Dziewczyna nazwała Go Imieniem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziewczyna nazwała Go Imieniem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: Dziewczyna nazwała Go Imieniem?

Witam. Mam pytanie:
O czym świadczy nazwanie męskiego narządu płciowego przez dziewczynę imieniem? Mój penis został mianowany Stefanem dla przykładu. W rozmowach zaczyna częściej pytać o to, jak się czuje Stefan niż o to, jak ja się czuję! Czemu Ona stworzyła taką personifikację?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna nazwała Go Imieniem?

A właśnie.... co u Stefana? big_smile
A tak mi to przyszło do głowy smile i o czym Ty chcesz tu gdybać?

3

o twoim penisie rozmawiaj w domu tongue smile

4

O Tym, czemu Ci to nagle przyszło do głowy, Kochanie? Skąd się to wzięło? Ochota na nazwanie go Stefanem? Na w ogóle nazwanie go.
[offtop]Stefan leży... być może właśnie śpi.[/offtop]
A powyższe na potwierdzenie moich słów...

5

Zejdzcie z chłopaka. Po prostu każdy ma z czymś problem  tu pisze chodź dla niektórych to beznadzieja. Galicjanin kobiety tak mają :-) i czasem lubią pofantazjować.

6

czy czujesz, że Twój pwnis stał sie ważniejszy od ciebie ? ;p

nie przesadzaj, tak już po praostu u kobiet jest ;P
wiem po sobie ;P
nic niepokojącego w tym nie ma. smile

7

ciesz się, że nie nazwała go kobiecym imieniem tongue

8

ciesz się, że Ona interesuje się każdym kawałkiem Twojego ciała. U nas jest syn i córka i co? i nic... większośc par ma swoje znazewnictwo mniej lub bardziej dziwne... a jak pyta co u stefana to prawdopodobnie ma na coś ochotę i to taka aluzja... ja tak mam tongue

Myślę, że czasami trzeba o tym gadac, a słowa typu siusiak, fiut, penis są krępujące. A Stefan - śmieszne. Dziewczyna ma poczucie humoru , a Ty marudzisz big_smile
Wolałbys, żeby mówiła : weź ode mnie swój narząd rozrodczy smile?

10

męski_punkt_widzenia napisał/a:

Osobiście uważam to za żenujące i niedojrzałe.
Pieszczotliwe nazwy rozumiem i faktycznie nadają one pikanterii w łóżku, ale imiona, "syn i córka" - O_o, masakra!

Jak się czuje Stefan? - myślę, że zdrowieje, w nocy przyśnił mi się sen erotyczny, a Stefan aż zakaszlał - chyba flegma mu się odrywa....

A jak się czuję Eugenia, zdrowa już? ostatnio trochę z nosa krwawiła.

hehehe sory, ale nie mogę ze śmiechu

niektóre posty mnie tak bawią. zgadzam się z Tobą, takie nazywanie części ciała Stefanem, Mariolą czy jak to napisał m_p_w jest infantylne. Galicjanin ile Twoja kobieta ma lat?

11 Ostatnio edytowany przez Galicjanin (2009-09-07 18:47:34)

męski_punkt_widzenia napisał/a:

Osobiście uważam to za żenujące i niedojrzałe.
Pieszczotliwe nazwy rozumiem i faktycznie nadają one pikanterii w łóżku, ale imiona, "syn i córka" - O_o, masakra!
Jak się czuje Stefan? - myślę, że zdrowieje, w nocy przyśnił mi się sen erotyczny, a Stefan aż zakaszlał - chyba flegma mu się odrywa....
A jak się czuję Eugenia, zdrowa już? ostatnio trochę z nosa krwawiła.

Chwilunia. U niej jest Jolka, a nie Eugenia, to raz.
A dwa, to Jolka miała ostatnio trudny okres, więc nie życzę sobie nabijania się z niej. big_smile

bo-taki-mam-kaprys, dokładnie. Oboje mamy wielkie poczucie humoru. I szczerze mówiąc to ten temat był bardziej dla sprawdzenia jaki jest stosunek innych do takich rzeczy i jak mogą inni rozumieć takie zachowanie.

EDIT:
m p w, zastanawiamy się nad pikantnymi określeniami. Doszliśmy do Stefanio i Stefanoooooo. big_smile
Claudymek, nie pyta się o wiek kobiety. big_smile Wyznaję zasadę: Każda kobieta dożywa 18 lat. Potem ma już tylko rocznice osiemnastki.

12

Galicjanin napisał/a:

Claudymek, Wyznaję zasadę: Każda kobieta dożywa 18 lat. Potem ma już tylko rocznice osiemnastki.

hahaha chyba ta złota myśl pojawi się na mojej ścianie ;D

13

ciekawe co powiecie jak się wam menopauza zacznie 18nastki wink

a teraz poważnie: ja mojej dziewczynie sam zdradziłem "jego" imię, więc jakby nie miała szansy go nazwać wink a używamy tego raczej dla śmiechu, albo żeby zacząć jakoś temat łagodniej, a nie na zasadzie "chcesz się bzykać? to chodź...". Nie widzę problemu w nazywaniu narządów płciowych jakoś tak "po swojemu" [doradza to również sz. p. Lew-Starowicz], bo po prostu nazwy obecne w naszym języku albo są wulgarne, albo medyczne, albo zwyczajnie śmieszne...

