My kiedyś chodziliśmy na spacery, teraz nie ![]()
Ale tak to np. oglądamy filmy, seriale, gadamy, słuchamy muzyki, droczymy, chodzimy do znajomych, na mecze, do barów xD
Mało tego chyba
chcę coś zmienić, eh
My kiedyś chodziliśmy na spacery, teraz nie
Ale tak to np. oglądamy filmy, seriale, gadamy, słuchamy muzyki, droczymy, chodzimy do znajomych, na mecze, do barów xD
Mało tego chybachcę coś zmienić, eh
Można jeszcze chodzić do teatru, na koncerty, do galerii ![]()
My kiedyś chodziliśmy na spacery, teraz nie
Mało tego chybachcę coś zmienić, eh
My też, oprócz tego, rzadziej, ale bywa, że do klubu, dość często do kina, do kręgielni czasem, lubimy grać w kręgle, czasem na bilard (trochę nauczył mnie grać), z raz byliśmy na łyżwach na lodowisku zamkniętym i jeszcze kiedyś na pewno się wybierzemy, czasem chodzimy do muzeum, na wystawy różnej tematyki- oboje lubimy, np świetna była wystawa w pałacu kultury kiedyś- "Mózg", wiele ciekawych rzeczy o funkcjonowaniu mózgu można się było dowiedzieć, ciekawe eksperymenty były i takie albo wystawa o ekologii i różne
Oprócz tego do kawiarni czasem do pubów też, na stadion na mecze czasem, nie byliśmy jeszcze w teatrze, a mamy zamiar się wybrać.
My z narzeczonym lubimy wyrwać się na cały dzień na jakąś wycieczkę, tak żeby coś zwiedzić czy pospacerować ale w innym miejscu niż zwykle...
Oprócz tych rzeczy co zostały wymienione to mamy swoje hobby tzn. jazda na torze. Zależy co kto lubi ![]()
Spacer, kino, kawka, ba kiedys przez 3 godz siedzielismy w samochodzie słuchajac radia
... w sumie to niewazne gdzie, wazne z kim! ![]()
Jak się spotykamy ( bo nie mieszkamy razem ), to chodzimy na spacery, oglądamy filmy, wiadomości
, rozmawiamy, wspólnie drzemiemy jak jesteśmy zmęczeni
, a czasami lezymy obok siebie i nic nie robimy. Rzadko kino, restauracja, czy bary ( brak pracy robi swoje ). Jak jest ciepło- wypady w góry, pikniki, wycieczki rowerowe.
Ja raczej mało wychodzę z moim chłopakiem ze względu na brak czasu i brak samochodu. Kiedy sie widujemy w jakimś bardziej prywatnym miejscu czyli u mnie to raczej nie chce nam się nigdzie wychodzić ![]()
chodzimy na spacery, do znajomych na imprezy, do kina, tak po prostu gdzieś pochodzić po mieście itp.
Z tym, że my obydwoje jesteśmy raczej typami ludzi, którzy nie przepadają za częstymi wyjściami. Najlepsza rzecz jaką robimy w wolnym czasie to liczenie pochodnych i rozwiązywanie zadań z fizyki w soboty. Tak tak wiem, jesteśmy dziwni ;P
Kino, teatr. opera. Latamy do Moskwy, Petersburga. Chodzimy do knajpy, czytamy w łóżku, leżymy razem i nic nie mówimy. Leżymy w wannie i pijemy wino. np.