gdzie naklejacie sobie plastry anty???
Czy można gdzies jeszcze oprócz pośladkow ,dołu brzucha ,reki i łopatki?
Ja w ogóle do nich nie jestem przekonana szczerze powiedziawszy. Nie tylko nie jestem do końca pewna skuteczności, ale i wkurzałoby mnie ciągłe uważanie pod prysznicem czy na basenie. Pomijam już to, że po kilku dniach plastry (zwłaszcza latem) lubią się brudzić i wyglądają nieestetycznie.
Nigdy plastrów nie używałam, bo boje się że mogą łatwo się odkleić i co wtedy ? Ale często widzę, że dziewczyny naklejają na rekach, to znaczy bliżej pachy tak żeby nie było widać. Ale czy ma to znaczenie gdzie się przyklei plaster? Są jakieś określone miejsca? Sama jestem ciekawa.
a ja mam pytanie do osób stosujących plastry. Jak często współżyjecie? zastanawiam się nad rezygnacją z prezerwatyw, bo nie są calkowicie pewne, ale nie mieszkam z narzeczonym, a plastry chyba poleca się tylko osobom współżyjącym kilka razy w tygodniu/miesiącu?
Tak na dobrą sprawę żadne zabezpieczenie nie jest 100% pewne czy to prezerwatywy , proszki czy plastry których tak na dobrą sprawę również nigdy nie używałam także podłączam się do pytania
chętnie bym się dowiedziała więcej.
Możesz stosować antykoncepcje w postaci plastrów czy tabletek i nie współżyć nawet, moja kumpela bierze tabletki anty ze względu na zbyt duże owłosienie na twarzy, ale twierdzi, że skórę zedrze sobie na nich i szuka jakiś tańszych tabletek.