14

tak z tym się zgodzę, nazywanie dla zabawy , albo tak jak piszesz żeby zacząć temat, ale jeśli robi się to stale i nie przechodzi dziewczynie przez gardło słowo penis (czy inne bardziej perwersyjne) to już jest nie fajne. mam koleżanki, które tak robią i wydaje mi się to całkiem śmieszne

15 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-09-08 18:47:22)

Niby śmiechy-hichy ale za chwilę zaczniecie z nimi gadać wink. Stefan, Zenek a może Wacek to jak dla mnie tak samo przaśne jak kiełbasa jedzona w pekaesie prosto z szarego papieru big_smile

16

ee no nie jest to nic złego;D kobiety tak czasem mawiają;D ale... z drugiej strony rozumiem faceta. Żaden mężczyzna chyba nie chce czuć jakiegoś "rozróżnienia" na niego i jego...penisa. Bo tak na prawdę to nie jest tak, że mężczyzna jest np. dodatkiem;D

17

Don Pedro napisał/a:

ale za chwilę zaczniecie z nimi gadać wink.

Coś w tym złego? (pyta pełen obaw przypominając sobie niektóre fragmenty rozmów) big_smile

18

eee tam.

dla mnie to normalne, ze tak mowie.

On i ja to akceptujemy, nam to pasuje, wiec nie bardzo mnie interesuje co kto na ten temat mysli smile

19

Don Pedro napisał/a:

Niby śmiechy-hichy ale za chwilę zaczniecie z nimi gadać wink. Stefan, Zenek a może Wacek to jak dla mnie tak samo przaśne jak kiełbasa jedzona w pekaesie prosto z szarego papieru big_smile

czy ja muszę wciąż Cię cytować? porównanie pierwsza klasa! ;D

20

Galicjanin napisał/a:
Don Pedro napisał/a:

Coś w tym złego? (pyta pełen obaw przypominając sobie niektóre fragmenty rozmów) big_smile

To nic złego szkoda tylko, że to monolog a nie rozmowa, no chyba, że już słyszysz jak Ci odpowiada big_smile Zresztą nawet się nie dziwię, w końcu to także członek rodziny tongue

21

Don Pedro napisał/a:
Galicjanin napisał/a:
Don Pedro napisał/a:

To nic złego szkoda tylko, że to monolog a nie rozmowa, no chyba, że już słyszysz jak Ci odpowiada big_smile

Do niemowlaka też nie warto mówić, bo nie odpowiada? ;]
Dobra, kiepskie porównanie, ale sens zachowany big_smile

22

I tak od "poważnego" tematu wychodzą monologi [czy to już może w końcu dialogi? wink] penisa, tudzież z penisem wink

23

Moim zdaniem jest sporo śmiechu przy nazywaniu swoich intymnych części ciała smile ja ze swoim partnerem nazwaliśmy swoje przyrodzenia tak po amerykańsku big_smile On ma: Michael(prawe jajko), Jey(lewe jajko), Cichy Bob(członek) a ja mam Cindy, Lucy (piersi) i Marry (pupa) big_smile:D całkiem zabawnie jest pytać siebie nawzajem, np w smsach w ciągu zapracowanego jak się czuje któreś z naszych przyrodzeń big_smile:D:D dodam, że oboje mamy niezłe poczucie humoru. Co chyba widać smile

24

Galicjanin napisał/a:
Don Pedro napisał/a:
Galicjanin napisał/a:

To nic złego szkoda tylko, że to monolog a nie rozmowa, no chyba, że już słyszysz jak Ci odpowiada big_smile

Do niemowlaka też nie warto mówić, bo nie odpowiada? ;]
Dobra, kiepskie porównanie, ale sens zachowany big_smile

Ale z niemowlaka z czasem wyrośnie całkiem dorodny facet lub kobieta a z Wacka po czasie to zostanie .... no właśnie co? big_smile

No Zui, teraz to mnie dopiero zatkało big_smile

25

Ludzie macie problemy. Ja rozumiem, że dla faceta to urażona duma bo przykładowy " wacek " i wszystkie inne imiona i zdrobnienia kojarzą się z czymś małym, małym chłopcem czy coś... a Wy nie lubicie jak Wam się wytyka Wasze rozmiary. Ale co mam mówić na to wszystko sucho wagina albo penis? czy może ordynarnie pi*da i ku*tas?

26

CookieBitch napisał/a:

Ludzie macie problemy. Ja rozumiem, że dla faceta to urażona duma bo przykładowy " wacek " i wszystkie inne imiona i zdrobnienia kojarzą się z czymś małym, małym chłopcem czy coś... a Wy nie lubicie jak Wam się wytyka Wasze rozmiary. Ale co mam mówić na to wszystko sucho wagina albo penis? czy może ordynarnie pi*da i ku*tas?

Nie mam problemów smile Może i ktoś ma kompleksy na punkcie rozmiarów. Ja nie. Używam fiutek, pen, sztyfcik, cipeczka, słodka dziurka itp i jakoś zdrobnienia mi nie przeszkadzają smile Jak widać są alternatywy dla przytoczonych przez Ciebie przykładów. Mnie tylko imiona w ogóle w tym obszarze nie podchodzą, ot wszystko smile

27

Ja myslałam , że tylko kobiety narzekają .
Faceci lubia nazywać rzeczy imionami , więc dlaczego kobiety nie mogą . Ja np. wymysliłam Maxsia ! Hehehe i wcale to nikgo nie obraża , a dodaje troszkę humoru.

28

Roxana napisał/a:

(...) dodaje troszkę humoru.

i o to chodzi... aby było troszkę śmieszniej.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Dziewczyna nazwała Go Imieniem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024