Zaświadczenie o odbyciu 120 godzinnego kursu językowego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Zaświadczenie o odbyciu 120 godzinnego kursu językowego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2014-03-26 17:33:41)

Temat: Zaświadczenie o odbyciu 120 godzinnego kursu językowego

Witam
Mam pytanie do osób prowadzących działalność i obeznanych w temacie zaświadczeń. Otóż ktoś z mojej rodziny,kto nota bene uczył się u mnie języka potrzebuje zaświadczenie o odbyciu takowego kursu.
Godzin nie było z pewnością 120,prawdopodobnie połowa. Do tego większość za darmo. Osoba język zna na poziomie B1.
Wiem,że od tych godzin muszę odprowadzić podatek, nie wiem niestety jak zaświadczenie ma wyglądać bo nigdy takowego nie pisałam. Chodzi mi o to ile godzin czego ma być? Czy pisze się w takowym zaświadczeniu tylko o pisaniu,czytaniu,mówieniu i słuchaniu czy np. o gramatyce także?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaświadczenie o odbyciu 120 godzinnego kursu językowego

gojka102 to zaświadczenie i tak jest tylko dla tej osoby, zatem jak napiszesz, będzie OK.
Ja pisałam takie zaświadczenia swego czasu, wystarczy napisać ilość godzin.

3

Otóż nie jest.Ten gość robi drugi kierunek studiów i w dziekanacie mu podpowiedziano,że może takie zaświadczenie przedstawić i wtedy nie będzie uczęszczał na lektorat.

4

Aha. Skoro tak, pewnie wypadałoby jeszcze napisać, na jakim poziomie po tym kursie zna język.

5

Tak Cat- to wiem.Napiszę,że na poziomie B1.Tylko nie wiem ile godzin czego napisać

6

Nie spotkałam się z zaświadczeniem, gdzie wypisano poszczególne funkcje językowe, jedynie z wypisaniem ilości godzin w ogóle i rezultatem.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Zaświadczenie o odbyciu 120 godzinnego kursu językowego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024