcze nie kupiłam ale dam znać co i jak i o ile sie zdecyduje.

(nie wiem czemu nie mogę dać linka, ale luz smile)

12

Jest tam para w stylistyce retro <3 pinkne

13

Anulka80 napisał/a:

A! Znalazłam w sklepie luxusowi jeszcze nie kupiłam ale dam znać co i jak i o ile sie zdecyduje.

I co? Czekamy na relację smile

14 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-05 13:27:34)

Zdecydowałam się na czarne, klasyczne. [niedowolony link] Narazie tylko raz byłam w nich w pracy, czułam się jak szycha big_smile

15

Jej, musiałabym upaść na głowę, żeby kupić aż tak drogie buty. yikes

16

Klasyka zawsze w modzie smile

Bardzo ładne te buciki Anulka.

Jeżeli chodzi o cenę, to oczywiście nie jest regułą, że drogie=dobre! Aczkolwiek jeżeli chodzi o buty znam zarówno zwolenniczki kupowania tanich butów co sezon, jak i kobiety, które kupują porządną parę na lata. Co kto woli smile Akurat jeżeli chodzi o takie "klasyki" jak czarne szpilki, też zainwestowałabym w takie na przykład czółenka Ballin. Takie buty z mody raczej nie wyjdą prędko. Ale już na przykład przy koturnach byłabym bardziej ostrożna.

18

Dlaczego ludzie tak bardzo zaglądają sobie to portfeli... Jak ją stać to dlaczego ma sobie nie kupić drogich butów? ;/

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Czółenka Ballin

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024