Moj tata nie toleruje mojego partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj tata nie toleruje mojego partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Moj tata nie toleruje mojego partnera

Cześć , mam taki mały problem , jestem z chłopakiem już dłuższy czas planujemy ślub ale niestety pare lat temu miał on wypadek samochodowy w którym wykryto tetniaka niestety jeszcze z nim nie bylam. Dla mnie wydaje sie normalnym facetem naprawde jest kochany ale niestety moj tata uwaza ze niszcze sobie zycie z osoba ktora miala tetniaka ze napewno  dziwne zachowanie po operacji mu zostalo... moze jestem zaslepiona ale ja naprawde nic nie widze zeby byl on dziwny... i teraz mam dylemat. niestety nie mam mamy i tata jest dla mnie bardzo wazny ale kocham tez mojego faceta. chce byc z nim i nie chce sie klocic z tata ale na to wychodzi ze bede musiala wybierac miedzy nimi..prosze o jakies porady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moj tata nie toleruje mojego partnera

Może porozmawiaj z ojcem o tym, że to Twój wybór kochasz go i nie chcesz wybierać pomiędzy nimi. To bez sensu żebyś musiała rozstawać się z facetem którego kochasz bo komuś innemu się on nie podoba. A ojcowie są zazdrośni o swoje córki zazwyczaj

3

A jakiego typu zachowania mają osoby po operacji tętniaka? Bo mnie to ciekawi czego się twój ojciec tak boi?

4

właśnie dla mnie jest on całkiem normalny, ale zdaniem mojego ojca jestem zaślepiona miłościa . I że biore sobiie problem na głowe. Dla mnie osoba którą sie kocha nie jest zadnym problemem. nie wiem o co mu tak naprawde chodzi

5

Może Twój ojciec naczytał się o tętniaku i zmianach w zachowaniu, możliwych skutkach ubocznych takiej operacji a może tętniak jest tylko pretekstem i tak naprawdę chodzi o jakąś inną cechę, zachowanie Twojego partnera.
Musisz porozmawiać z ojcem, może dowiesz się czego tak dokładnie się obawia.
A jeśli Ci się nie uda, to Twoje życie i Twoja decyzja, ojcu może się nie podobać ale będzie musiał się z nią pogodzić.

6

pytalam sie go tyle raz czy napewno ten tetniak jest calym powodem tego jak on sie zachowuje wobec niego.. jeszcze jest problem ze pracuja w jednej firmie i nie chce zeby mial jakies problemy przez mojego ojca...

Ulalala, jak pracują w tej samej firmie to trochę kiepsko. Myślę, że Twój tata nic mu nie zrobi ;]

8

o to sie nie obawiam ale wiem ze napewno czuje sie nie zrecznie wobec niego...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moj tata nie toleruje mojego partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024