hej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: hej

Witam wszystkie kobiety i kobietki na tym forum sama jestem jedna z nich więc postanowiłam dołączyć do was i oczywiście forum.Mam 37lat i od nie dawna mieszkam na Kaszubach czuję się troszke zagubiona i chwilkami samotna  brak mi koleżanek do pogawentek bo jak każda z nas mam chwile zwątpienia i te radości które chiała bym dzielić nie tylko z moim partnerem .Może któraś z was jest też czuje sie zagubiona w nowym miejscu  lub tak sie czuła albo mieszka na kszubach i ma chęć poznania nowej sympatycznej koleżanki

2

Odp: hej

Witaj serdecznie, to forum na pewno Cię nie zawiedzie. Można porozmawiać na wysokim poziomie, w miłej atmosferze.
Może znajdziesz jakąś bratnią duszę z Twojej okolicy.
pozdrawiam

3

Witaj,z pewnością znajdziesz tu wiele ciekawych tematów do rozmów jak i sympatycznych ludzi,którzy zawsze chętnie służą pomocą,radą i miłym słowem smile
Niestety nie mieszkam w twoim regionie,ale pogawędzić zawsze możemy smile

4

Witamy smile
Na początek uzupełnij profil i zapoznaj się z regulaminem.
Miłego pisania smile

5

Siema :-D

6

Dziękuje za serdeczne i ciepłe przywitanie,już znalazłam kilka interesujących wątków i chetnie pogadam o tym i tamtym

7

Hej smile

8

Witam:D

9

witaj na naszym forum! miło że do nas dołączyłaś wink

10

witam smile