Zapoznanie, przedstawienie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zapoznanie, przedstawienie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Zapoznanie, przedstawienie :)

Witam, mam na imię Ania, 22 lata.
Mieszkam w woj lubuskim, w Gorzowie Wielkopolskim.
Zarejestrowałam się na netkobietach ponieważ, nie mam przyjaciół. Całe życie oddawałam się ludziom w 100%, w zamian za to nic nigdy nie miałam. Ani wsparcia, ani porady.  Po skończeniu gimnazjum, zrobiłam się bardziej indywidualistką, zdystansowaną osobą. Jednakże miałam przyjaciółki, które okazały się zwykłymi ...., niegodnymi uwagi osobami. To mnie zraziło do kobiet, jednak brak przyjaciółki mi doskwiera. Ponieważ jestem wesołą , szaloną osobą, o specjalnym poczuciu humoru:) Miałam i mam intensywne życie, przez to co mnie spotkało, stałam się "psychologiem" najbliższych znajomych, daje skuteczne rady. Ja sama jestem bardzo dojrzała, wiec na spokojnie , na poziomie dogaduje się ze starszymi koleżankami.
Chciałabym poznać kobietę (przyjaciółkę) z woj. lubuskiego, najlepiej z Gorzowa lub z okolic (od 22 roku życia ) która zostałaby moją przyjaciółką. Chciałabym chociaż raz się komuś pożalić, zostać wysłuchaną, pocieszoną. Ja w zamian oddam podwójną uwagę, chęć pomocy. Chciałabym wyjść z przyjaciółką do baru, na dyskotekę, na kawę, czy też po prostu pogadać! wink

Buziaki Ania
smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Zapoznanie, przedstawienie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024