Wygięcie penisa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Wygięcie penisa

Drogie NetKobietki! smile

Ostatnio koleżanka na piwie przedstawiła mi swój problem dotyczący penisa jej mężczyzny. Zaciekawiło mnie to, gdyż nigdy nie spotkałam się z... TAKIM smile

Okej, penis przechylający się w prawo, w lewo, do góry, ALE DO DOŁU? Na oczy nie widziałam.

Chodzi mi o naturalne skrzywienie penisa. Koleżanka mówiła, że ciężko dobrać pozycje, nie może być na dole w pozycji misjonarskiej, bo jest to po prostu... niemożliwe.

Spotkałyście się z czymś takim i miałyście podobne problemy? smile Ciekawa jestem, bo nie powiem- od paru dni się zastanawiam "jak to?"

Kobietka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wygięcie penisa

Potem nie ma dziwoty, że każdy wie co mam w gaciach na mieście tongue
Kranik.

3

Kobietka90 napisał/a:

Na oczy nie widziałam.

Chcesz zdjęcie big_smile?

4

Kobietka90 napisał/a:

Koleżanka mówiła, że ciężko dobrać pozycje, nie może być na dole w pozycji misjonarskiej, bo jest to po prostu... niemożliwe.

Przyjmując, że nie jest zakrzywiony jak precel i nie wychodzi mu z tyłu między nogami, to Twoja koleżanka bzdurzy, bo wszystko można i żadnych problemów skrzywienie nie stwarza.
Chyba, że szuka problemów na siłę, wtedy znajdzie nawet tam, gdzie nie trzeba - od kolegi razu pewnego usłyszałem, że nie może się kochać ze swoją obecną partnerką na misjonarza, bo wtedy widzi jej skrzywiony nos i śmiać mu się chce.
Jak kto głupi, to głupi i tyle, nic więcej.

5

Widzę Panowie w szampańskich nastrojach! tongue

Bzdury. Okej, przyjmuję. Ludzie z natury szukają problemów smile

6

Hmm, czyli penis taki ma kształt haczyka myślę.
Ma to pewnie i plusy, bo jak złapie "rybkę" to nie puści jej wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024