Od jakichś 2 tygodni nie mam wcale apetytu. Pierwszy posiłek zjadam o 15 i nie jestem głodna, kiedy jem jestem poirytowana, że muszę jeść, ciągle myślę o tym, że chcę jak najszybciej skończyć i robić dalej to co przed chwilą robiłam, cokolwiek to było. Często nie dokańczam obiadu i wstaję od stołu. Mam taką zasadę, że nie jem po 19.30 więc kolację muszę zjeść o 19, i jem taką normalną np. 2 parówki i 3 połówki bułki + keczup. Ale nigdy nie jestem naprawdę głodna o tej porze. Ostatnio to nawet jadam jeden posiłek dziennie. Nie podjadam nic, ani słodyczy ani owoców, piję w dzień sok bo lubię ale nie że 2 litry dziennie czy coś. Oprócz tego w ogóle nie czuję potrzeby snu. Z natury jestem takim wielkim śpiochem, że jak mam możliwość to mogę spać 17godzin, a raz po jakichś 15 godzinach spania dalej byłam niedospana. Zawsze kładłam się przed północą. Teraz siedzę do 2 w nocy i po 4-6 godzinach snu jestem wyspana i rześka. Nie jest to spowodowane stresem. Nie wiem co to jest zakochałam się czy co?
A może po prostu w życiu tak czasem bywa. Ale czuję się normalnie jak na jakichś prochach. I pomimo tego że nie dojadam i mało śpię, jestem pełna energii.
1 2014-04-30 16:02:52 Ostatnio edytowany przez Black_dragon (2014-04-30 16:27:48)
Nie ugryzł Cię ostatnio pająk? Może się przemieniasz?
Nie no, ugryzł mnie pies i mam wściekliznę ![]()
Nie no, ugryzł mnie pies i mam wściekliznę
Fajnie, że się śmiejesz, bo temat moim zdaniem śmiechu wart ;p
Szkoda czasu na wymyślanie sobie problemów.
Jak nie będę miała apetytu miesiąc i więcej to dalej nie będzie problem?
Jak nie będę miała apetytu miesiąc i więcej to dalej nie będzie problem?
Dojrzała i odpowiedzialna osoba idzie do lekarza i z nim to konsultuje, a nie zakłada tysiące bardziej i mniej sensownych wątków na forum.
Dorośnij.
O tej porze roku ja też zawsze mam mniejszy apetyt (na szczęście) i źle śpię. Brałam melatoninę całe lato i było trochę lepiej
Black_dragon napisał/a:Jak nie będę miała apetytu miesiąc i więcej to dalej nie będzie problem?
Dojrzała i odpowiedzialna osoba idzie do lekarza i z nim to konsultuje, a nie zakłada tysiące bardziej i mniej sensownych wątków na forum.
Dorośnij.
Jakoś po to powstał dział, żeby pisać o swoim zdrowiu, są tutaj poważniejsze przypadki niż mój a i tak te osoby założyły temat na forum
Cynicznahipo napisał/a:Black_dragon napisał/a:Jak nie będę miała apetytu miesiąc i więcej to dalej nie będzie problem?
Dorośnij.Jakoś po to powstał dział, żeby pisać o swoim zdrowiu, są tutaj poważniejsze przypadki niż mój a i tak te osoby założyły temat na forum
Dziewczyno, ale tutaj nikt nikogo nie diagnozuje!
To jest forum, na którym w większości z nas to amatorzy.
Jak Ci ktoś napisze, że nic Ci nie będzie, to ślepo w to uwierzysz?
A jak się po jakimś czasie okaże, że jednak coś jest? Do kogo będziesz mieć pretensje?
Umów się do lekarza, bo może dolegać Ci wszystko.
Niech Ci zleci podstawowe badania, typu morfologia, TSH, mocz.
"Dziewczyno, ale tutaj nikt nikogo nie diagnozuje!" No tak, ale dlaczego ktoś pisze to akurat mnie a nie komuś w temacie "przewlekły katar" czy "problemy z wypróżnianiem" czy wielu wielu innych. Dlatego, bo to jestem ja, lubię zakładać mnóstwo dziwnych tematów na forum co zaczyna irytować i wtedy można się czegoś uczepić, nawet jeśli akurat tu nie ma się racji
"Dziewczyno, ale tutaj nikt nikogo nie diagnozuje!" No tak, ale dlaczego ktoś pisze to akurat mnie a nie komuś w temacie "przewlekły katar" czy "problemy z wypróżnianiem" czy wielu wielu innych. Dlatego, bo to jestem ja, lubię zakładać mnóstwo dziwnych tematów na forum co zaczyna irytować i wtedy można się czegoś uczepić, nawet jeśli akurat tu nie ma się racji
Aha, czyli uważasz, że nie mam racji w tym, że powinnaś odwiedzić lekarza?
"Aha, czyli uważasz, że nie mam racji w tym, że powinnaś odwiedzić lekarza?" Nie jest to ogólnie zły pomysł, ale i ja mam rację zakładając tutaj taki temat, gdyby każdy szedł prosto do lekarza z każdą dolegliwością ten dział po prostu nie miał by racji istnienia
Po co te kłótnie na forum? Bez sensu dla mnie. Wg mnie to może to być zmiana pogody i autorko tematu może dlatego masz problemy ze snem i brak apetytu bo u mnie podobnie było właśnie latem i w te cieplejsze dni.
powodzenia
"Aha, czyli uważasz, że nie mam racji w tym, że powinnaś odwiedzić lekarza?" Nie jest to ogólnie zły pomysł, ale i ja mam rację zakładając tutaj taki temat, gdyby każdy szedł prosto do lekarza z każdą dolegliwością ten dział po prostu nie miał by racji istnienia
Przecież możesz sobie zakładać, co nie zmienia faktu, że mam prawo uważać, że to bez sensu.
Twoja sprawa, co robisz ze swoim zdrowiem, tylko żebyś potem nie płakała.
"Przecież możesz sobie zakładać, co nie zmienia faktu, że mam prawo uważać, że to bez sensu." dobra masz prawo uważać, tylko wtedy ten cały dział jest też bez sensu
"Przecież możesz sobie zakładać, co nie zmienia faktu, że mam prawo uważać, że to bez sensu." dobra masz prawo uważać, tylko wtedy ten cały dział jest też bez sensu
Moim zdaniem jest, ale to tylko moje zdanie.
Twoje zdrowie, Twoja sprawa.