Co robicie z chłopakiem? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robicie z chłopakiem? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Co robicie z chłopakiem? :)

My kiedyś chodziliśmy na spacery, teraz nie big_smile
Ale tak to np. oglądamy filmy, seriale, gadamy, słuchamy muzyki, droczymy, chodzimy do znajomych, na mecze, do barów xD
Mało tego chyba big_smile chcę coś zmienić, eh

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co robicie z chłopakiem? :)
OpopopxD napisał/a:

Ale tak to np. oglądamy filmy, seriale, gadamy, słuchamy muzyki, droczymy, chodzimy do znajomych, na mecze, do barów xD

Można jeszcze chodzić do teatru, na koncerty, do galerii wink

3

OpopopxD napisał/a:

My też, oprócz tego, rzadziej, ale bywa, że do klubu, dość często do kina, do kręgielni czasem, lubimy grać w kręgle, czasem na bilard (trochę nauczył mnie grać), z raz byliśmy na łyżwach na lodowisku zamkniętym i jeszcze kiedyś na pewno się wybierzemy, czasem chodzimy do muzeum, na wystawy różnej tematyki- oboje lubimy, np świetna była wystawa w pałacu kultury kiedyś- "Mózg", wiele ciekawych rzeczy o funkcjonowaniu mózgu można się było dowiedzieć, ciekawe eksperymenty były i takie albo wystawa o ekologii i różne smile Oprócz tego do kawiarni czasem do pubów też, na stadion na mecze czasem, nie byliśmy jeszcze w teatrze, a mamy zamiar się wybrać.

4

My z narzeczonym lubimy wyrwać się na cały dzień na jakąś wycieczkę, tak żeby coś zwiedzić czy pospacerować ale w innym miejscu niż zwykle...
Oprócz tych rzeczy co zostały wymienione to mamy swoje hobby tzn. jazda na torze. Zależy co kto lubi wink

5

Spacer, kino, kawka, ba kiedys przez 3 godz siedzielismy w samochodzie słuchajac radia big_smile big_smile... w sumie to niewazne gdzie, wazne z kim! smile

6

Jak się spotykamy ( bo nie mieszkamy razem ), to chodzimy na spacery, oglądamy filmy, wiadomości smile, rozmawiamy, wspólnie drzemiemy jak jesteśmy zmęczeni smile, a czasami lezymy obok siebie i nic nie robimy. Rzadko kino, restauracja, czy bary ( brak pracy robi swoje ). Jak jest ciepło- wypady w góry, pikniki, wycieczki rowerowe.

7

Ja raczej mało wychodzę z moim chłopakiem ze względu na brak czasu i brak samochodu. Kiedy sie widujemy w jakimś bardziej prywatnym miejscu czyli u mnie to raczej nie chce nam się nigdzie wychodzić smile
chodzimy na spacery, do znajomych na imprezy, do kina, tak po prostu gdzieś pochodzić po mieście itp.
Z tym, że my obydwoje jesteśmy raczej typami ludzi, którzy nie przepadają za częstymi wyjściami. Najlepsza rzecz jaką robimy w wolnym czasie to liczenie pochodnych i rozwiązywanie zadań z fizyki w soboty. Tak tak wiem, jesteśmy dziwni ;P

8

Kino, teatr. opera. Latamy do Moskwy, Petersburga. Chodzimy do knajpy, czytamy w łóżku, leżymy razem i nic nie mówimy. Leżymy w wannie i pijemy wino. np.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co robicie z chłopakiem? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024