Ból miesiączkowy,omdlenie.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból miesiączkowy,omdlenie..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ból miesiączkowy,omdlenie..

Od bardzo długiego czasu borykam się z bólem miesiączkowym nie do wytrzymania,kilka razy zemdlałam,
mam zawroty głowy,a ból jest nie do wytrzymania poszłam do lekarza przepisał mi ketonal ale bóle się nasilały. Rozmiawałam z kolezanką i mówiła mi że to mogą być przyczyny torbielą poszłam więc do lekarza i poprosiłam o zrobienie USG dla pewności że wszystko jest ok a on powiedział że nie jest mi to potrzebne bo jestem za młoda (21lat) i nie potrzebuje badań tylko przepisał mi jakieś inne proszki..(Nimesil) Niewiem już co robić..

2

Odp: Ból miesiączkowy,omdlenie..

Idź do innego ginekologa. Popytaj przyjaciółek lub mamy, niech Ci polecą jakiegoś zaufanego i kompetentnego specjalistę, a nie takiego u którego byłaś. Jak już tracisz do dobrego lekarza, powiedz mu o swoich problemach, a on zrobi co trzeba smile

3

Koniecznie zmień lekarza, niestety polecałabym prywatną wizytę. Tak silne bóle nie są normalne, szczególnie, że jest to ból, którego intensywność powoduję u Ciebie omdlenia. To faktycznie może być torbiel, chociaż przyczyn takiego bólu może być więcej.

4

na pewno zmień lekarza. Mam ten sam problem, znam również dziewczynę która miewała takie bóle jednak lekarz przepisal jej zastrzyki, co miesiąc przed miesiączką szła na niego.Skonsultuj się z jakimś innym lekarzem

5

Tak jak radzą dziewczyny., poszukaj innego lekarza! Nie może bagatelizować takiej sprawy,choć jak w Polsce z lekarzami jest to wiemy.. Musisz próować. Miałam podobny problem,tzn nie mdlałam,ale przeżywałam koszmar i nie wiem,czy to będzie pocieszenie czy nie, ale badania wyszły ok. DOstałam lek i muszę sobie radzi. Na szczęście póki co skutkuje... Ja zażywam przed miesiączką aulin, o który nawet pytałam w innym wątku, z tego co wiem to jest podobny do nimesilu.

6

Tylko problem w tym że innego ginekologa u mnie w okolic niema a mieszkam na wsi to wiadomo:/
A na prywatnego mnie nie stać.. Już myślałam żeby prywatnie iść zrobić sobie USG..

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ból miesiączkowy,omdlenie..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024