Czółenka Ballin pilnie poszukiwane
Albo raczej informacje o nich. Wpadły mi w oko już jakiś czas temu i wyjść nie chcą. Czy któraś z Was miała może do czynienia z firmą Ballin? Albo lepiej: ma czółenka Ballin lub szpilki?
Hmmmm allegro? Ale nigdy w rękach ich nie miałam, także nie dam sobie głowy uciąć, że warto je kupić.
O tych butach wiem tyle, że są włoskie i trwałe. Wyższa półka ![]()
Swego czasu też się w jednych zakochałam, jednakże nie udało mi się znaleźć sklepu w Polsce, który je ma ![]()
Jakie ładne! <3 Znalezione na grafice google https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtjG7v_NvyXwQZp7kNyKk5zmQa_t-YQBZVmCTbFKzydXvzzfQ1
Jakie ładne! <3 Znalezione na grafice google https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtjG7v_NvyXwQZp7kNyKk5zmQa_t-YQBZVmCTbFKzydXvzzfQ1
Mają bardzo ładne buty ale są trudno dostępne...
Czółenka Ballin pilnie poszukiwane
Albo raczej informacje o nich. Wpadły mi w oko już jakiś czas temu i wyjść nie chcą. Czy któraś z Was miała może do czynienia z firmą Ballin? Albo lepiej: ma czółenka Ballin lub szpilki?
I co, znalazłaś te buciki? ![]()
Niestety nie :<
Ja je kiedyś znalazłam na Vinted, ale ostatnio dawno ich już nie widziałam ![]()
Czółenka Ballin dostaniesz w sklepach internetowych na pewno , w sklepach stacjonarnych duzo podrobek widzialam.
11 2014-07-14 10:47:07 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-05 13:28:23)
A! Znalazłam w sklepie [spam] jeszcze nie kupiłam ale dam znać co i jak i o ile sie zdecyduje.
(nie wiem czemu nie mogę dać linka, ale luz
)
Jest tam para w stylistyce retro <3 pinkne
A! Znalazłam w sklepie luxusowi jeszcze nie kupiłam ale dam znać co i jak i o ile sie zdecyduje.
I co? Czekamy na relację ![]()
14 2014-08-22 10:45:44 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-05 13:27:34)
Zdecydowałam się na czarne, klasyczne. [niedowolony link] Narazie tylko raz byłam w nich w pracy, czułam się jak szycha ![]()
Jej, musiałabym upaść na głowę, żeby kupić aż tak drogie buty. ![]()
Klasyka zawsze w modzie ![]()
Bardzo ładne te buciki Anulka.
Jeżeli chodzi o cenę, to oczywiście nie jest regułą, że drogie=dobre! Aczkolwiek jeżeli chodzi o buty znam zarówno zwolenniczki kupowania tanich butów co sezon, jak i kobiety, które kupują porządną parę na lata. Co kto woli
Akurat jeżeli chodzi o takie "klasyki" jak czarne szpilki, też zainwestowałabym w takie na przykład czółenka Ballin. Takie buty z mody raczej nie wyjdą prędko. Ale już na przykład przy koturnach byłabym bardziej ostrożna.
Dlaczego ludzie tak bardzo zaglądają sobie to portfeli... Jak ją stać to dlaczego ma sobie nie kupić drogich butów? ;/