Rozpacz za byłym - prośba o radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozpacz za byłym - prośba o radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Rozpacz za byłym - prośba o radę

Mam 19 lat... byłam 2 lata z byłym chłopakiem.. Na początku był zakochany tak jak i ja.. z czasem zaczeliśmy się bardzo kłócić, mielismy kryzys po 1,5 roku.. trochę z mojej jak i z jego winy.. Od około miesiąca całkowicie nasze relacje sie zmieniły.. Na święta nie napisał nawet życzeń.. stwierdził że to koniec.. po jakichś 2 tyg.. przyjechałam do niego i pogadaliśmy... zachowywał się normalnie był czuły mówił że kocha,  tęskni ,przytulał mnie, śmialiśmy się, czułam że choć trochę mu zależy.. gdy zapytałam go czemu się nie odzywał to stwierdził że chcial zebym zrozumiała i zatęskniła.. myślałam że jakos wszystko wróciło do normy.. pocałował mnie na pożegnanie.. i prosilam zeby napisał jak dojedzie do domu... ja poszłam juz spać jednak nie napisał... Rano tylko dostałam smsa że on jednak już nic do mnie nie czuje i że możemy być dobrymi przyjaciółmi.. że bał się mi powiedzieć bo widział jak wtedy płakałam za nim.. Bardzo mnie to uraziło po tym smsie.. przykro mi było, poczułam sie nie potrzebna , oszukana i wykorzystana.. sad Od tego czasu ,czyli kilka dni temu nic się nie odzywamy do siebie, dziś miałam jechać na komunię do siostrzenic na którą byłam z nim zaproszona.. ale nie byłam bo po co skoro twierdzi że nic juz nie czuje... Jest ze mną coraz gorzej bardzo za nim tęsknie, nie ma dnia kiedy nie płacze za nim, biorę coś na uspokojenie przed snem, jest mi naprawdę cięzko.. Ja bardzo go kocham ale jemu chyba sie juz znudziłam chociaż nie jestem brzydką i głupią dziewczyną... Miał mnie ciągle na kazdy dzien pisaliśmy ze sobą.. Nie mam nawet ochoty rozmawiac z innymi kolegami.. On też wgl nic nie pisze, kompletnie ze mną się rozstał tak jak z dnia na dzień.. Czy to możliwe że tak z dnia na dzień nic nie czuje do mnie..? Było różnie między nami ale mu ufałam, był dobrym chłopakiem.. Jest mi bardzo zle.. nie mogę na niczym się skupić.. Próbuję zapomnieć ale to bardzo ciężkie.. Smutno mi że tak mnie potraktował po 2 latach.. Że nagle od miesiąca twierdzi że nic nie czuje.. nie zależy mu.. Wiem że ma dużo pracy i kolegów to nie jest sam i zapewne sie tym nie przejmuje jak ja to przeżywam.. Czuję się kiepsko i na samą myśl o nim słabo mi się robi.. Niewiem co robić z jednej strony może on potrzebuje czasu, odpoczynku, przemyslenia wszystkich spraw i po jakims czasie tęsknoty jeżeli naprawde mu zależało.. Mam w głębi troszkę nadziei że może jak się nie odzywamy to po jakimś czasię zatęskni  i zrozumie... Ale z drugiej strony niewiem co myśleć.. bo już widać że mu nie zależy.. woli z kolegami na weekend gdzieś wychodzić.. ma mnie gdzieś po 2 latach.. Czekam na rozwój sytuacji ale nie ukrywam że bardzo mi ciężko bez niego.. On jest bardzo wrażliwy i zawsze na początku płakał za mną.. prosił żebym nie miała nikogo.. widać że bardzo się starał a teraz ma mnie gdzieś.. Czy to do końca jest możliwe że tak nagle przestało mu zależeć i wypaliła się jego miłość ? Byłam miesiąc temu  u niego jak jeszcze byliśmy  razem to popłakał się i stwierdził że bardzo mnie kocha..  Przepraszam że tak się rozpisałam ale proszę o radę.. Jestem w kiepskim stanie i jak narazie nie radzę sobie z emocjami tylko płaczę i nie odzywamy się jak narazie wogóle... To była jego decyzja o zakończeniu związku.. Napiszcie co wy o tym sądzicie? Będę bardzo wdzięczna o udzielone mi porady..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozpacz za byłym - prośba o radę

Rozumiem Cię, nie raz to przeżywałam i przeżywam obecnie. To jego decyzja więc nie narzucaj się..musisz to przeboleć. Wiem, że jest okropnie i żyć się odechciewa ale musisz oswoic ten ból i z czasem minie. Ja po swojej pierwszej miłości dochodziłam bardzo długo do siebie...ale w końcu przyszedł dzień gdzie pomyślałam "hej..właściwie to już nie boli i prawie o tym nie myślę". Jesteś jeszcze bardzo młoda, całe życie przed Tobą więc na pewno jeszcze się zakochasz. Głowa do góry. Mi pomaga sport, ruch, praca, nauka.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozpacz za byłym - prośba o radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024