Przerwa w zwiazku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Przerwa w zwiazku

A wiec witajcie ;d
Zaczne od tego ze jestem ze swoja dziewczyną od 7 miesiecy ostatnio "tydzien temu" nie dogadalismy sie w efekcie czego poklocilismy sie. Nie pisalismy przez 3 dni w koncu stwierdzilem ze przelamie ta bariere i napisze do niej. Oczywiscie odpisala lecz uswiadomila mi ze potrzebuje czasu i najlepiej jakbysmy zrobili chwile przerwy w zwiazku. Troche mnie to zdziwilo ale trudno kocham ja i zalezy mi na niej wiec napisalem ze nie ma problemu i dam jej tyle czasu ile potrzebuje piszac oczywiscie ze mi zalezy na niej i ja kocham. Przez nastepne dni probowalem nie byc nachalny i pisalem zwykle "Dobranoc;)" pod koniec dnia. Przedwczoraj napisalem z rana czy znalazla by chwile doslownie chwile chcialem pogadac i ja zobaczyc bo jakby nie bylo to juz ponad tydzien jej nie widzialem i za przeproszeniem zaczelo mi odbijac ;d . Zgodzila sie z poczatku troche jakby nie miala ochoty rozmawiac bo przepraszalem ja ale zeby rozmowa sie krecila to zmienilem temat poprostu pytalem co robila przez ten tydzien jak nie mielismy kontaktu po 30 min rozmowy widzialem ze zaczyna sie usmiechac i chciala gadac w efekcie czego rozmowa ktora miala trwac chwile trwala okolo 3 godziny "chodzilismy po parku". Pod koniec ja juz chciala isc do domu to poprosilem czy moge sie chociaz na chwile przytulic oczywscie zgodzila sie.

Jeszcze predzej jak mi pisala ze potrzebuje przerwy to spytalem sie czy zalezy jej jeszcze na mnie i czy kocha to na pierwsze odpisala ze zalezec bedzie zawsze a na drugie ze "potrzebuje czasu".

Co wy o tym sadzicie wedlug mnie to pewnie sama napisze jak juz wszystko sobie pouklada i przemysli tylko martwi mnie jedna rzecz ze po takiej przerwie stwierdzi ze jednak jej lepiej beze mnie i po prostu odejdzie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przerwa w zwiazku

poprosilem czy moge sie chociaz na chwile przytulic oczywscie zgodzila sie

Błąd! Jak masz potrzebę przytulić to rób nie pytając!

Jeśli pisze coś takiego uswiadomila mi ze potrzebuje czasu i najlepiej jakbysmy zrobili chwile przerwy w zwiazku to najzwyczajniej w świecie tak jest i takowej potrzebuje. Wtedy zostawiasz na parę-paręnaście dni i czekasz aż zatęskni. Ciężko, bo ciągle się o niej myśli ale zaufaj mi, że takie kilkudniowe tęsknoty dobrze wpływają na związek. Bądź zawsze w razie potrzeby jakby coś się u niej działo ale sam za bardzo się nie narzucaj.

i przemysli tylko martwi mnie jedna rzecz ze po takiej przerwie stwierdzi ze jednak jej lepiej beze mnie i po prostu odejdzie

Widzisz, to zależy. Jesli pokażesz jej, że jesteś ułożonym, mądrym facetem to nie odejdzie. Musisz być stabilną podporą,  o którą się oprze w razie problemów a zarazem lekko tajemniczy, niedostępny. Odkrywając się przed nią w stu procentach sprawisz, że nie będzie czuła potrzeby zdobywania i poznawania i się po prostu znudzi zanim na dobre się zakocha. Tak samo ciągle narzucając się, pisząc co dzień czy drugi czy wszystko u niej w porządku pokazujesz, że się troszczysz ale przez to też sprawiasz, że czuje się przytłoczona i może poniekąd kontrolowana. Cienka jest granica pomiędzy byciem przesadnie troszczącym się a nie interesowaniu się. Jak ładnie to zbalansujesz + pojawi się chemia to sukces murowany smile Pozdrawiam.

3 Ostatnio edytowany przez mario1232 (2014-05-03 21:28:47)

Rozumiem big_smile Tylko jak pisalem wyzej ze przez ostatnie dni pisalem tylko jednego smsa "Dobranoc" biorac pod uwage to ze ona sama mi pisala wiec glupio mi bylo nie odpisac. A od czasu jak sie spotkalismy to sama pisze "co robie", "co robilem" ale rowniez nie opowiadam jej calego dnia tylko w kilku slowach. Sam nie pisze jedynie odpisuje jezeli ona napisze i co najwazniejsze tez nie siedze przy telefonie 24/7 i czekam az mi cos napisze tylko robie swoje rzeczy fakt mysle o niej ale czasami sie zdarza ze na smsa napisze godzine pozniej bo po prostu zajety bylem. wink

Chce dla niej jak najlepiej wiec wszelka krytyke przyjmuje

4

A o co była kłótnia?

5

Przegadywanie, wypominanie szczegolow i bledów a ze tego nie lubie to w pewnym momencie stwierdzilem ze to nie ma sensu i poszedlem do domu

6

Trzeba bylo wtedy przy tej ciezkiej rozmowie sobie szcerze powiedziec wzajemnie co komu lezy i co ma do kogos moze bylo by lepiej niz tak sobie poszedles , tylko jeszce kto komu wypominal czy moze wzajemnie.

7

Potrzebuje dziewczyna czasu, to daj jej ten czas. Nie narzucaj się też za bardzo, bo w końcu ona wejdzie Ci na głowę, a tego chyba nie chcesz, prawda? Nie wymuszaj na niej na siłę uczuć. Rozmawiaj szczerze. Najlepiej takie sytuacje wyjaśniać po prostu. Żeby później właśnie nie było takich nieporozumień jak teraz.
Ona ma teraz czas na to, żeby właśnie przemyśleć uczucia do Ciebie, to, czy chce z Tobą być. Jeśli zdecyduje inaczej, to znaczy że nie jest Ciebie warta. Trzymaj się wink

8

I dokladnie to samo zrobie wink. Dzieki za pomoc . Trzymajcie sie tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024