Witajcie Dziewczyny, jestem tu nowa i już żałuję, że dopiero teraz odkryłam ten portal. O migracji z rodzinnego miasta zdecydowała oczywiście praca. Praca jest fajna ale samotność ogromna. Może są tu dziewczyny z tych okolic? Pozdrawiam!
Witaj. Nie sądziłam że odezwie sie ktoś z tych okolic. Jeżeli jesteś zainteresowana żeby trochę pogadać to napisz. Też czuję się samotna i nie mam wielu znajomych. Czekam
mila993
Witajcie Dziewczyny, jestem tu nowa i już żałuję, że dopiero teraz odkryłam ten portal. O migracji z rodzinnego miasta zdecydowała oczywiście praca. Praca jest fajna ale samotność ogromna. Może są tu dziewczyny z tych okolic? Pozdrawiam!
............................................................................
Przed laty, Babcia załatwiła dla nas gosposię z Kozik pod Łomżą. Dziewczyna nie miała znajomych i czuła się potwornie wyobcowana, raz nawet słyszałem jak mówi do mojej Matki, " pani Halinko, u nas w Kozikach to jest radośnie, a tu w Warszawie nudy na pudy ". Z czasem poznała kilka osób, a jedna zaproponowała wspólne życie w USA. Wyjechała, założyła rodzinę pisze do nas czasami, wiemy, że jest szczęśliwa.
Waga33- napisałam na priv:) Pozdrawiam
Również jestem z tych okolic i szukam nowych osób do poznania. Moje gg: 5887982