1

Temat: ProLady

Seria suplementów diety Prolady
http://img.nokaut.pl/p/02/30/023014199497d27fb63e9df99ea3ddfd500x500.jpg

Opis producenta:
ProLady to nowa seria kapsułek o innowacyjnym składzie i skutecznym działaniu.
Dla optymalnej efektywności połączono działanie najnowocześniejszych składników z uznanymi od lat stosowanymi tradycyjnymi metodami.
Seria ProLady to odpowiedź na najczęstsze problemy i dolegliwości kazdej kobiety w każdym wieku.
W skład serii wchodzą:
ProLady opalanie
ProLady antystres
ProLady detoksykacja
ProLady energia i koncentracja
ProLady menopauza
ProLady PMS
ProLady włosy, skóra paznokcie

Moja opinia:
Osobiście wypróbowałam serie "antystres", "włosy, skóra i paznokcie", natomiast moja mama serię "menopauza".
Faktycznie włosy w końcu przestały mi wypadać garściami, ale to tak po 2 miesiących regularnego łykania kapsułek.
Mama w końcu przestała sie tak strasznie pocić w nocy.
Jak na razie jesteśmy zadowolone z suplementów diety ProLady, no i cena nie jest w granicach rozsądku.
Polecam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ProLady

Witaj, ile kosztuje taki zestaw? Czy można zakupić tylko jeden nas interesujący suplement?

3

Jak najbardziej można zakupić jeden ceny w zależności od suplementu i wielkości opakowania

4

Ja właśnie tez kupiłam sobie z tej serii tabletki na włosy , skórę i paznokcie bo jak zwykle o tej porze zaczynają bardziej wypadać. Ciekawa jestem czy rzeczywiście pomogą bo np reklamowana skrzypovita nie pomogła nic.

5

A nie wiecie czy można łączyć te tabletki? Ja teraz biorę na włosy, ale mam ochotę w te bure jesienne dni sięgnąć po PROLADY optymalna dawka  energii .muszę skończyć te na włosy żeby zacząć drugie czy można brać jednocześnie?

6

Dziękuję za odpowiedź. Zdecyduję się na ten preparat na włosy, gdyż jakiś czas brałam Belissę, jednak ona działa tylko przez krótki okres czasu. A włosy ostatnio znów mi wychodzą garściami. Czy ten suplement też należy brać przez co najmniej 3 miesiące?

7

Ja biorę te kapsułki na zespół napięcia przedmiesiączkowego, i to działa, jestem spokojniejsza, mniej wybuchowa i już nie płaczę w najmniej odpowiednim momencie, mąż jest przeszczęśliwy :-)