nowa! Może porozmawiamy ! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » nowa! Może porozmawiamy ! :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: nowa! Może porozmawiamy ! :)

Witam! Mam na imię Anna, i mam 21 lat, jakiś tydzień temu rozstałam się z facetem i po prostu potrzebuje wypełnienia mojego czasu, a zwłaszcza jeśli chodzi o wieczory. Minusem jest to że mieszkam sama i nawet nie ma do kogo się odezwać. Większość znajomych też ma swoje życie i też nie mogą mi poświęcać każdego wieczóru, jeśli mają czas to wiadomo wieczore piwko i pogaduchy i odrazu lepiej. Mimo że z moim ex nie bylismy długo ze sobą to naprawdę się przyzwycziłam do jego obecności, utrzymujemy kontakt jak narazie, i chciałabym żeby tak zostało, ale to i tak dla mnie mało wystaczające bo wieczorów wspólnych już nie będzie. Tak więc zapraszam do rozmów big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nowa! Może porozmawiamy ! :)

A nie lepiej napisać , z jakiej miejscowości jesteś , to może odezwie się ktoś z Twojej miejscowości , w podobnej sytuacji i w Twoim wieku .

3

W sumie dlaczego się ograniczać do swojej miejscowości ?

4

Miałam na mysli :  kawa , kino , basen i td . Decyzja i tak należy do Ciebie . Pozdrawiam .

5

Rozumiem, ale jak narazie chce pogadać przez to forum, sprawdzić jak to działa i wgl smile

6

Jesli nie piszesz swoich wymagan, to ludzie niechętnie piszą. A tak jak niewiele sie o kims wie, to takich uzytkownikow jest bardzo duzo.

7

Nie mam wymagań, po prostu chce popisać, pogadać o głupotach, o życiu. I chyba złe miejsce wybrałam w takim razie.

8

Tak bym tego nie nazwał, ale okej. Punktu zaczepnego brak. Postaw sie na miejscu ludzi, czyli moze sama pisz do innych wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » nowa! Może porozmawiamy ! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024