Wygląd a przywiazanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wygląd a przywiazanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Wygląd a przywiazanie

witam, mam pewien nazwijmy to sercowy problem ktorym chcialbym sie z Wami podzielic i jednoczesnie spytac
o rade. Poznalem w internecie dziewczyne- spotkalismy sie do tej pory ledwo 3 razy ale byly to spotkania
udane, pod kazdym wzgledem. Jednoczesnie caly czas utrzymujemy kontakt telefoniczny/ przez interent.
Ona jest bardzo fajna, inteligentna kobieta i naprawde super mi sie z nia gada, rozumiemy sie i
dogadujemy bez problemow (a do tej pory zawsze mialem problemy zeby dogadac sie z dziewczynami), z zadna
nigdy tak lekko i swobodnie mi sie nie paplalo- o wszystkim i o niczym. Ona powiedzmy, ze ma tam kogos u
siebie lecz ich zwiazek? (to troche za duze slowo) przechodzi kryzys i wiem ze moglbym ja miec. i tu rodzi
sie wlasnie moj problem- ja naprawde nie wiem czy chce ja miec czy nie...
Z jednej strony jest urocza, inteligentna i taka 'w porzadku', wiem ze nie zdradzalaby mnie i wiem tez ze
dala juz kosza kilku facetow, co wg. mnie pokazuje ze jest fajną osoba skoro tak do niej mezczyzni lgną
ale z drugiej strony, nie wiem jak to ladnie ujac w slowa- nie specjalnie podoba mi sie fizycznie- jest
niewysoka i dość krepej budowy ciala gdzie ja preferuje wysokie i szczuple kobiety, twarz ma ladną ale
dosc przecietną lecz oczy ma cudowne. To co napisze moze nie bedzie swiadczec o mnie najlepiej ale chce
byc maksymalnie szczery- glupio mi bylo chodzic z nia za/pod reke po miescie-napewno w pewnym stopniu bylo
to spowodowane tym, ze baardzo dawno tego nie robilem ale rowniez w jakiej czesci bylo to spowodowane jej
wygladem (naprawde czuje sie z tym bardzo zle ze tak bylo, baardzo chcialem sie przemóc ale po prostu nie
umialem). Nie jestem skurwielem naprawde niechce jej ranić- ona juz sie zaczyna podpytywac czy cos z tego
bedzie czy nie, a ja naprawde mam tzw. mindfuck w glowie i udzielam baardzo wymijajcych odpowiedzi. Czy
warto jeszcze poczekac i miec nadzieje ze przyzwyczaje sie do jej wygladu( czego bardzo bym chcial) czy takie cos jest z gory skazane na porazke? Dodam jeszcze ze szczerze za nia tesknie, co jest jeszcze bardziej dobijajace- nie
chce jej stracic bo naprawde uwielbiam spedzac z nia czas.
Prosze o rady i opinie, z gory dzieki wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wygląd a przywiazanie

Odpuść sobie.
Skoro tak bardzo Ci sie nie podoba, że wstydzisz się z nią chodzić pod rękę to nic z tego nie będzie. Widać u Ciebie priorytetem jest wygląd (ewentualnie szukasz ideału) i tyle.

3

nostromo27 napisał/a:

Ona powiedzmy, ze ma tam kogos u
siebie............ i wiem ze moglbym ja miec. ............. wiem ze nie zdradzalaby mnie

4

To jest braterstwo dusz, mogłaby być Twoją przyjaciółką, ale jeśli ma powstać związek, to pociąg fizyczny też jest istotny według mnie. Bez tego się nie da. Przerabiałam to... 3 miesiące spotykałam się z chłopakiem, z którym tak dobrze się czułam i świetnie się nam rozmawiało, ale nie podobał mi się zwyczajnie fizycznie. Nic z tego nie wyszło. Ani za rękę się trzymać, ani tym bardziej pocałować. W końcu powiedziałam, że nie czuję do niego tego samego co on do mnie..

5

czyli to tylko twoja kolezanka, dowod- nie pisalbys tu tak o niej

6

Powinieneś to zakończyć, bo zrobisz krzywdę wam obojgu. Interesuje cię, bo jesteś aktualnie samotny, może też kręcić cię, że inni faceci do niej startują. A jak ją już będziesz mieć, to zaczniesz się oglądać za innymi, aż ją zostawisz - dla innej, albo nawet dla perspektywy bycia z inną. To nic złego, że masz takie a nie inne preferencje dotyczące wyglądu - to nawet dobrze, że potrafisz je określić. Nie daj sobie wmówić, że z tego powodu jesteś skurwielem. Nie jest też tak, że ona jest "w porządku" - sam piszesz, że ma innego, nie zerwała z nim, tylko czeka, aż się nadarzy ktoś inny i wtedy się "przesiądzie".
Ponieważ mój nick jest mylący, wyjaśniam, że jestem facetem i przerabiałem podobne historie na własnej skórze.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wygląd a przywiazanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024