szukam koleżanki trójmiasto - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki trójmiasto

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: szukam koleżanki trójmiasto

witam ...nie szukam przyjaciółki bo to zweryfikuje życie...szukam dziewczyn do pogadania, napicia się kawki, pojechania o 22 na bulwar pojeździć na rolkach, pomalowania pokoju, wyjścia na impreze, potrafię słuchać -doradzić ale ...ale jestem zodiakalnym lwem..zapraszam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam koleżanki trójmiasto

witaj ....
ja do trojmiastamam 100km , wiec daleko .pozdrawiam

3

Witaj. Ja mieszkam blisko Trójmiasta;) Pozdrawiam i życzę udanego postowania wink

4

witaj...jak miło że się ktoś odezwał...jest cała masa ciekawych osób na tym forum jednak należę do tych co przekładają znajomość w realu nad wszystkie inne formy komunikacji...daj znać jeśli będziesz miała ochotę na pogaduchy przy dobrej kawce lub herbacie (niewiem co lubisz)pozrawiam

5

A pewnie, że dam wink studiuję dziennie, a więc pozostają mi tylko weekendy wink

6

Hej! Ja jestem z Trójmiasta i poszukuję koleżanki na wspólne wyjścia smile Niedawno się  tutaj przeprowadziłam i brakuje mi znajomych.. Tylko nie wiem czy jesteśmy w podobnym wieku i czy mój by Ci odpowiadał - mam 29  ;P

7

witaj...już myślałam że wątek przepadnie...również mam 29 lat...dysponuje całą masą wolnego czasu od soboty...możemy wyskoczyć na dobrą kawke i pogaduchy ... pozdrawiam

8

ooo no to super:) ja sobotę mam chyba zajęta, ale to jeszcze nie jest pewne smile daj znac!

9

Ja od kwietnia będę mieszkać w Gdyni smile Też chętnie wypuszczę się na jakąś kawkę, bo przynajmniej na początku będę miała mnóstwo wolnego czasu. Jestem po 30tce wink

10

Amani...mi pasuje również w tygodniu...najlepiej wieczorkiem po 20 ale w godzinach popołudniowych też się zorganizuje...

bosa...super im nas więcej tym lepiej...

11

a lubicie tańczyć? może na jakąś imprezę kiedyś się wybierzemy? Ja lubię bardzo tylko teraznie bardzo mam z kim wychodzic..

12

chyba nie lubicie tongue Haloo jest ktoś z Trójmiasta i szuka znajomych, koleżanki? smile))

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki trójmiasto

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024