witam ...nie szukam przyjaciółki bo to zweryfikuje życie...szukam dziewczyn do pogadania, napicia się kawki, pojechania o 22 na bulwar pojeździć na rolkach, pomalowania pokoju, wyjścia na impreze, potrafię słuchać -doradzić ale ...ale jestem zodiakalnym lwem..zapraszam
witaj ....
ja do trojmiastamam 100km , wiec daleko .pozdrawiam
Witaj. Ja mieszkam blisko Trójmiasta;) Pozdrawiam i życzę udanego postowania ![]()
witaj...jak miło że się ktoś odezwał...jest cała masa ciekawych osób na tym forum jednak należę do tych co przekładają znajomość w realu nad wszystkie inne formy komunikacji...daj znać jeśli będziesz miała ochotę na pogaduchy przy dobrej kawce lub herbacie (niewiem co lubisz)pozrawiam
A pewnie, że dam
studiuję dziennie, a więc pozostają mi tylko weekendy ![]()
Hej! Ja jestem z Trójmiasta i poszukuję koleżanki na wspólne wyjścia
Niedawno się tutaj przeprowadziłam i brakuje mi znajomych.. Tylko nie wiem czy jesteśmy w podobnym wieku i czy mój by Ci odpowiadał - mam 29 ;P
witaj...już myślałam że wątek przepadnie...również mam 29 lat...dysponuje całą masą wolnego czasu od soboty...możemy wyskoczyć na dobrą kawke i pogaduchy ... pozdrawiam
ooo no to super:) ja sobotę mam chyba zajęta, ale to jeszcze nie jest pewne
daj znac!
Ja od kwietnia będę mieszkać w Gdyni
Też chętnie wypuszczę się na jakąś kawkę, bo przynajmniej na początku będę miała mnóstwo wolnego czasu. Jestem po 30tce ![]()
Amani...mi pasuje również w tygodniu...najlepiej wieczorkiem po 20 ale w godzinach popołudniowych też się zorganizuje...
bosa...super im nas więcej tym lepiej...
a lubicie tańczyć? może na jakąś imprezę kiedyś się wybierzemy? Ja lubię bardzo tylko teraznie bardzo mam z kim wychodzic..
chyba nie lubicie
Haloo jest ktoś z Trójmiasta i szuka znajomych, koleżanki?
))